kızlarr dün biz yine doktordaydık alerjilerimiz var dün tahliller çıktı temiz şükür ama büyük ihtimal süt alerjisi dedi doktor diyet verdi hem ben hem mina süt giren hiç bişey yemiycez 15 gün takip edicez alerjisi geçerse kesinleşicek hatta aptamil mamayıda kestik dr kendi diyet mama verdi onu içirecez kesinleşirse o mamaya rapor yazacak.
alerjinin belirtileri nadil canım bizde yarın gidcez kırmızı lekeler oldu küçük sivilce gibi tahlillerde neye alerjisi olduğu belli oluyo mukızlarr dün biz yine doktordaydık alerjilerimiz var dün tahliller çıktı temiz şükür ama büyük ihtimal süt alerjisi dedi doktor diyet verdi hem ben hem mina süt giren hiç bişey yemiycez 15 gün takip edicez alerjisi geçerse kesinleşicek hatta aptamil mamayıda kestik dr kendi diyet mama verdi onu içirecez kesinleşirse o mamaya rapor yazacak.
Zeytinyagi icir canim armut yada balkabagi yogurtta bagirsak calistirir fitil verme bunlari dene uzarsa dr gotur ne verirse onu yapKızlar bizim kiz 3 gundur kakasini yapamıyor şu veriyorum çok çok da emiyor zaten 2 öğün ek gida alıyor.ne yapabilirim fitil var evde ama pek kullanmak istemiyorum.ne onerirsiniz
Canım fitil için 5 gün bekliyoduk biz ek gudadan önce.ek gudaya geçince düzeldi bizim durumlar hata günde 3-4 kez yapıyo.günkurusu ve kuru inciri tavsiye edebilirim az suda kaynatıp bölüp yoğurduna katanilirsin.ayrıca balkabagı yulaf eZmesi kabak pırasa armut hepsi ii geldi bizeKızlar bizim kiz 3 gundur kakasini yapamıyor şu veriyorum çok çok da emiyor zaten 2 öğün ek gida alıyor.ne yapabilirim fitil var evde ama pek kullanmak istemiyorum.ne onerirsiniz
Canım çok tatlı oluyorlar benim kuzu şekilden şekle giriyo her sabah eşimle bakıoz gülüoz yüzüstü yan yatagın neresine yatırdıysam tam trrsinde buluom :)ddm_grhn geçmiş olsun canım.
Kızlar bizim ufaklık birkaç gündür yan uyumayi kesfetti:) uyutuyorum besigine koyuyorum yan dönüyor öyle uyuyor:)
Zeytinyagi icir canim armut yada balkabagi yogurtta bagirsak calistirir fitil verme bunlari dene uzarsa dr gotur ne verirse onu yap
Uyudu şimdi yarın deneyim kızlar sağolunCanım fitil için 5 gün bekliyoduk biz ek gudadan önce.ek gudaya geçince düzeldi bizim durumlar hata günde 3-4 kez yapıyo.günkurusu ve kuru inciri tavsiye edebilirim az suda kaynatıp bölüp yoğurduna katanilirsin.ayrıca balkabagı yulaf eZmesi kabak pırasa armut hepsi ii geldi bize
Bende istemiyorum Canım ama öyle yapıyorlarmış.o yüzden zaten biraz da stresimNeden genel anestezi yaptiriyorsunki canim lokal yaptir sunnet sonucta yenesin yavrucak bosuna narkoz benimki lokal oldu daha iyi
Ohh afiyet olsun pasaya, seninde eline saglik annesi..kiymaya yeni baslayacagim. Ne miktarda verip nasil pisiriyorsun?sogan ve kiymayi normal yemek yapar gibi katiyorsun yemege canim?Kızlar bugün oğluma kıymalı balkabaklı patates yemeği yaptım (soğan ve kırmızıbiberli) yanında da yoğurt anında götürdü denendi tavsiye ederiz:)
Genel anestezi belirli yas grubunda yapiliyor. Oglun icin hic gerek yok daha cok kucuk. Benim oglum iki aylikken sunnet oldu lokal anesteziyle. Bence gerekcelerini sorup konusmalisin. Simdiden cok gecmis olsun kuzuya..Bende istemiyorum Canım ama öyle yapıyorlarmış.o yüzden zaten biraz da stresim
Yulaf ezmesini tavsiye ederim. Az suda pisirip icine armut puresi cok iyi geliyor. Hatta biraz z.yagi da koyabilirsin..Kızlar bizim kiz 3 gundur kakasini yapamıyor şu veriyorum çok çok da emiyor zaten 2 öğün ek gida alıyor.ne yapabilirim fitil var evde ama pek kullanmak istemiyorum.ne onerirsiniz
Canim niye oyle olsun benim bildigim kucuk bebeklere genel olmadigi bunye kaldirmiyo diye genel yapmiyolar sor iyce sen neden genel yapicaksiniz diye lokal daha iyi pipisine 3 igne vuruyo uyusuyo zaten hic hissetmiyo en azindan tamamen bayilmiyo kendinde cocuk canim seni etkilemek istemem ama iyce arastir derim canim benBende istemiyorum Canım ama öyle yapıyorlarmış.o yüzden zaten biraz da stresim
Armut ya da kuru erik yedir canim.Kızlar bizim kiz 3 gundur kakasini yapamıyor şu veriyorum çok çok da emiyor zaten 2 öğün ek gida alıyor.ne yapabilirim fitil var evde ama pek kullanmak istemiyorum.ne onerirsiniz
Saol canım ben kıymayı çektirdim 3 kere sora onları küçük küçük toplar yaptım sulu köfte yapar gibi boyutta onları buzluğa attım ilk vermeye basladıgımda 1 top kıymayı 1 çay bardağı suda önden 3-4 dk pişirip sonra diğer sebzeleri koyup su ekleyip pişiriyodum soğanıda içine atıp sonra hepsini ezip püre yapıodum 2 gindür püre yapmıyorum normal az zeytinyağında az soğanı ve kıymayı kavuruom sora su ekşleyip sebzeleri ekliorum 2 top koymaya basladım.kArışık mı anlattım ne :)Ohh afi
Ohh afiyet olsun pasaya, seninde eline saglik annesi..kiymaya yeni baslayacagim. Ne miktarda verip nasil pisiriyorsun?sogan ve kiymayi normal yemek yapar gibi katiyorsun yemege canim?
Bende eline vermeye korkuyorum henüz hiç disimiz yok ona rağmen kopariyo.dun masadan ekmek almış farkinda olmadan tabi emerek yumusatmis koparmis bi parça zor yakaladim çıkardım agzindanBizde 7.5 ayligiz puturlu yiyo damagiyla eziyo 2 alt disimizde var catalla eziyorum yemeklerini ama eline bisey vermedim hic yemesi icin endiseleniyorum acikcasi.sizler neler veriyorsunuz
TAHLİLLER TEMİZ ÇIKTI AMA BELİRTİLER SÜT ALERJİSİNİ GÖSTERİYO DEDİ DOKTORUM KESİN BELLİ DİĞİL YANİalerjinin belirtileri nadil canım bizde yarın gidcez kırmızı lekeler oldu küçük sivilce gibi tahlillerde neye alerjisi olduğu belli oluyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?