2015 Nisan Anneleri

kızlarr dün biz yine doktordaydık alerjilerimiz var dün tahliller çıktı temiz şükür ama büyük ihtimal süt alerjisi dedi doktor diyet verdi hem ben hem mina süt giren hiç bişey yemiycez 15 gün takip edicez alerjisi geçerse kesinleşicek hatta aptamil mamayıda kestik dr kendi diyet mama verdi onu içirecez kesinleşirse o mamaya rapor yazacak.

Reactions: nix
Kızlar bebeğimm 20 nisan doğumlu ilk kelimesini söyledi gel gel diyor çok mutlu oldum. Sizinkiler ne durumda
bnm minnakta gel gel diyor dede diyor adda diyor arada baba diyor ama hala anne demiyor :):) eliyle gel gel yapıyor :)

bnm minnakta gel gel diyor dede diyor adda diyor arada baba diyor ama hala anne demiyor :):) eliyle gel gel yapıyor :)
geçmiş olsun. maşallah konuşkan olcak senınkı bızımkılerın arası 1 gun. bnmkı sadece dede ve mama dıyor dedesıne asık sabah 7 de uyaıp dede dede sayıklıyo. senınkı emeklıyormu bızde emekleme yok hafıf tutunup kalkmaya calısıyor bıde otururken kendını bırden kurbaga gıbı one atıyor cırpınıyor

yok cnm emekleme de yok dişte yok :) ama koltuğun kenarında sıralıyo tutup kalkıyo devamlı yürümek istiyo

Kızlar aranızda bebişlerini sünnet ettirenler vardı galiba.bizde yaptırıcaz çok stresliyim ve biraz da korkuyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Korkma canim 5 aylikken yaptirdim ben iyikide olmus diyorum suan 7.5 aylik coktan iyilesti bile ilk 10 gun biraz sabretmen gerek 10 gunden sonra iyilesiyo canim sonra oda sende unutuyosun ilk gunu atlattinmi tamamdir sadece ignede normal asidaki gibi agliyo sunnette hic bisey anlamiyo sende mutlaka yaninda bulun ellerini tut sakinlestir onu 12 dk suruyor sikilabiliyorlar hastanede genelde oyuncak oluyo ama sen yanina en cok sevdigi oyuncagini al oynat 2 3 saat sonra bir aglama basliyo osirada kucaginda sakinlestir hep onu daha cok ilgi goster ilaclar iyi gelir sakinlestirir ilaclarini saatinin de surku agrisi olmasin ilk gece birraz aglamalar oluyoki cok normal ertesi gunu daha iyi oluyo kremlerle iyilesiyo canim insallah tez zamanda atlatir bebisin sormak istediklerin olursa gene yardimci olurum canim

Bende denedim canim benimki goturmuyo agzina oynuyo mincikliyo ve atiyo daha var heralde zamanina

Bende araştırdım ve denedim.bizimki mincikliyor saçına başına sürüyor bide koparması çabası bende vazgeçtim.

Benimki de eline ne verirsem vereyim anında koparıyor.eline hiçbirşeyi veremez oldum.acaba versem kopardığını yutabilir mi onu da bilmiyorum.biz ne Zaman eline verip kendi kendine yemesini sağlayacağız Canım yaa
Canım bizim daha dişimiz çıkmadı elma, havuç, mandalina vs verince damaklarına sürüyor ısırıyor, elmanın tadı hoşuna gidiyor ve minik minik ezerek koparıyor bazen dişi çok kaşınınca büyük koparıyor onu da takip ediyorum eline biseyler verince

Bebeui dis cikaran anneler sorum size bebegim kac gundur cok huysuzdu malum hastaydida ama bugun acayip bir huysuz agzina bi bakiyim dedim igne gibi bir sertlik ve orasi siyahlamis galiba dis cikartiyo sizinkiler bu belirtilerden sonra nekadar zamanda cikartti

bugün öğlen için kızıma kıymalı kabak yemeği(dereotlu,soğanlı)yaptım. yoğurtla hüpletecek. püre değil kabakları 1 cm kadar doğrayıp yaptım.
CNm afiyet olsun miniğe bende senden fikri almış oldum oğluma yaptım kabak yemeği soğanlı havuçlu kıymalı yaptım azıcıkta domates koydum ilk defa denemişti oldum çok sevdi afiyetle yedi bende püre yapmadım doğradım bugün fikir oldu valla :)

Geçmiş olsun CNm umarım neyden olduğu tam anlaşılır da önlemleri alınır .

valla bızım kı 4. aydan berı kasıyor cılgınlar gıbı 7 bucuk aylık hala cıkmadı

ddm_grhn geçmiş olsun canım.

Kızlar bizim ufaklık birkaç gündür yan uyumayi kesfetti:) uyutuyorum besigine koyuyorum yan dönüyor öyle uyuyor:)

Canım bizimde pazartesi olacak sünnet.ameliyathanede yapıyorlar bi de uyutuyorlarmış.bakalım Nasıl geçecek.hala korku var içimde.bi de sünnetten en son 4 saat önce besleyin dediler.sunnetten 2 saat sonra falan tekrar beslenebiliyomus. Yaklaşık 6-8 saat aç kalacak bi de.nasıl dayanacak bilmiyorum.hem açlık hem ameliyat.inşallah sıkıntısız geçer.

ddm_grhn geçmiş olsun canım.

Kızlar bizim ufaklık birkaç gündür yan uyumayi kesfetti:) uyutuyorum besigine koyuyorum yan dönüyor öyle uyuyor:)
Bizimki de dönmeyi öğrendiğinden beri hep öyle uyuyor:)hatta level atladı bu sabah yüzüstü ama kafa yan donuk o şekilde uyurken buldum.cidden çok komik aynı Zaman'da da çok tatlıydı,:))

Neden genel anestezi yaptiriyorsunki canim lokal yaptir sunnet sonucta yenesin yavrucak bosuna narkoz benimki lokal oldu daha iyi

Kızlar bizim kiz 3 gundur kakasini yapamıyor şu veriyorum çok çok da emiyor zaten 2 öğün ek gida alıyor.ne yapabilirim fitil var evde ama pek kullanmak istemiyorum.ne onerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…