2015 Nisan Anneleri

selam kızlar bugün çok garip birşey oldu okulda normalde ters devre bir arkadaş var muhabbetim yok yani arada bi selamlaşırız bugün yanıma geldi hamile misin dedi şok oldum resmen yaa nerden bildin dedim anlatamadı da gözler daha bir parlıyormuş ayfınlık oluyormuş falan filan ama çok garibime gitti

tebrikler hayirli olsuun Hoşgeldin ccanım aramıza gerçekten turkiyedeki oolduğun zamanın uguru olmuş annesi

Hosgeldin[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim arkadaşım inş burda çalışıyorum Ekim Ocak tr ye gelmek istiyorum Dr için burda bayan Dr sıkıntısı var hep erkek koca hastahanede bi bayan var yahu:) bu Cumartesi gideceğim maalesef ne kesesi ne kalp atışını duymadık minikimizin ilk olduğu için her karnım agrıdıgında korkuyorum hemen kamam var mı diye kontrol ediyorum bende çalışıyorum ve herzaman uykuluym

Keşke sadece aciksamcanım olmadık şeyler çekiyor eşim. Koşup gidip alıyor

Ben de cinsiyeti ne olursa olsun son Haftalara kadar almicam oğlumdan karyola, park yatak oyun halısı yürütec mama sandalyesi Salıncak ve bi dolu kıyafet oyuncak kaldı. Kız olursa da yegenim var nisan doğumlu ondan kalanlar olacak. Inşallah sağlıklı olursa bize hiç masraf çıkmayacak nerdeyse

Kizlar size bi sorum olacak.. Dr um bana folik asit, progestan ve coraspin vermisti.. 1 er kutulari bitti.. Ne kadar sureyle kullanacagimi söylememisti Dr. Sizin bi bilginiz var mi.. Su an 9+1 im.. dr a persembe gunu gidecegim..

Ço
çook teşekkürler tamda istediğim gibî bişi aro

slm bende dun hamıle olduumu ogrendım bende buradayım artık folık asıt verdıler saglık ocagından dun ç haftaya doktora gıtcem

Ayy bu gözlerde neymiş yahu bende ilk üç ay söylemek istemiyorum ama dün biri de bana gözünden belli hamilesin dedi şok oldum

tesekurler ne kadar degısmıs buralar ya epeydır gırmıyorudm .. herseyı unutmuusm gebelık takvımınıde ekleyemedım

Kizlar size bi sorum olacak.. Dr um bana folik asit, progestan ve coraspin vermisti.. 1 er kutulari bitti.. Ne kadar sureyle kullanacagimi söylememisti Dr. Sizin bi bilginiz var mi.. Su an 9+1 im.. dr a persembe gunu gidecegim..
folik asit ve progestan bana üç ay kullanılacak dediler coraspin kullanmıyorum ben umarım faydalı olmuşturum

Canim sen nerde oturuyosun ?

tebrikler hayirli olsuun Hoşgeldin ccanım aramıza gerçekten turkiyedeki oolduğun zamanın uguru olmuş annesi

Hosgeldin
Çok teşekkür ederim arkadaşım inş burda çalışıyorum Ekim Ocak tr ye gelmek istiyorum Dr için burda bayan Dr sıkıntısı var hep erkek koca hastahanede bi bayan var yahu:) bu Cumartesi gideceğim maalesef ne kesesi ne kalp atışını duymadık minikimizin ilk olduğu için her karnım agrıdıgında korkuyorum hemen kamam var mı diye kontrol ediyorum bende çalışıyorum ve herzaman uykuluym [/QUOTE]

Korkma tatlim insallah saglikla alicaz kucagimiza orda nasil bilmiyorum ama
bana erkek kadin dogumcu daha iyi geliyo ilgi acisindanddoktorun bana istediğini yyap eeğilipkkalkmayabebek ddüşmezdiyor tabi dikkat etmek de lazim benim iilaçtan dolayı çokuykuluyum ve yorgunum

M
folik asit ve progestan bana üç ay kullanılacak dediler coraspin kullanmıyorum ben umarım faydalı olmuşturum
ben 9 haftaligim.tasinma sebebiyle sabit doktorum olmadi.sdce folik asit kullaniyorum.gecen bi dr a gittim ilgisizdi cok.tahlil yaptilar sonucu soylemekten aciz.kansizdm ben ilac vermeyecek msnz dedim,verelim dedi.bende almadim ilaci.z.tekrar tekrar ultrasonada girmek istemiyorum.ne yapayim sizce,farkli bi ilac ihtiyacim varmi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…