2015 Nisan Anneleri

Kizlar emzirirken sac boyaniyormu? Sacimda hic boya yok. Beyazlarim cok cikti asiri hemde. Bi hafta sonra 30 yasima giricem.sacimi boyaticam ama bebise etki eder mi boyatan varmi
Valla ben boyadım ki hamile iken doktora sordum boyayabilirsin demişti . Benim saçlarımın nerde ise her yeri beyaz boyamasam bu sefer üzüntü ve stresten sütün gider . Bizim kendimizi iyi hissetmmiz de lazım . Hem bebeğe zarar verir kesin diye bir bulgu yok . Sadece kokusuna çok maruz kalmayın diyorlar .

Çok geçmiş olsun benim de kulaklarım çok iltihab olur ve Ağrı'sına hiç dayanamam bunlar daha çok minik yavrum Nasıl dayansın ki . Tez vakitte şifa. Olsun Rabbim inş.

Bizim kızın bir günü diğerini tutmuyor yani değişiyor . Bazen çok iyi uyuyor bazen zombi gibi ; sabah 6:30 da kalkıyor gece 9 gibi uyuyor arada bir veya iki kere uyanır emmek için . Gün içinde de 3veya 4 kez uyur . 30-40 dk süreli oluyor .

Ewet Cnm çok şükür bugun sabahtan hallettik. en son 4 te emzir demişlerdi.oyle yaptım.sabah 9 gibi ameliyathaneye girdi. Tabi canımdan can gitti o arada.beklemek çok stresliydi. 45 dk sonra falan çıktı.çıktığında ağlıyordu zaten.odaya gittik.yarım saate yakın ağladı.hem açlıktan hem anestezinin etkisinden hem de korkudan galiba.acayip emmek istiyodu.ama 1,5 saat sonra emzir dediler.ne bulursa ağzına soktu.bişey gelmeyince sürekli ağladı.en son Bebek arabasına bindirdik koridorda dolaştırdık öyle uyudu.uyanınca sanki hiç ameliyat olmamış gibi yüzünde Gül'ler açıyordu.emzirdim hemen.akşama kadar keyfi çok yerindeydi sanki hiç sünnet olmamış gibi.hatta sürekli yüzüstü dondu yerde süründü.inşallah geceyi de rahat geçirir ve iyileşme süreci de rahat olur,sende korkma Can'ım bugun genel anesteziyle 6 Bebek sünnet oldu.en küçüğü 4 aylıktı.çok stresli bi süreç ama inşallah seninki de sıkıntısız rahat geçer.

Kızlar akşam bebişler uyumadan önce muhallebi veriyomusunyz ya da be veriyosunux

Kizlar emzirirken sac boyaniyormu? Sacimda hic boya yok. Beyazlarim cok cikti asiri hemde. Bi hafta sonra 30 yasima giricem.sacimi boyaticam ama bebise etki eder mi boyatan varmi
Normalde organik boya tavsiye ediyorlar canım.çünkü süte geçebiliyomuş kimyasallar.ama bende 3 ay önce boyattım.kuaföre organik boya dememe rağmen normal boya ile boyadı hatta cila yaptı üstüne.ben sonradan farkettim tabi.ama hamileyken bile boyatanlar var artık.bi de sonuçta sürekli boyamıyoruz.o bakımdan bebişlere çok bi etkisi olmaz diye düşünüyorum.

Reactions: nix
Oh canim cok gecmis olsun. Allah dugunlerini de gostersin. Sorunsuz gecmesine cok sevindim. Insallah bu geceyi de atlatirsiniz rahat rahat.

Kizlar iyi aksamlar herkese slm.sezeryanla dogum yapip spor yapan varmi aranizda?ben mekik cekiyorum ip atliyorum gunde 400 kere filan ama korkuyorum bacaklarim filan agrimaya basladi.gobegimi eritecem diye yanlis bisey yapmak istemiyorum.spor salonu yok oldugum yerde dusari cikip yurutemiyorsun bile kopekler saldiriyor.cildiricam nasil biyere geldik diye(

Canim bende boyattim bi problem olmadi tamam sonucta kimyasal ama bizimde morale ihtiyacimiz var.biz bi problem yasamadik organik boyayla boyadi kuaforum.

Reactions: nix
Canim cok gecmis olsun bebisine gozunuz aydin darisi bizim basimiza bende cok istiyorum yaptirmayi ama babasi izin vermiyor.ikna edebilirsem insallah yaptiricam.ozman senden bilgi aliriz.

Çok geçmiş olsun benim de kulaklarım çok iltihab olur ve Ağrı'sına hiç dayanamam bunlar daha çok minik yavrum Nasıl dayansın ki . Tez vakitte şifa. Olsun Rabbim inş.
Teşekkür ederim canım. Haklısın büyükler dayanamıyor minicik bedenleriyle hastalıkla bığuşuyorlar. Allah tüm yavrularımıza şifa versin

Geçmiş olsun kuzucuga

Geçmiş olsun canım damatıklayınız da gorursunuz ins:)

Kızlar akşam bebişler uyumadan önce muhallebi veriyomusunyz ya da be veriyosunux
Canim ben emziriyorum ama yatmadan önce tok tutucu bişeyler versem uykusu nasıl olur diye merak etmiyor degilim

Canim ben yürüyüş yapıyorum kendimi zorlanmadan mekik Squat ve sınav çekiyorum 6 ayı geçti bir sıkıntı olmaz diye dusunuyorum

Kizlar bebegimin disi cikti darisi basiniza ama cok huysuzz gunlerdir duurup durup ciglik atmalar geceleri uyumuyo cok yorucu bir zaman ikincide geliyo heralde huysuzluk devam nekadar surecek bu durum boyle acaba

Kizlar bebegimin disi cikti darisi basiniza ama cok huysuzz gunlerdir duurup durup ciglik atmalar geceleri uyumuyo cok yorucu bir zaman ikincide geliyo heralde huysuzluk devam nekadar surecek bu durum boyle acaba
Hadi masallah darısı başımıza

hayırlı olsun darısı bıze ınsallahhhhhhh.

maşallah canım ya hafatasonu evde olunca o kadar yoruluyorumki ne mekik ne bişey.normal gunluk hayatımda bıle aksam bayılmıs halde buluyorum kendımı. bebıslerde malum cok hareketlı

cok sukur kızım bebek arabasında uyumaya basladı dısarı cıktıgımızda uykusu gelınce mahvoluyorduk gecen hafat dısarı cıktık aa bı baktım uyumus allahım soka gırdım . bu haftasonuda cıkardım uzunca yuruduk arabasında uyudu. sonra uyandı keyıfle etrafı seyrettıç hayal gıbı ya oncelerı aranasında hıc durmazdı

MAŞALLAH KUZUCUĞA DARISI BİZE OLSUNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…