Benimkide gece 10 saat uyuyo 3 yada4 kez kalkiyo hunduzde 2 3 saat anca uyuyo buara disimiz cikiyo tabi hersey degistiKizlar Günaydın. Bebisleriniz kaç saat uyuyo. Mesela bizim gece uykusu 10 saat civarı tabi aralarda uyaniyo emiyo tekrar uyuyo gündüzleri de 3 bazen 4 saat daha uyuyo. Sizde durumlar nasil? Birde kızım artik gündüzleri memeyi hep reddediyo bende sagip veriyorum geceleri ise emiyor sizde oldumu böyle şeyler
Yoo gayet aciklayici yazmissin:) cok tesekkurlerSaol canım ben kıymayı çektirdim 3 kere sora onları küçük küçük toplar yaptım sulu köfte yapar gibi boyutta onları buzluğa attım ilk vermeye basladıgımda 1 top kıymayı 1 çay bardağı suda önden 3-4 dk pişirip sonra diğer sebzeleri koyup su ekleyip pişiriyodum soğanıda içine atıp sonra hepsini ezip püre yapıodum 2 gindür püre yapmıyorum normal az zeytinyağında az soğanı ve kıymayı kavuruom sora su ekşleyip sebzeleri ekliorum 2 top koymaya basladım.kArışık mı anlattım ne :)
Ay Allah korusun insan korkuyor bak su yaramazaBende eline vermeye korkuyorum henüz hiç disimiz yok ona rağmen kopariyo.dun masadan ekmek almış farkinda olmadan tabi emerek yumusatmis koparmis bi parça zor yakaladim çıkardım agzindan
Dis cikma zamani reddetti gecti sizinkide dia cikariyo olabilir.bizim uykular cok kotuydu duzeldi sukur gec kalkip gec yatiyodu sabah erken kaldirdim simdi erken yatiyor.gunduzde 2-3 kez uyuyo.Kizlar Günaydın. Bebisleriniz kaç saat uyuyo. Mesela bizim gece uykusu 10 saat civarı tabi aralarda uyaniyo emiyo tekrar uyuyo gündüzleri de 3 bazen 4 saat daha uyuyo. Sizde durumlar nasil? Birde kızım artik gündüzleri memeyi hep reddediyo bende sagip veriyorum geceleri ise emiyor sizde oldumu böyle şeyler
Genel anestezi belirli yas grubunda yapiliyor. Oglun icin hic gerek yok daha cok kucuk. Benim oglum iki aylikken sunnet oldu lokal anesteziyle. Bence gerekcelerini sorup konusmalisin. Simdiden cok gecmis olsun kuzuya..
Canim niye oyle olsun benim bildigim kucuk bebeklere genel olmadigi bunye kaldirmiyo diye genel yapmiyolar sor iyce sen neden genel yapicaksiniz diye lokal daha iyi pipisine 3 igne vuruyo uyusuyo zaten hic hissetmiyo en azindan tamamen bayilmiyo kendinde cocuk canim seni etkilemek istemem ama iyce arastir derim canim ben
E eylulnisan15 canım şimdiden geçmiş olsun küçükken yaptırmak en iyisi daha çabuk iyileşiyorlar bizde 50 günlük flndı yaptırdıgımızda lokal anestezi yapıldı ama bize 2 yada çocugun durumuna göre 3 aydan sonra lokal yapmıyoruz demişlerdi genel yapmalarının sebebi bildipim kadarıyla çocugun haraketlenmesi sabit durmamasından kaynaklı sen yinede hastaneyle konussan belki bir şekilde oyalarsınız durur kabul ederlerse yazık genel amestezi için çok minikler çünkü.ilk gün biraz acısı oluyo bir iki gün içinde acısı baya azalıyo 1 haftaya kadarda iyileşir biz sadece bezine bir krem sürüyoduk ilk 2 günde fitil ağrı kesici vermiştik çabuk geçti şükür[/
Kızlar herhalde her hastanenin uygulama şekli farklı oluyo.dediğiniz gibi internetten de araştırdım lokal anesteziyle de çok yapılıyor.ama bizimki maalesef genel.zaten sadece 10-15 dk sersemletip ameliyat yapılıyormuş çocuk uyanınca ailesinin yanına getirtiliyormuş.yani uzun süreli bi uyutma değil. Max 15-20 dk herhalde.bu doktora yaptıranlar çok tavsiye ettikleri için biz de başka yer aramadık.ama hala korkularım var.yarına kadar vazgeçmezsem iyidir.
Hayirlisi olsun ozaman canim kuzucuk olup biran once iylessin canim simdiden gecmis olsunKızlar herhalde her hastanenin uygulama şekli farklı oluyo.dediğiniz gibi internetten de araştırdım lokal anesteziyle de çok yapılıyor.ama bizimki maalesef genel.zaten sadece 10-15 dk sersemletip ameliyat yapılıyormuş çocuk uyanınca ailesinin yanına getiriliyormuş.yani uzun süreli bi uyutma değil.max 15-20 dk herhalde.bu doktora yaptıranlar çok tavsiye ettikleri için biz de başka yer aranmadık.ama hala korkularım var.yarına kadar vazgeçmezsem iyidir.
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşirKızlar benim bebeğim bikaçgündür aşırı huysuzdu kulağına dokundurtmuyodu çığlığı basıyodu dün ağrısı çok şiddetlenince gece dr a götürdük her iki kulaktada orta kulak iltihabı olmuş.mahvetmiş çocuğumu antibiyotik ağrı kesici yazdı( kalabalık ortama sokmayın çocuğu ondan olmuştur dedi çok üzgünümm yavrumun üsttende dişleri çıkıyor mahvediyor onu.iki gündür yemeyide emmeyide bıraktı (
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir
Canim cok gecmisler olsun. Allah acil sifalar versin insallah. Hicbir bebegin cani yanmasin.Kızlar benim bebeğim bikaçgündür aşırı huysuzdu kulağına dokundurtmuyodu çığlığı basıyodu dün ağrısı çok şiddetlenince gece dr a götürdük her iki kulaktada orta kulak iltihabı olmuş.mahvetmiş çocuğumu antibiyotik ağrı kesici yazdı( kalabalık ortama sokmayın çocuğu ondan olmuştur dedi çok üzgünümm yavrumun üsttende dişleri çıkıyor mahvediyor onu.iki gündür yemeyide emmeyide bıraktı (
Ben boyattim canim, tr'de sakincali filan diyeb var ama ben isvecte yasiyorum, burada hamileyken bile boyatiyorlar ve bir sakinca olmadigini soyluyorlar.Kizlar emzirirken sac boyaniyormu? Sacimda hic boya yok. Beyazlarim cok cikti asiri hemde. Bi hafta sonra 30 yasima giricem.sacimi boyaticam ama bebise etki eder mi boyatan varmi
Cok gecmis olsun, acil sifalar.Kızlar benim bebeğim bikaçgündür aşırı huysuzdu kulağına dokundurtmuyodu çığlığı basıyodu dün ağrısı çok şiddetlenince gece dr a götürdük her iki kulaktada orta kulak iltihabı olmuş.mahvetmiş çocuğumu antibiyotik ağrı kesici yazdı( kalabalık ortama sokmayın çocuğu ondan olmuştur dedi çok üzgünümm yavrumun üsttende dişleri çıkıyor mahvediyor onu.iki gündür yemeyide emmeyide bıraktı (
Cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin nedeni belli olmus kuzucugun huzursuzlugununÇok sağol canım
Ben boyattim canim ama icim hic rahat etmedi ogun simdi yine akti.doktorum 6.aydan sonra boyatabilirsin demisti.bence bitkiselle boyaKizlar emzirirken sac boyaniyormu? Sacimda hic boya yok. Beyazlarim cok cikti asiri hemde. Bi hafta sonra 30 yasima giricem.sacimi boyaticam ama bebise etki eder mi boyatan varmi
BEN BOYATTIM YAKLAŞIK 4/5 AY ÖNCE BİŞEY OLMUYO DİYE BİLİYORUMKizlar emzirirken sac boyaniyormu? Sacimda hic boya yok. Beyazlarim cok cikti asiri hemde. Bi hafta sonra 30 yasima giricem.sacimi boyaticam ama bebise etki eder mi boyatan varmi
Bugün sünnet oldunuz galiba nasıl geçti bizim Dr genel anestesiyle yapacak ben de çok korkuyorum hasta olmaması lazım dedi burnu akıyor biraz tıkalı bilmiyorum erteler mi aksi bir durum olmazsa Perşembe günü sünnetimiz benim ki açlığa hiç dayanamaz aç getireceksin dedi Dr maf Olcaz Ogün çok gerginimKızlar aranızda bebişlerini sünnet ettirenler vardı galiba.bizde yaptırıcaz çok stresliyim ve biraz da korkuyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?