2015 Nisan Anneleri

maalesef bende de enfeksiyon varmış. monurol verdi doktor, tek doz bir ilaç ve dün akşam içtim yatarken. bugün de bol su tüketmem gerekiyor. umarım bir sıkıntı olmaz...
bu arada hamilelikte enfeksiyon riski zaten oldukça yüksekmiş. mutlaka kontrol edilmesi gerekiyormuş.

CÇok mantıklı aaslındaaaa benim bulantim yok ama bazen olsun diye bakıyorum sadece kasık ağrıları çekmek beni kkorkutuyo
Hosgeldin canim hayirlisiyla nisan basindan itibaren pitir pitir dogurcaz

Cok gecmis olsun bu enfeksiyon olayi hepimizin korkulu ruyasi insallah bi an once gecerrr bu arada ozel duyguyu bizde yarin yassicaz ins ilacim cuma bitiyo ama yarina kadar zor dayanicaz galibaaa

Tşkler cnm bu güzel bilgiler için sayfamıza ekleyelim dilimizden bu zikirleri eksik etmeyelim inşallah :)

geçmiş olsun cnm geçer ilaçlarını aksatma yeter :)

[QUOTE Ballibocek, post: 36721201, member: 607806"]ben de çarşamba günü gidicem doktora. Henüz ne keseyi gördüm ne kalp atışını. Çok heyecanlıyım o yüzden ve yine bu yüzden kimseye de söyleyemiyorum hala çok inanamıyorumm bu duruma... İnşallah hiç bir sorun çıkmayacak çarşamba günü ve işte o zaman ailelere söylicem :)[/QUOTE]

Bende soyleyemiyorum bi doya doya kimseye yarin bizde gidicez teyzesi pit pit dinlemeye Allah nasip ederse mutlu haberlerle doneriz tabi senin ilk karsilasman yarin haykiririz artikkk herkese insallah

çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirsin

idee0238, post: 36722155, member: 622630"]Herkese selamlar !bu sitede vajinismusu yenmiş biri olarak yazıyorum şimdide bebek düşündüğümüz ve korunmayı bıraktığımız ilk ayda yumurtlamadı geçmiş ama bebişinin sürprizini atlamamış bir anne adayı olarak yazıyorum.hala şoktayım ilk hamileliğim kimi zaman heyecan kimi zaman endişe işte böyle Budapeşte'de yaşıyorum Türkiye'de hamile kaldım yani bebişim tam Türk :))tr de çok küçüktü görünmedi inş bu Cumartesi gideceğiz Dr inş saglıklıdır merak ediyorum elh iyi bi hamilelik geçiriyorum yorgunluk ve uyku tabiki var.konuyu açan sevgili Elifcimmm çok güzel olmuş paylaşımın ayetler süreler inş okumak istiyorum artık buranın sıkı takipçisiyim herkese sevgiler ha bu arada bende listeye girebilirim 26 yaş budapeşte ilk çocuk[/QUOTE]

tebrikler hayirli olsuun Hoşgeldin ccanım aramıza gerçekten turkiyedeki oolduğun zamanın uguru olmuş annesi

Hosgeldin

Cok çokggüzel bi ppaylaşım olmuş tatliim bizi çiçek yalniz direk olduğumuz haftadan mi bbaşlıcaz nasıl olacakbilemedim de

Kizlaaar yaa bu arada ne zaman bisiler almaya bbaşlıcaz yaa cçokerken biliyorum ama bakmaktan aalamıyorum kendimiii

Günaydınnn

Ben ilk hamileliğime hazırlanırken haşimato tiroidim olduğunu öğrendim ve o günden beri düzenli ilaç kullanıyorum ve belli aralıklarla muayene oluyorum. Özellikle hamilelikte çok dikkatle takip edilmesi gerekiyor. Dün endokrinoloğuma gittim ve bugün de testlerimi yaptırdım. Sonuca göre ilac dozumu düzenleyecek.

Bu sabah işe gelirken yolda sağa çekmiş bir araba görüm ve içindekiş kız kapısını açmış yolun ortasına kusuyordu. O kadar üzüldüm kü, hamilemiydi, hastamıydı, çok mu içti de akşamdan kaldı bilmiyorum ama sebep ne olursa olsun kusmak ne kötü birşey ya. Yanımda önlem olsun diye, torba çubuk kraker ve naneli şeker taşıyorum, olur da kusarsam ya da midembulanırsa diye. Arabayı sağa çekip acaba yanına itsem mi dedim ama trafik hiç müsait değildi. Çok üzüldüm kıza ya.

Günaydın herkese,

Valla bulantısı belirtisi olmayan arkadaşlar şükür edin halinize. Bende belirtim yok diye endişe ediyodum geçen haftadan bu haftaya sabahları kabusa döndü artık. ögürmekten kafamı kaldıramıyorum. Yemek yemek mümkün degil, kokulara karşı hic dayanamıyorum. Allah hepimize yardımcı olsun özellikle şu ilk 3 aylık zor süreçte bize kuvvet versin.

Kizlaaar yaa bu arada ne zaman bisiler almaya bbaşlıcaz yaa cçokerken biliyorum ama bakmaktan aalamıyorum kendimiii

Ben kız olursa hemen hemen hiç birşey almayacağım, çünkü kızımın bir dünya kıyafeti ve akla gelebilecek her türlü ihtiyaç malzemesi var :) O kadar çok almışım kı kimisini giydirmedim bile. Erkek olursa, içlerinden giydirebileceklerimi ve kullanacaklarımı seçip, 9. ay civarı gerekli şeyleri alırım. Zaten çok erken birşeyler almak için. Hele ki 12. haftadan önce bence almamak lazım. allah korsun tabi de 12. haftaya kadar az da olsa düşük riski var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…