2015 Nisan Anneleri

bu arada yeni bircok arkadas gelmis, hosgeldiniz. hayirli olsun. insallah allah hepimizinkini tamamina erdirir hep cogalarak sorunsuz ve mutlu bir gebelik sureci yasariz:))

Kızlar midedeki gaz sancısı nasıl geçer? 1 haftadır aşırı bulantım vardı bu sabah yine öyle uyandım çok zor kahvaltı ettim sonra bulantım geçer gibi oldu ama birden midemde kramplar başladı iki büklüm kaldım 3 saattir doğrulamıyorum dik duramıyorum midem hem yanıyor hem ağrıyor dokununca bile hassasiyet gösteriyor ılık duş aldım fayda etmedi ne yapsam bilmiyorum kasıklarımda bir ağrım yok bu arada kanamam falan da yok çok şükür sorun midemde.kötü bişey olamaz dimi

Cnm bence bagli oldugun aile hekimine git. orda kan verip değerlerine bi baktir. Gerekirse Dr un verir.

Bende de kansızlık çıktı et ye bol bol 3 ayın dolmadan ilaç vermek istemiyorum o zaman tekrar bakarız dedi...
Sen istersen bir doktora daha görün sonra ilaç verirse alırsın

Aaa cok iyi yaa.. ben senin kadar eski degilim burda.. 3 yilim dolmak uzere.. nereye gidiyosun dr a peki?
Canım neredeyse tüm arkadaşlarımun doktoru olan bülent kars. 1.5 yıl uğraştık olmadı türlü tahlil yaptırdık hsg çektik o kesin sorunu bulur dediler 18 ağustosa zar zor randevu aldım çocuk olmuyo diye ama 13 ünde adetim gecikti ve kese görmeye gitmiş olduk şok olduk :) ama henüz kalp atışı duymadık perşembe randevumuz var heyecanla bekliyoruz inşallah bebek vardır

Ben göğüs ağrım yüzünden yüzüstü yatamıyorum

folik asit üç ay öneriyor hemen hemen bütün doktorlar progeston u ise düşüğe karşı önlem amaçlı veriyorlar ben ilk günden beri progeston kullanıyorum perşembe kontrolüm var kesmezse bir ay daha kullanacağım sizin risk varmı bilemedim ki yinede bir doktora sorsanız daha rahat edersiniz arkadaşım

Bende hamile kaldıgımdan beri bi mide arısı var hemde dayanilmaz

kızlar benimde kuyruk sokumum agrıyor özellikle uzandıktan sonra yada uykudan uyanınca.bazen agrısından yürüyemiyorum.biraz hareket edince geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…