Canim bugun ankaraya geldim yarun gidicem bakaim ne diyecekler.ne babasinda Nede bende boyle birsey var.belki oglumdada yoktur ebenin demesiyle cikip geldik insallah yoktur canim ck skldi annelik cok degisik herseyin en olumsuzunu dusunuyorsun.Canim
Bence doktora goster canim eger oyle birsey varsada cok korkma kucuk bir operasyon yapiyolar komsjmun bebeginde vardi benimde onun babasindada varmis kucukken ama halloldu bebekken duzelttiler
Evet oykeymis ama bizim emmemizde hicbir problem yok cok rahat emiyor.Bag olunca anne memesini emerken zorlaniyorlar ya da ememiyorlar diye duymustum ben, tek bildigim bu, minik bir operasyonla hallediyormus dr lar. Umarim yoktur ole bir durum.
Benimkide yapiyordu hatta bide kistirip sunduruyodu iyce bende hayir dedim ama gene gozumun icine baka baka yapiyo otitetirimi kontrok ediyo sonra hic vir tepki vermedim yaptiginda birakti ama arada gene yapiyo ben gene tepki vermiyom birakiyo bilmiyom dogrumu yapiyom ama biraktiriyorumemzirirken bebegim gogsumu isirmaya basladi .hayir diyoruum ama yine yapiyor.sizinkilerden boyle yapan var mi.nasil kurtulurum bu durumdan
Canim kotu dusunme ya insallah ebe yanlis gormustur hem olsada dedigim gibi cok kucuk bir operasyon oda dizde bilmiyceksiniz bile annelik zor valla t gundur cocugum grip oldum oldum dirildim ya keske hic dorunlar cikmasa hep gulup eylensek ama iste hayatta olumsuzluklarda var onemli olan atlatmak canim atlatilir bunlar canini sikmaCanim bugun ankaraya geldim yarun gidicem bakaim ne diyecekler.ne babasinda Nede bende boyle birsey var.belki oglumdada yoktur ebenin demesiyle cikip geldik insallah yoktur canim ck skldi annelik cok degisik herseyin en olumsuzunu dusunuyorsun.
Gecmis olsun canim tskr ederim destegin icinde.allah yavrularimizn acisini gistermesin bize.girip salgini ortada var kaynanam gilde girip olmuslar pisman oldum geldigime kas yapiyim derken giz cikaricaz.insallah ogluma bulasmaz.Canim kotu dusunme ya insallah ebe yanlis gormustur hem olsada dedigim gibi cok kucuk bir operasyon oda dizde bilmiyceksiniz bile annelik zor valla t gundur cocugum grip oldum oldum dirildim ya keske hic dorunlar cikmasa hep gulup eylensek ama iste hayatta olumsuzluklarda var onemli olan atlatmak canim atlatilir bunlar canini sikma
Sağol canım bende öyle deneyimCanım ben kıymaya basladım geçen hafta yağsız sinirsiz dana kıyma 3 kere çektirdik ufak top top hazırladım hergün sebze püresine katıyorum 1 tane 1 çaybardağı kaynamış suda önce kıymayı atıom biraz pişiyo sonra sebzeleri ekliyorum
canım korkma eskıler dılı baglı derler dıl altına eskı kadınlar hafıf kesık atarlartmıs düşün. evde yaparlarmıs korkulcak bısey yok. gecmıs olsunKizlar herkese slm bi sorum olucak.ben saglik ocagina gittigimde ebe oglumun dlinin altinda bag oldugunu soyledi bu konu hakkinda bilgisi olan varmi?netten arastirdim ama canim skldi.ankaraya gidicem hastaneye goturucem kendi doktorumuz hic bir bilgi vermedi.
Bebeğiniz kaç aylık acaba zeytini ezme olarakmı aldınız yoksa kendinizmi ezdiniz omlet derken sadece sarısını kullanıyorsunuz değil mikızlar tatlı patates aldım carrefourdan haslayıp pure yaptım tadı cok guzel sızde deneyın. patates ama tatlı bebekler bayılacak. ozellılle yurtdısındakıler cok kolay bulur. kızımın hafta sonu menusunu yazayım
ctesi semızotlu, tatlı yeşil biberliomlet,labne,2 zeytın,yarım kase tahıllı muhallebı cevız rendeledım ıhlamurla yaptım. pekmez,greyfurt-portakal suyu karısımı,
öğlen kıyma kabak havuç, ara muz mandalina, akşam misafirlikte izmir köfte yedi biraz.
pazar günü sade omlet,cevizli hipp şekersiz bebe bisküvili avokado püresi,labne,zeytin, mandalina greyfurt suyu karısık
öğlen kıymalı soğanlı ıspanak kavurması+yoğurt ara muz
bugünde sabah kahvaltısını ben yaptırdım.
sade omlet,mandalina suyu,ıhlamurla ıslatıp ezdiğim 3 hipp bebe bisküvisi ceviz ve pekmez ekledim, labne zeytin
öğlen içinde tatlı patates püresi hazırladım annem yedirecek.
ay ne zormus bu ek gıda sabhalrı sırf yarım saat bunla ugrasıyorum.
hipp bebe bisküvisi aldım eline veririm yer dedim ama cok sert hiç yumuşamıyo organık sekersiz. bende sıcak ıhlamurla ıslatıp eziyorum yada corba ve purelere eklenebılır.
bebeğim tam 7 bucuk aylık. zeytını evde suya koyup tuzunu aldım. kabugunu elımle ayırıyorum ıcını verıyorum yıyor ezmıyorum. dısı yok ama damagıyla ezıyor. tam yumurta kırıyorum beyazınıda kırıyorum. oncelerı sadece sarısını kullandık ama bıkac gun denedım beyazını alerjı yapmayınca beyazınıda yedırıyorum. bıldıgın tuzsuz koy tereyagına yumurtayı kırıyorum cok sevıyor mam mam dıyerek yıyorBebeğiniz kaç aylık acaba zeytini ezme olarakmı aldınız yoksa kendinizmi ezdiniz omlet derken sadece sarısını kullanıyorsunuz değil mi
Afiyet olsun ona hep böyle güzel güzel yesin inşaAllahbebeğim tam 7 bucuk aylık. zeytını evde suya koyup tuzunu aldım. kabugunu elımle ayırıyorum ıcını verıyorum yıyor ezmıyorum. dısı yok ama damagıyla ezıyor. tam yumurta kırıyorum beyazınıda kırıyorum. oncelerı sadece sarısını kullandık ama bıkac gun denedım beyazını alerjı yapmayınca beyazınıda yedırıyorum. bıldıgın tuzsuz koy tereyagına yumurtayı kırıyorum cok sevıyor mam mam dıyerek yıyor
dün yeşil bişey yedimş bi düşün yemediyse üşütmüştür biraz. bizimki ne yerse o renk yapıyo kırmızılı bısey yerse kırmızılı. dun ıspanak yedı yeşildi mesela. tabi her zaman super yemiyo bızımkıde sureklı baska seylerle ılgılenıyo elını masaya atıyo oyuncak ıstıyo. mama sandalyesınden kalkmak ıstıyo 1 ay once oylece oturur sadee agzını acar yerdı . sımdı ılgısı baska seylere kayıyo etrafı ızlıyo hele bırı varsa zoryıyorAfiyet olsun ona hep böyle güzel güzel yesin inşaAllahbizimkine gecende eline ekmek verdim agız etrafı hep kızardı sonra vermedim bi daha ama hala oluyor neyden oldugunu anlayamadm arada ypgurt veriyorum sabahları y.sarısının yarısı pekmez veriyorum önce severek yedi şimdi onuda istemiyor cocuga ne vereceğimi sasırdım bugunde yemyeşil kaka yaptı neyden oldugunh anlamış değilim
Masallah prensese:) bizimki bir yiyemedi gitti tarhana yi çok sevmisti oda alerji yaptı galiba yanakları kızardı. Meyvelerde sıkıntı yok ama sebzeleri yediremedim bir turlu.bugün akşam patates pure yapayım bende.sen nasıl yapıyorsun birde senin yöntemi deneyim:)kızlar tatlı patates aldım carrefourdan haslayıp pure yaptım tadı cok guzel sızde deneyın. patates ama tatlı bebekler bayılacak. ozellılle yurtdısındakıler cok kolay bulur. kızımın hafta sonu menusunu yazayım
ctesi semızotlu, tatlı yeşil biberliomlet,labne,2 zeytın,yarım kase tahıllı muhallebı cevız rendeledım ıhlamurla yaptım. pekmez,greyfurt-portakal suyu karısımı,
öğlen kıyma kabak havuç, ara muz mandalina, akşam misafirlikte izmir köfte yedi biraz.
pazar günü sade omlet,cevizli hipp şekersiz bebe bisküvili avokado püresi,labne,zeytin, mandalina greyfurt suyu karısık
öğlen kıymalı soğanlı ıspanak kavurması+yoğurt ara muz
bugünde sabah kahvaltısını ben yaptırdım.
sade omlet,mandalina suyu,ıhlamurla ıslatıp ezdiğim 3 hipp bebe bisküvisi ceviz ve pekmez ekledim, labne zeytin
öğlen içinde tatlı patates püresi hazırladım annem yedirecek.
ay ne zormus bu ek gıda sabhalrı sırf yarım saat bunla ugrasıyorum.
hipp bebe bisküvisi aldım eline veririm yer dedim ama cok sert hiç yumuşamıyo organık sekersiz. bende sıcak ıhlamurla ıslatıp eziyorum yada corba ve purelere eklenebılır.
tatlı patatesi kucuk kucuk doğradım haşladım kemik suyuyla ezip biraz daha kaynattım o kdr. yada normal patatesi kıyma ile haslıyorum bıraz ezıp yedırıyorum. boyle yemezse sen bıde hasla ez yumurta kırıp kahvaltıda vermeyı dene.Masallah prensese:) bizimki bir yiyemedi gitti tarhana yi çok sevmisti oda alerji yaptı galiba yanakları kızardı. Meyvelerde sıkıntı yok ama sebzeleri yediremedim bir turlu.bugün akşam patates pure yapayım bende.sen nasıl yapıyorsun birde senin yöntemi deneyim:)
Tskr ederim cnm.bugun goturdum yokmus bag filan.ebe bos yere korkuttu bizi.aglarken dilini geriye dogru ittiginden bag var demis olabilir dedi doktor.canım korkma eskıler dılı baglı derler dıl altına eskı kadınlar hafıf kesık atarlartmıs düşün. evde yaparlarmıs korkulcak bısey yok. gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?