• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Arkadaşlar kafein aldigimiz vitaminlerin sentezlenmesini bebeğe ulaşmasını engelliyor.ben günde 5 tane kahve içerdim. Şimdi 1 onunda kahve oranını yarıya düşündüm. Cam şişem var 1 lt doldurup masama koyuyorum.gunde 2 lt minimum içiyorum. Sutumu de sirkete getiriyor um.cayci hazırlıyor enaz bir büyük bardak içiyorum. Çay icmiyorum

Kızlar bisey sorucam cilt bakimi ürünlerini kullananlar varmi yıkama jeli peelingler kremler v.s bunlari kullanmamizin bi sakincasi varmı acaba
Geçen gün içinde paraben olan bütün kozmetiklerimi poşete koyup çöpe attım, ki çoğunda da var. Içindekiler kısmına bak, sonu paraben diye biten şeyler varsa kullanma. paraben çok zararlı diye biliyorum

Herkese merhaba kızlar ben sanırım dün mide spazmı gibi bişey yaşadım etkileri hala sürüyor dün tam 11 saat boyunca kıvrandım tüm mide ve karnımı kramplar sardı bi de bulantı ne yapsam geçmedi dokununca bile sızlıyordu midem bugün azcık daha iyiyim ama ben 1 haftadır kahvaltılıktan başka bişey yiyemiyorum kokulara da katlanamıyorum o yüzden yemek pişiremiyorum en sevdiğim tavuktan tiksindim şu an yazarken bile bi garip oluyo içim.yarın da randevumuz var en son 5 haftalıkken gitmiştişk inşallah kalbi atıyodur ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım...

YÜRÜYÜŞ ÇOK ÖNEMLİ CNM AMA BİRAZ ZOR OLACAK GİBİ ÖNÜMÜZ KIŞ :) SİZLERE DOKTORUNUZ KİLO KONUSUNDA SINIRLAMA GETİRDİMİ KAÇLA HAMİLE KALDINIZ? BEN 1.69 BOYUNDAYIM VE 63 LE HAMİLE KALDIM ŞUAN 62 YE DÜŞMÜŞÜM SABAH HEP AÇ KARNINA TARTILIYORUM ZATEN DOKTORUM EN FAZLA 75 ÜSTÜNE ÇIKMAK YOK DEDİ, İLKİMDE SADECE 8 KİLO ALMIŞTIM BAKALIM BUNDA NE OLACAK :)
Ben ilk hamileligimde 95 i gördüm dedim doktor bişey diyemedi canım. Ama sonuçta normal 10-12 kilo

Bu arada 53 kilo ile tatile çıkmıştım 55 kilo geri dönmüştüm oysa hayalimde en fazla 50 kilo ile hamile kalmak vardı bugün tartıldım 10 günde midemin bulantısı yüzünden 53 e geri dönmüşüm

KIZLARRR ÇAYLA ARANIZ NASIL İÇEBİLİYOMUSUNUZZZZ? BEN GEÇEN SENEKİ HAMİLELİĞMDE 8 ay AĞZIMA ÇAY VURMAMIŞTIM ŞİMDİ İÇEBİLİYORUM ÇOK ŞÜKÜR HATTA SANKİ DEMLİ OLURSA RAHATLATIYO BİLE AMA İŞTE KANSIZLIKTAN KORKUYORUMM :KK43:

Ben genelde iş yerinde yapılan çayı pek içmezdim ama her akşam evde çay içerdim şimdi sürekli iş yerinde de içesim geliyor
Mümkün mertebe açık içmeye çalışıyorum.
Kahve çok severdim günde iki bardak içerdim dr. gittiğim günden beri sadece bu sabah yarım bardak içebildim.

Bende kilolu hamilelerdenim :/ 1,80 boy ile 106 kilo idim çocuk yapmaya karar verdim ve vermem gereken 26 idi. spor ve diyetle 13 kilo verdim ve 93 kiloya düştüm kalan 13 kiloyu vermek için uğraşırken hamile olduğumu öğrendim.malum artık spora yapamıyorum şuan 94 kilo oldum. 1 kilo aldım ama inanın içim çok huzursuz.Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama hamilelik boyunca 13 kilodan fazla kilo almak istemıyorum.

Kizlar geceden beri carpintim var.
Peynir ekmek ve elma disinda yemek yemiyorum
Suyu bile 2 bardak anca iciyorum
Ilaclarimida icemiyorum
Benimle ayni sekilde yemeyipp carpintisi olan varmi

Ilk gebeligimde 20 hafta ayni sekildeydim ama carpintim yoktu...
Kalbim kulagimdan cikacak korku filmi gibi:(

Mrb , kahve ve çaydan bahsedilmiş benim burdan edindiğim bilgiye göre günde bir fincan çay veya bir fincan kahve bir kutu kola ok dir bunun dışında kesinlikle içmeyin dediler .. Ilk gebeliğimde gebelik şekerim çıktığı için artık sakarin kullanıyorum ne olur olmaz diye birde ailede hiç şeker hastası olmadığı halde bende gebelik şekeriıkmıştı , bu durum belli olmuyor önlem almada fayda var .. Hazır satılan meyve sularından kesinlikle içmeyin çünkü hepsi şeker deposu bebeğe çok zararlı .. Kahve sevenler içinde caff free kahve öneririm içinde kafein yok bilmiyorum Türkiye'de satılıyor mu ama araştırmakta fayda var ., benim gibi americona ve coffee latte sevenler için birebir oluyor :)) şekerli içeçek ve yiyeceklerden mümkün olduğu kadar uzak durun hiçbir faydası yok özellikle bebeğe çok zarar veriyor ..

BİR HAFTA KADAR ÖNCE BENDE DE OLDU FECİ ŞEKİLDE KAŞINTIM VARDI GEÇTİ ŞÜKÜR OLSUN :) AMA BNM KOYU SARI AKINTIM OLUYO FAZLASIYLA SU GİBİ KIYAMLIDA DEĞİL HATTA KAHVEYE YAKIN OLDUĞU OLUYO NORMAL Mİ ACABA KORMUYO DEĞİLİM :KK43:
Cnm kan gibi mi? Suphen varsa her ihtimale karsi bi git dr a istersen..

Ilaclarimida icemiyorum

Kalbim kulagimdan cikacak korku filmi gibi:KK43:

Ilaclarimida icemiyorum

Kalbim kulagimdan cikacak korku filmi gibi:KK43:
Geçmiş olsun CNm tansiyonunu ölçtür istersen benimde yükseldiğinde aynısı oluyordu .. Bende bu hamilelikte acaip olmayan sendomlar var ,, çok yorgunum ve adet olucakmiş gibi her gün ağrılar çekiyorum ..

Mrb kizlar bende memlekete geldm Dinleniyorum 20 gün burdayiz inşallah gitmeden burada Dr a gorunecegm.inşallah doğumu burada dusundgm için Dr u ayarlayip öyle gdcgm.bu arada benim mide bulantilarim geçti çok şükür ama goguslerim sertleşti ve içi agirlasti sanki camasir takamiyorum.başka bir skikintim yok çok şükür kizlar ben genelde eksi mmayhoş yiyecekleri yemek istiyorum sizde de basladimi acaba aserme bu mu

Kızlar bebek rahimden karına hangi haftada yerleşiyor bebek hala kasıklarımdamıki:KK64:

Kızlar bebek rahimden karına hangi haftada yerleşiyor bebek hala kasıklarımdamıki:KK64:

Döllenme olduktan sonra en fazla 10 gün içerisinde rahme yerleşmiş olur diye biliyorum ki bunun neticesinde beta hcg kanda tespit edilmeye başlar

YÜRÜYÜŞ ÇOK ÖNEMLİ CNM AMA BİRAZ ZOR OLACAK GİBİ ÖNÜMÜZ KIŞ :) SİZLERE DOKTORUNUZ KİLO KONUSUNDA SINIRLAMA GETİRDİMİ KAÇLA HAMİLE KALDINIZ? BEN 1.69 BOYUNDAYIM VE 63 LE HAMİLE KALDIM ŞUAN 62 YE DÜŞMÜŞÜM SABAH HEP AÇ KARNINA TARTILIYORUM ZATEN DOKTORUM EN FAZLA 75 ÜSTÜNE ÇIKMAK YOK DEDİ, İLKİMDE SADECE 8 KİLO ALMIŞTIM BAKALIM BUNDA NE OLACAK :)
8 kilo mu:KK57: Ebru şallı bile 9 kilo almıştı. Sen niye ve nasıl o kadar az kilo alabildin? Miden mi çok bulandı da hiç yiyemedin?

KIZLARRR ÇAYLA ARANIZ NASIL İÇEBİLİYOMUSUNUZZZZ? BEN GEÇEN SENEKİ HAMİLELİĞMDE 8 ay AĞZIMA ÇAY VURMAMIŞTIM ŞİMDİ İÇEBİLİYORUM ÇOK ŞÜKÜR HATTA SANKİ DEMLİ OLURSA RAHATLATIYO BİLE AMA İŞTE KANSIZLIKTAN KORKUYORUMM :KK43:
çok içmiyorum bin de bir diyeyim

Back
X