Rabbim onu korusunda tüm sıkıntıları çekmeye razıyım. inan o pıtpıtları duyunca zaten tüm cekilenler azalıyo:)Cok gecmis olsun bu enfeksiyon olayi hepimizin korkulu ruyasi insallah bi an once gecerrr bu arada ozel duyguyu bizde yarin yassicaz ins ilacim cuma bitiyo ama yarina kadar zor dayanicaz galibaaa
Hosgeldin canim hayirlisiyla nisan basindan itibaren pitir pitir dogurcaz
Evet Allah korusun bebislerimiziolmadi ben bi kac bisi alirim az hevesim gecsin bari Seninki sansli bazi seyler ortak olur tabi kullanim acisindan
ben nerdeyse 10 günde 1 giriyorum ultrasona düşük tehlikem olduğu için doktorlar sürekli kontrol veriyor takip altındayım şu 3 ayı atlatayım ayda 1 e düşecektir kontrollerim inşallah bu süreçte bir zarar vermemiştir bebeğime
ben hamileliğimi öğrendiğimde 7-8. haftalrda gideyim herşeyi görür rahatlarım diye düşünüyordum arkadaşlarım da öyle demişti erken gitme diye ama izindeydim dayanamadım işe başlamadan bi gideyim dedim ve 5. haftada gittim iyi ki gitmişim kanama gözüktü ultrasonda ve ben 5. haftadan beri raporlu yatıyorum eğer geç gitseydim işte bütün gün yorulup akşam eve gelince yemek arada temizlik falan yapacaktım Allah korusun şu an bebeğim benimle olurmuydu düşünemiyorum en azından bebeğim benimle ve içim rahat kalbimi bozmuyorum
Amin, Allah korusun orası öyle tabi ama 12.haftaya kadar hepimizin dikkat etmesi gerekiyor ev-iş konusunda ben zaten bişey çıkmasa da dayanamazdım 7-8 .haftalara çok istediğimiz bir bebek ilk gebeliğim o yüzden meraktan duramadık erken gittik doktoraOlacağı varsa olur cnm kötü şeylere yorma bence bende 7.haftada gittim çok şükür sıkıntısız herşeyini öğrendim alın yazında varsa yattığın yerde bile kaybedersin bizim bi akrabamız var kadın riskim var diye hiç bişey yapmıyodu kaynanası sarma yapmış kadın sadece tencereyi ateşe koymuş o sırada düşük yapmış Rabbim yavrularımızı korusun
Benim çok uykum geliyor özellikle bu saatlerde benim gibi olan var mı
bende öyleyim şuan iş yerinde olmasam horul horul uyuyabilirim o kadar YaniBende aynıyım cnm ya akşam erken yatıyorum sabah gene kalkamıyorum
B
bende öyleyim şuan iş yerinde olmasam horul horul uyuyabilirim o kadar Yani
Amiiiin amiiiin insaaallah gobislerimizden oturabilirsek pc baslarinaoptimist3436727847 .!.:Tesekkur ederim cnm..Nisan ayinin acilisi kurdelalarla yapariz insallah..
Benimde mide bulantım var ama yemeden de geri kalmıyorumslm arkadaşlar,
kendimi çok yorgun hissediyorum hep yatasım var ama yattıkçada daha kötü oluyorum, canım hem yemek istiyo hemde miğdem bulanıyor, çalışıyorum ve sabahları kalkmak adeta işkence il hamileliğimde bu kadar erken başlamamıştı bu sıkıntılar, heran kalbim güm güm sanki koşmuşumda nefes nefese kalmış gibi oluyorum, tansiyon ve kalp atışım normal ama bu zamanlarda, inş kısa zamanda toparlanırım...
Kızlar hani doktorlar diyormusya ilk 3 ay yediklerinizden etkilenmez bebek diye.peki bebegin beyin gelisiminin ilk 3 ayda oldugunu biliyorum ve zeka gelisimi icin badem ceviz findik cok yemek gerektigi kalmis hep aklimda.
Dogru aslinda daha simdiden bn 4kez gittim bebeklerimiz icin sabretmemiz gerekiyo ama sabirsiziz ;(BU DOKTOR TAM BNM KAFADANMIŞ :)
ben sürekli acıkıyorum kızlar ya :) aç geziyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?