- 21 Ağustos 2014
- 531
- 879
- 408
Ben kartaldayim cnm.. Sen?Canim sen nerde oturuyosun ?
Tesekkur ederim cnm..ilaci alip devam edecegim..:)folik asit ve progestan bana üç ay kullanılacak dediler coraspin kullanmıyorum ben umarım faydalı olmuşturum
İstanbul kartal mı ? Ben de ordayımBen kartaldayim cnm.. Sen?
Cnm bence bagli oldugun aile hekimine git. orda kan verip değerlerine bi baktir. Gerekirse Dr un verir.Htc-gl07 36731825 .!.:M
ben 9 haftaligim.tasinma sebebiyle sabit doktorum olmadi.sdce folik asit kullaniyorum.gecen bi dr a gittim ilgisizdi cok.tahlil yaptilar sonucu soylemekten aciz.kansizdm ben ilac vermeyecek msnz dedim,verelim dedi.bende almadim ilaci.z.tekrar tekrar ultrasonada girmek istemiyorum.ne yapayim sizce,farkli bi ilac ihtiyacim varmi bilmiyorum.
M
ben 9 haftaligim.tasinma sebebiyle sabit doktorum olmadi.sdce folik asit kullaniyorum.gecen bi dr a gittim ilgisizdi cok.tahlil yaptilar sonucu soylemekten aciz.kansizdm ben ilac vermeyecek msnz dedim,verelim dedi.bende almadim ilaci.z.tekrar tekrar ultrasonada girmek istemiyorum.ne yapayim sizce,farkli bi ilac ihtiyacim varmi bilmiyorum.
Evet cnm.. Topselvideyim ben.. Sen nerdesin?İstanbul kartal mı ? Ben de ordayım
Ben de yakacıktayım canım tam 23yıldır :) rastgele gördüm mesajınızı dikkatimi çektiEvet cnm.. Topselvideyim ben.. Sen nerdesin?
Aaa cok iyi yaa..Ben de yakacıktayım canım tam 23yıldır :) rastgele gördüm mesajınızı dikkatimi çekti
Canım neredeyse tüm arkadaşlarımun doktoru olan bülent kars. 1.5 yıl uğraştık olmadı türlü tahlil yaptırdık hsg çektik o kesin sorunu bulur dediler 18 ağustosa zar zor randevu aldım çocuk olmuyo diye ama 13 ünde adetim gecikti ve kese görmeye gitmiş olduk şok olduk :) ama henüz kalp atışı duymadık perşembe randevumuz var heyecanla bekliyoruz inşallah bebek vardırAaa cok iyi yaa..ben senin kadar eski degilim burda.. 3 yilim dolmak uzere.. nereye gidiyosun dr a peki?
Hayırlisi isallah cnim iki kizim var bakalim bu sefer neyım olcakBnm normalde ayaklarim yanar ama artik senin gibi isitamiyorum canim burda bi arkds paylasmisti sanirim ayaklar yaniyo gibiyse erkek usuyosa kiz diye) bn de kiz istiyorum kizim ayaklarimi usuttu diyorum herseyin hayirlisi ins
Hucre yenileyici cnm...zeytinyagini degerli kilan vit. :)Himmm onu bilmiyordum, ne ise yarar bu E vitamini bakem
folik asit üç ay öneriyor hemen hemen bütün doktorlar progeston u ise düşüğe karşı önlem amaçlı veriyorlar ben ilk günden beri progeston kullanıyorum perşembe kontrolüm var kesmezse bir ay daha kullanacağım sizin risk varmı bilemedim ki yinede bir doktora sorsanız daha rahat edersiniz arkadaşımM
kızlar sizde de artık yüzüstü yatarken rahatsız olma hissi başladı mı?
Bende hamile kaldıgımdan beri bi mide arısı var hemde dayanilmazKızlar midedeki gaz sancısı nasıl geçer? 1 haftadır aşırı bulantım vardı bu sabah yine öyle uyandım çok zor kahvaltı ettim sonra bulantım geçer gibi oldu ama birden midemde kramplar başladı iki büklüm kaldım 3 saattir doğrulamıyorum dik duramıyorum midem hem yanıyor hem ağrıyor dokununca bile hassasiyet gösteriyor ılık duş aldım fayda etmedi ne yapsam bilmiyorum kasıklarımda bir ağrım yok bu arada kanamam falan da yok çok şükür sorun midemde.kötü bişey olamaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?