2015 Nisan Anneleri

[QUOTE:"sentimental, post: 36735134, member: 154079"]Ben de yakacıktayım canım tam 23yıldır :) rastgele gördüm mesajınızı dikkatimi çekti
Aaa cok iyi yaa.. ben senin kadar eski degilim burda.. 3 yilim dolmak uzere.. nereye gidiyosun dr a peki?[/QUOTE]
Hadi hayirlisi cnm.. insallah guzel haberlerini aliriz burdan.. Doktorun ismi de pek yabanci gelmedi ama.. Hangi hastaneydi?

Hucre yenileyici cnm...zeytinyagini degerli kilan vit. :)

Himm o zaman iyi birseydir. Doktorums sorup azicik ekleyivereyim bari, beni de degerli kilsin

Ayy bu gözlerde neymiş yahu bende ilk üç ay söylemek istemiyorum ama dün biri de bana gözünden belli hamilesin dedi şok oldum
bılıomusun aynıseryı dun karsı komsum bana dedı. kımsenın haberı yok planımız oldugundan da haberlerı yoktu. işten eve gelırken karsılastık gozlerıme baktı baktı sen hamılemısın yoksa dedı, nıyekı dedım gozlerın parlıo annelık yuzu oturmus sana dedı nasıl oluyorsa bıde belım ıncecıktır ayıptır solemesı belın hafıf kalınlasmaya baslamıs dedı. şok oldum ben de

bulent kars cok ıyı doktor benım de gıden tanıdıkllarım var ama muayne ucretı cok yuksek kske daha uygun olsa

ah bizim bu millet çok bilgili sen sakladıkça demek ele veriyor birşeyler

Aaa cok iyi yaa.. ben senin kadar eski degilim burda.. 3 yilim dolmak uzere.. nereye gidiyosun dr a peki?

Hadi hayirlisi cnm.. insallah guzel haberlerini aliriz burdan.. Doktorun ismi de pek yabanci gelmedi ama.. Hangi hastaneydi?[/QUOTE]
Dragos gülen tıp merkezi canım muayene 100 tl kontrole çağırınca da 12 tl tani iki görüşme 112 tl ayda

[Biyolog86,dolayı b 36732261, member: 336258"]Boiçin oll islak mendil stoklayarak baslsyabilirsin:)

:):)

Her iki gebeligimde de testler negatif cikti...
Su ankinde 2 kere kan testim negatif cikti ama tecrubeliler gozlerin parliyor kesin hamilesin dediler:)))))[/QUOTE]

Kopegimden dolayi baya stok var kuzum ama bebis icin olanlara bakma vakti

[OTE="optimist34, post: 36734746, member: 551706"]Ben kartaldayim cnm.. Sen?[/QUOTE]

Aa ben bursa sandım kuzum yaa niyeyse sanki bu iilaçlarıayni anda bi benim doktor vveriyo gibi Olsuuun yine de yakiniz

Hadi hayirlisi cnm.. insallah guzel haberlerini aliriz burdan.. Doktorun ismi de pek yabanci gelmedi ama.. Hangi hastaneydi?
Dragos gülen tıp merkezi canım muayene 100 tl kontrole çağırınca da 12 tl tani iki görüşme 112 tl ayda[/QUOTE]
Tamam cnm.. Aklimizda bulunsun.. Lazim olabilir..

Aaa herkes iİstanbul mu yaaa hic bursa yok mu kiiibu arada ikilibtesti aile hekiminde yapiolarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…