Bende söylemeyi düşünmüyorum kimse bir süre
Ben kartaldayim cnm.. Sen?
Olsun cnm.. Bak sorarak vesile oldun kartalda oturanlarla tanismama..optimist34post: 36736446 .!.:Aa ben bursa sandım kuzum yaa niyeyse sanki bu iilaçlarıayni anda bi benim doktor vveriyo gibiOlsuuun yine de yakiniz
Hayır canım doktoruna gitmelisin, hem ultrasonla bebeğin ense kalınlığı na bakılacak hem de kan vereceksin. Hemen gelmiyor zaten sonuçlar, laboratuvar da değerlendiriliyorAaa herkes iİstanbul mu yaaa hic bursa yok mu kiiibu arada ikilibtesti aile hekiminde yapiolarmi
Dream .!.:Benim pantolonlarım kapanmıyor göbüştenyeni lastikli bikaç tane aldım rahatladım.
aynen anlattıgın gibi canım kalkarken ve yürürken sanki tutulmus gibi olyo.netten baktım gebelikte pelvis kemikleri genişliyomus ve birlestiren omurlar yumusuyormus ondan sanırım.ama erken basladı birazcıkAynı ağrı bendede var 2 gündür sanki bıçak saplanmış gibi kalkarken yada yürürken ağrıyor
evet yurume mesafesındeyımAhmet simsek kolejine yakinmisin?
aynen anlattıgın gibi canım kalkarken ve yürürken sanki tutulmus gibi olyo.netten baktım gebelikte pelvis kemikleri genişliyomus ve birlestiren omurlar yumusuyormus ondan sanırım.ama erken basladı birazcıkbebekbüyüdükce dahada agrıyabilir
Benimde tatlim ya cook sikiyo bende aliyim bari ama bu kadar cabuk olmicakti sanki yaaa
oluyomus canım devamlı sırt üstü yatma ılık dus iyi geliyormus ve arada hareket.Hadi yaa ozaman geçmeyecek desene sol kalçama doğru daha çok vuruyor kemik genişlemesi için daha erken değilmi yauu
Bazılarında hiç belli olmuyor bizim gibiler 2 ay önden gidiyor bende anlamadım canım.
bi arkadaşım 5 aylık hamile ona çok söylemiştim karnın nekadar büyüdü diye şimdi bende onun gibi geziyorum bide benim memikler zaten büyüktü şimdi kavun gibi oldular elbiselerim bile olmuyor.
oluyomus canım devamlı sırt üstü yatma ılık dus iyi geliyormus ve arada hareket.
Ben de bi ara hasan dogana gidiyordum yüzmeye.. Ama epeydir gitmiyorum kartala. Sen hangi Dr a gidiyosun cnm?sweetamber .!.:evet yurume mesafesındeyım
Ayy evet haklisin ya,bi an pc basinda çalişanlar aklimdan çikti.Sorun olmaz ozaman Allah'ın izniyle.. :)cnm sen akşamları diyorum ben pc başında çalışıyorum haftanın 6 günü 8-18 :) biz ölelimmmm
[Biyolog86,dolayı b 36732261, member: 336258"]Boiçin oll islak mendil stoklayarak baslsyabilirsin:)
:):)
Her iki gebeligimde de testler negatif cikti...
Su ankinde 2 kere kan testim negatif cikti ama tecrubeliler gozlerin parliyor kesin hamilesin dediler:)))))
Aaa herkes iİstanbul mu yaaa hic bursa yok mu kiiibu arada ikilibtesti aile hekiminde yapiolarmi
Cnm hayirlisiyla gorursun bebisini inşallah..gerçekten yasadiklarimiz çok özelballibocek 36737877 .!.:Yarın 8.30da ilk defa ultrasona giricem. İlk defa keseyi ve belki de kalp atışını görücem inşallah ama çok tedirginim. Kendimi zaten bunları görmediğim için hiç hamile gibi hissedip bunun heyecanına kapılamadım. Mantığım ağır bastı duygusallaşamadım ama şimdi yarını düşündükçe kalbim pırpır ediyo. Umarım bu gece uyuyabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?