- 20 Ocak 2014
- 43
- 11
- 18
- 39
Aaa cok iyi yaa..[QUOTE:"sentimental, post: 36735134, member: 154079"]Ben de yakacıktayım canım tam 23yıldır :) rastgele gördüm mesajınızı dikkatimi çekti
Hadi hayirlisi cnm.. insallah guzel haberlerini aliriz burdan.. Doktorun ismi de pek yabanci gelmedi ama.. Hangi hastaneydi?Canım neredeyse tüm arkadaşlarımun doktoru olan bülent kars. 1.5 yıl uğraştık olmadı türlü tahlil yaptırdık hsg çektik o kesin sorunu bulur dediler 18 ağustosa zar zor randevu aldım çocuk olmuyo diye ama 13 ünde adetim gecikti ve kese görmeye gitmiş olduk şok olduk :) ama henüz kalp atışı duymadık perşembe randevumuz var heyecanla bekliyoruz inşallah bebek vardır
ben yaptırmayı düşünmüyorum aslında ama henüz doktorumla konuşmadımikili tarama testi hakkında ne düşünüyorsunuz? yaptıracaksanız devlet mi özel mi?
Hucre yenileyici cnm...zeytinyagini degerli kilan vit. :)
kızlar sizde de artık yüzüstü yatarken rahatsız olma hissi başladı mı?[/QUOT
Benim bir rahatsizlig yok ve sanki rahatsiz olmak icin erken degil mi?
ikili tarama testi hakkında ne düşünüyorsunuz? yaptıracaksanız devlet mi özel mi?
Ben yaptiracagim. Doktorum ozel oldugu icin ozelde yaptiracagim.
bılıomusun aynıseryı dun karsı komsum bana dedı. kımsenın haberı yok planımız oldugundan da haberlerı yoktu. işten eve gelırken karsılastık gozlerıme baktı baktı sen hamılemısın yoksa dedı, nıyekı dedım gozlerın parlıo annelık yuzu oturmus sana dedı nasıl oluyorsa bıde belım ıncecıktır ayıptır solemesıAyy bu gözlerde neymiş yahu bende ilk üç ay söylemek istemiyorum ama dün biri de bana gözünden belli hamilesin dedi şok oldum
ben de kartaldayım kızlarrrAaa cok iyi yaa..ben senin kadar eski degilim burda.. 3 yilim dolmak uzere.. nereye gidiyosun dr a peki?
bulent kars cok ıyı doktor benım de gıden tanıdıkllarım var ama muayne ucretı cok yuksekCanım neredeyse tüm arkadaşlarımun doktoru olan bülent kars. 1.5 yıl uğraştık olmadı türlü tahlil yaptırdık hsg çektik o kesin sorunu bulur dediler 18 ağustosa zar zor randevu aldım çocuk olmuyo diye ama 13 ünde adetim gecikti ve kese görmeye gitmiş olduk şok olduk :) ama henüz kalp atışı duymadık perşembe randevumuz var heyecanla bekliyoruz inşallah bebek vardır
ah bizim bu millet çok bilgilibılıomusun aynıseryı dun karsı komsum bana dedı. kımsenın haberı yok planımız oldugundan da haberlerı yoktu. işten eve gelırken karsılastık gozlerıme baktı baktı sen hamılemısın yoksa dedı, nıyekı dedım gozlerın parlıo annelık yuzu oturmus sana dedı nasıl oluyorsa bıde belım ıncecıktır ayıptır solemesıbelın hafıf kalınlasmaya baslamıs dedı. şok oldum ben de
evettttkızlar sizde de artık yüzüstü yatarken rahatsız olma hissi başladı mı?
bır kaC sayfa once bır arkadas uzun bır yazı paylasmıstı. ozetle sık usg ye gırmenın cıddı zarları olabılecegınden bahsedıyordu.ultrasyon bebege zararlimi arkadaslar kontrollere gidiyoruz ya
Aaa.. Super yaa..ben de kartaldayım kızlarrr
kartal şehır stadına yakınımAaa.. Super yaa..butun kizlar toplandik toplandik toplandik.. sen nerdesin peki cnm..
Ahmet simsek kolejine yakinmisin?kartal şehır stadına yakınım
Aaa cok iyi yaa..ben senin kadar eski degilim burda.. 3 yilim dolmak uzere.. nereye gidiyosun dr a peki?
kızlar benimde kuyruk sokumum agrıyor özellikle uzandıktan sonra yada uykudan uyanınca.bazen agrısından yürüyemiyorum.biraz hareket edince geciyor
Dragos gülen tıp merkezi canım muayene 100 tl kontrole çağırınca da 12 tl tani iki görüşme 112 tl ayda[/QUOTE]Hadi hayirlisi cnm.. insallah guzel haberlerini aliriz burdan.. Doktorun ismi de pek yabanci gelmedi ama.. Hangi hastaneydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?