2015 Nisan Anneleri

Evet Allah korusun bebislerimizi olmadi ben bi kac bisi alirim az hevesim gecsin bariSeninki sansli bazi seyler ortak olur tabi kullanim acisindan

Bende 15inde gidicem inşallah kalp atışını duymaya ondan sonra ayda bir olacak muhtemelen

teşekkürler canım .ben her kutu başına ücret ödüyorum 15 lira kadar fark çıkattılar o nedenle sordum. bende bi danışayım bunu doktoruma.

Ilacın raporu yoksa tutarın %20 şini artı muayene ücretini ödersin canım. Ödememen için doktorun katılım payından muaf rapor çıkarması gerekir sana. İlaçlarla ilgili birşey aklına takılırsa sorabilirsin eczacıyım ben:)

AYNEN KATILIYORUM CNMM BENDE AYNI DURUMDAYIM ŞİKAYET ETMİYORUM AMA ÇOK AŞIRI ZORLANIYORUM BAŞ DÖNMESİDE VAR BENDE HALSİZLİK MİDE BULANTISI 1 HAFTADIR NE YESEM ÇIKARTIYORUMM NE AÇ KALABİLİYORUM NE YİYEBİLİYORUM MEYVE İYİ GELİYODU ŞİMDİ ODA NAFİLE MİDEME OTURUYO KALIYO AĞZIMIN İÇİ İĞRENÇ TEMENNİMM ÇABUK GEÇMESİ AMA BNM DOĞUMA KADAR SÜRÜYOR MALESEF ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUNN MİNİKLERİMİZİ KORUSUNNN

Cok çokggüzel bi ppaylaşım olmuş tatliim bizi çiçek yalniz direk olduğumuz haftadan mi bbaşlıcaz nasıl olacakbilemedim de

Allah kabul etsin kizlar bende netten buldum burda bi arkadas paylasmisti o kitabini almis.bence oldugun haftadan basla canim kactane okunuyo bilmiyorum.

Kizlaaar yaa bu arada ne zaman bisiler almaya bbaşlıcaz yaa cçokerken biliyorum ama bakmaktan aalamıyorum kendimiii
Ben daha bir çöp almadım. Çok da düşünmüyorum. Tuhaflık bende galiba yaa. Sanırım cinsiyetini öğrendikten sonra ben de neler lazım bir fikir edineceğim. Belki hazır listeler bile vardır. Araştırmak lazım. Şu an daha çok kilo alırsam göbiş çıkarsa nereden kıyafet bulabilirim ona bakıyorum.

["BenimAskPastam, post: 36727380, member: 544416"]Allah kabul etsin kizlar bende netten buldum burda bi arkadas paylasmisti o kitabini almis.bence oldugun haftadan basla canim kactane okunuyo bilmiyorum.[/QUOTE]

Aklina geldikçe okucaz galiba tamam kuzum cçok saoll

Yok ben biraz fazla heves ettim galiba bosum ya simdi durmadan ona sariyorumDur o kiyafetlere de bakim barii

Bende senin gibiyim.napicagimi bilmiyorum.cevremdekiler cocuk nasil beslenicek yemek yemezsen diyor.ama mutfaga giremiyorum igreniyorum .

Kızlar ben bunu İbrahim Uslunu kendi sitesinde okumuştum aynı zamanda Amerikada dogum yapan arkadaşlarım ve aile yakınlarım var onlarada aynı şeyi uygulamışlar orda. Mutlaka içimize sinmedigi zaman hepimiz doktora koşuyoruz ama en azından bilgimiz olsun

Kardeşlerim, ABD başta olmak üzere gelişmiş ülkelerde anne karnındaki bebeğin ultrasonla takibi, bir olumsuz durum olmadığı sürece pek çok ülkede sadece bir kere, en fazla 3 kez yapılmaktadır. 11-14. haftada ense kalınlığına, 18-22. haftada anatomik gelişime ve gebeliğin son döneminde de bebeğin ters gelip gelmediğine bakılır.
Türkiye'deki hamilelerde ultrason kullanım sıklığı dünya standartlarının çok çok üzerindedir. Kardeşlerim ülkemizde hamile, her doktora gittiğinde ultrasonla bakılır mı? Bu ne iştir. Sanki ultrasonun hiç zararı yokmuş gibi bazen dakikalarca; Bebeğin eli ayağı düzgün mü, Bebek kime benziyor? Kulağı kepçe mi gibi şeylere bakılır oldu ülkemizde. Bu olmaz. Lütfen buna izin vermeyiniz. Çünkü ultrasonla yapılan tetkiklerin 2 dakikadan fazla olduğu ve sık sık tekrarlandığı durumlarda hayvanlarda yapılan deneylerde ciddi olumsuz etkiler saptanmıştır.
Ultrason dalgaları henüz daha gelişmemiş fetüsün dokularında ısınmaya yol açmakta, düşük doğum ağırlığı, solaklık ve işitme bozukluğu pek çok hastalığa neden olmaktadır. Kardeşlerim 10 yıl önce ABD'de bile her 10000 çocuktan 1 tanesi otistik doğarken günümüzde bu sayı 200 de 1 çocuğa kadar inmiştir. Bu artışın nedenleri arasında da hamilelere sıklıkla yapılan ultrasonlar olduğu düşünülmektedir.
Kardeşlerim bebeklerimizin ve sizin sağlığı için ultrason sıklığında fayda-zarar analizini yaparak gereksiz ultrason çekimlerinden sakınmamız gerekir. Ultrason zararsız değildir. Bunu asla unutmayınız.
Sadece hamileler değil, her hangi bir hastalık durumunda dahi ultrason gerekli olmadıkça çekilmez ve fayda-zarar analizi yapılması şarttır.
Sizi çok seviyorum. Prof.dr. İbrahim USLU

ay kıyamam ya cok iyi anlayabiliyorum seni valla. Umarım bu sefer hamilelik sonuna kadar sürmez süpriz olur ve 3. ayda tüm sıkıntıların son bulur canım.

BU DOKTOR TAM BNM KAFADANMIŞ :)

Bende senin gibiyim.napicagimi bilmiyorum.cevremdekiler cocuk nasil beslenicek yemek yemezsen diyor.ama mutfaga giremiyorum igreniyorum .

Benim doktorum suan endişe etmemem gerektigini söyledi. 12. Haftaya kadar bebek zaten gerkli herseyi alıyomuş. suan yediklerimiz yada yiyemediklerimiz onu etkilemiyomuş. Oyuzden hic bisey için kendini zorlama sonra tiksinti gelir hic yiyemezsin dedi. Ve yiyebilirsen zencefilli kurabiye dene. bana ilk başta yaradı ama simdi kokusu midemi kaldırdıgından yiyemiyorum.

ay kıyamam ya cok iyi anlayabiliyorum seni valla. Umarım bu sefer hamilelik sonuna kadar sürmez süpriz olur ve 3. ayda tüm sıkıntıların son bulur canım.
İNŞALLAHHH CNMM YAA BUNU ÇOK İSTİYORUMMM VALLAHİİİ :)

Bu sabah gittiğimde bakmadı doktor. Bende neden bakmadı diye düşünüyordum çok sağ ol paylaşım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…