- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Kizlaaar yaa bu arada ne zaman bisiler almaya bbaşlıcaz yaa cçokerken biliyorum ama bakmaktan aalamıyorum kendimiii
selam kızlar bugün çok garip birşey oldu okulda normalde ters devre bir arkadaş var muhabbetim yok yani arada bi selamlaşırız bugün yanıma geldi hamile misin dedi şok oldum resmen yaa nerden bildin dedim anlatamadı da gözler daha bir parlıyormuş ayfınlık oluyormuş falan filan ama çok garibime gitti
:):)Ayy bu gözlerde neymiş yahu bende ilk üç ay söylemek istemiyorum ama dün biri de bana gözünden belli hamilesin dedi şok oldum
Geçmiş olsun peki kalp atışlarını gösterdi mi?Oglen tuvalete gittigimde hafif pembe renkli bir kananmam oldu. Hemen doktorumu aradim, gel dedi. Bakti ve hersey yolunda dedi, pregestoron gibi birseye gerek yok, millet niye kullanmiyorsun diye kafani bulandirmasin dedi :) eger koyu kan gorursen gece kac olursa olsun ara ve gel dedi. Bu vesile ile belki kalp atisi duyariz dedim ama daha erken 8. haftayi bekle dedi. Neden bilmem...
Arkadaslar bende bişi sorcam hamile kaldıgımdan beri ayaklarımı bı turlu ısıtamıyorum resmen buz gibi aranizda benim gibi aya üşüyen varmi
Geçmiş olsun peki kalp atışlarını gösterdi mi?
Kızlarr göbişlerinize yağ sürmeye başladınızmı ne kullancaksınız ?
Arkadaslar bende bişi sorcam hamile kaldıgımdan beri ayaklarımı bı turlu ısıtamıyorum resmen buz gibi aranizda benim gibi aya üşüyen varmi
Erken diye strese sokmak istememistir canım her şey yolundaysa beklemek de güzel ama di miHayir gostermedi, sadece keseyi gosterdi. Gittigimde neden kalbini dinletmedigini ve gostermedigini sorarim.
Ben iki hamileligimde boyle bi sorun yoktu bunda resmen donuyorumBende yok ama bazen garip usume geliyor ki ben normalde cok sicaklayan ve sicaga dayanamayan biriyim.
Erken diye strese sokmak istememistir canım her şey yolundaysa beklemek de güzel ama di mi
Bende öZellikle gece çok üşüyorumBen iki hamileligimde boyle bi sorun yoktu bunda resmen donuyorum
Icine birde e vitamini kapsulu ekledinmi mis gibi:)Ben gecen sefer oldugu gibi bebek yagi kullanacagim.
Icine birde e vitamini kapsulu ekledinmi mis gibi:)
Bnm normalde ayaklarim yanar ama artik senin gibi isitamiyorum canim burda bi arkds paylasmisti sanirim ayaklar yaniyo gibiyse erkek usuyosa kiz diyeArkadaslar bende bişi sorcam hamile kaldıgımdan beri ayaklarımı bı turlu ısıtamıyorum resmen buz gibi aranizda benim gibi aya üşüyen varmi
kizlar, ara sira icime bir usume geliyor tuylerim diken diken oluyor ama onun haricinde vucudum gayet sicak?!Ben iki hamileligimde boyle bi sorun yoktu bunda resmen donuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?