2015 Nisan Anneleri

alerjinin belirtileri nadil canım bizde yarın gidcez kırmızı lekeler oldu küçük sivilce gibi tahlillerde neye alerjisi olduğu belli oluyo mu

Kızlar bizim kiz 3 gundur kakasini yapamıyor şu veriyorum çok çok da emiyor zaten 2 öğün ek gida alıyor.ne yapabilirim fitil var evde ama pek kullanmak istemiyorum.ne onerirsiniz
Zeytinyagi icir canim armut yada balkabagi yogurtta bagirsak calistirir fitil verme bunlari dene uzarsa dr gotur ne verirse onu yap

Kızlar bugün oğluma kıymalı balkabaklı patates yemeği yaptım (soğan ve kırmızıbiberli) yanında da yoğurt anında götürdü denendi tavsiye ederiz:)

Kızlar bizim kiz 3 gundur kakasini yapamıyor şu veriyorum çok çok da emiyor zaten 2 öğün ek gida alıyor.ne yapabilirim fitil var evde ama pek kullanmak istemiyorum.ne onerirsiniz
Canım fitil için 5 gün bekliyoduk biz ek gudadan önce.ek gudaya geçince düzeldi bizim durumlar hata günde 3-4 kez yapıyo.günkurusu ve kuru inciri tavsiye edebilirim az suda kaynatıp bölüp yoğurduna katanilirsin.ayrıca balkabagı yulaf eZmesi kabak pırasa armut hepsi ii geldi bize

ddm_grhn geçmiş olsun canım.

Kızlar bizim ufaklık birkaç gündür yan uyumayi kesfetti:) uyutuyorum besigine koyuyorum yan dönüyor öyle uyuyor:)
Canım çok tatlı oluyorlar benim kuzu şekilden şekle giriyo her sabah eşimle bakıoz gülüoz yüzüstü yan yatagın neresine yatırdıysam tam trrsinde buluom :)

Zeytinyagi icir canim armut yada balkabagi yogurtta bagirsak calistirir fitil verme bunlari dene uzarsa dr gotur ne verirse onu yap

Uyudu şimdi yarın deneyim kızlar sağolun

Ohh afi
Kızlar bugün oğluma kıymalı balkabaklı patates yemeği yaptım (soğan ve kırmızıbiberli) yanında da yoğurt anında götürdü denendi tavsiye ederiz:)
Ohh afiyet olsun pasaya, seninde eline saglik annesi..kiymaya yeni baslayacagim. Ne miktarda verip nasil pisiriyorsun?sogan ve kiymayi normal yemek yapar gibi katiyorsun yemege canim?

Bende istemiyorum Canım ama öyle yapıyorlarmış.o yüzden zaten biraz da stresim
Genel anestezi belirli yas grubunda yapiliyor. Oglun icin hic gerek yok daha cok kucuk. Benim oglum iki aylikken sunnet oldu lokal anesteziyle. Bence gerekcelerini sorup konusmalisin. Simdiden cok gecmis olsun kuzuya..

Yulaf ezmesini tavsiye ederim. Az suda pisirip icine armut puresi cok iyi geliyor. Hatta biraz z.yagi da koyabilirsin..

Bende istemiyorum Canım ama öyle yapıyorlarmış.o yüzden zaten biraz da stresim
Canim niye oyle olsun benim bildigim kucuk bebeklere genel olmadigi bunye kaldirmiyo diye genel yapmiyolar sor iyce sen neden genel yapicaksiniz diye lokal daha iyi pipisine 3 igne vuruyo uyusuyo zaten hic hissetmiyo en azindan tamamen bayilmiyo kendinde cocuk canim seni etkilemek istemem ama iyce arastir derim canim ben

Ohh afi

Ohh afiyet olsun pasaya, seninde eline saglik annesi..kiymaya yeni baslayacagim. Ne miktarda verip nasil pisiriyorsun?sogan ve kiymayi normal yemek yapar gibi katiyorsun yemege canim?
Saol canım ben kıymayı çektirdim 3 kere sora onları küçük küçük toplar yaptım sulu köfte yapar gibi boyutta onları buzluğa attım ilk vermeye basladıgımda 1 top kıymayı 1 çay bardağı suda önden 3-4 dk pişirip sonra diğer sebzeleri koyup su ekleyip pişiriyodum soğanıda içine atıp sonra hepsini ezip püre yapıodum 2 gindür püre yapmıyorum normal az zeytinyağında az soğanı ve kıymayı kavuruom sora su ekşleyip sebzeleri ekliorum 2 top koymaya basladım.kArışık mı anlattım ne :)

Bizde 7.5 ayligiz puturlu yiyo damagiyla eziyo 2 alt disimizde var catalla eziyorum yemeklerini ama eline bisey vermedim hic yemesi icin endiseleniyorum acikcasi.sizler neler veriyorsunuz

Kizlar Günaydın. Bebisleriniz kaç saat uyuyo. Mesela bizim gece uykusu 10 saat civarı tabi aralarda uyaniyo emiyo tekrar uyuyo gündüzleri de 3 bazen 4 saat daha uyuyo. Sizde durumlar nasil? Birde kızım artik gündüzleri memeyi hep reddediyo bende sagip veriyorum geceleri ise emiyor sizde oldumu böyle şeyler

Bizde 7.5 ayligiz puturlu yiyo damagiyla eziyo 2 alt disimizde var catalla eziyorum yemeklerini ama eline bisey vermedim hic yemesi icin endiseleniyorum acikcasi.sizler neler veriyorsunuz
Bende eline vermeye korkuyorum henüz hiç disimiz yok ona rağmen kopariyo.dun masadan ekmek almış farkinda olmadan tabi emerek yumusatmis koparmis bi parça zor yakaladim çıkardım agzindan

alerjinin belirtileri nadil canım bizde yarın gidcez kırmızı lekeler oldu küçük sivilce gibi tahlillerde neye alerjisi olduğu belli oluyo mu
TAHLİLLER TEMİZ ÇIKTI AMA BELİRTİLER SÜT ALERJİSİNİ GÖSTERİYO DEDİ DOKTORUM KESİN BELLİ DİĞİL YANİ

E eylulnisan15 canım şimdiden geçmiş olsun küçükken yaptırmak en iyisi daha çabuk iyileşiyorlar bizde 50 günlük flndı yaptırdıgımızda lokal anestezi yapıldı ama bize 2 yada çocugun durumuna göre 3 aydan sonra lokal yapmıyoruz demişlerdi genel yapmalarının sebebi bildipim kadarıyla çocugun haraketlenmesi sabit durmamasından kaynaklı sen yinede hastaneyle konussan belki bir şekilde oyalarsınız durur kabul ederlerse yazık genel amestezi için çok minikler çünkü.ilk gün biraz acısı oluyo bir iki gün içinde acısı baya azalıyo 1 haftaya kadarda iyileşir biz sadece bezine bir krem sürüyoduk ilk 2 günde fitil ağrı kesici vermiştik çabuk geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…