- 21 Ağustos 2014
- 531
- 879
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım gecmiş olsun bendede mantar var doktoru arayıp sordum zararı olmaz dedi ilaç vermedi ama ilişkiden sonra artmaya basladı bu cumartesi gidip soracagım bende.elma sirkeli suda oturuyorum o rahatlatıyo bide sebametin genital temizleme jelini aldım oda rahatlattı sızlaması azaldı.sana hangi kremi verdi.Saol cnm cok zor ya istediğin kadar dikkat et oluyo işte napalım krem kullanmıyorum bakalım
Boyumuz aynı bende 168.5 boyundayim ilkinde 15 kilo aldım ama 72 ile doğuma girdim. Yani şu anki kilon zaten fazla 75 ve sonrası seni de beb2gi de zorlarYÜRÜYÜŞ ÇOK ÖNEMLİ CNM AMA BİRAZ ZOR OLACAK GİBİ ÖNÜMÜZ KIŞ :) SİZLERE DOKTORUNUZ KİLO KONUSUNDA SINIRLAMA GETİRDİMİ KAÇLA HAMİLE KALDINIZ? BEN 1.69 BOYUNDAYIM VE 63 LE HAMİLE KALDIM ŞUAN 62 YE DÜŞMÜŞÜM SABAH HEP AÇ KARNINA TARTILIYORUM ZATEN DOKTORUM EN FAZLA 75 ÜSTÜNE ÇIKMAK YOK DEDİ, İLKİMDE SADECE 8 KİLO ALMIŞTIM BAKALIM BUNDA NE OLACAK :)
Anca girip cevap yazabildim. Evde 27 aylik bir oglum var.Hoşgeldin:) kan testi yaptır mutlaka süreç güzel gidiyor mu takip et canim
selam hanımlar,
bugün doktora gittim minik bebeğimin kalp atışını duydumAllah'a çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok :)
selam kızlar bugün çok garip birşey oldu okulda normalde ters devre bir arkadaş var muhabbetim yok yani arada bi selamlaşırız bugün yanıma geldi hamile misin dedi şok oldum resmen yaa nerden bildin dedim anlatamadı da gözler daha bir parlıyormuş ayfınlık oluyormuş falan filan ama çok garibime gitti
Ayy bu gözlerde neymiş yahu bende ilk üç ay söylemek istemiyorum ama dün biri de bana gözünden belli hamilesin dedi şok oldum
onu biliyorum canımDöllenme olduktan sonra en fazla 10 gün içerisinde rahme yerleşmiş olur diye biliyorum ki bunun neticesinde beta hcg kanda tespit edilmeye başlar
tamam canım cok saol bilmiyordum bende bakicam hemenGeçen gün içinde paraben olan bütün kozmetiklerimi poşete koyup çöpe attım, ki çoğunda da var. Içindekiler kısmına bak, sonu paraben diye biten şeyler varsa kullanma. paraben çok zararlı diye biliyorum
Mrb , kahve ve çaydan bahsedilmiş benim burdan edindiğim bilgiye göre günde bir fincan çay veya bir fincan kahve bir kutu kola ok dir bunun dışında kesinlikle içmeyin dediler .. Ilk gebeliğimde gebelik şekerim çıktığı için artık sakarin kullanıyorum ne olur olmaz diye birde ailede hiç şeker hastası olmadığı halde bende gebelik şekeriıkmıştı , bu durum belli olmuyor önlem almada fayda var .. Hazır satılan meyve sularından kesinlikle içmeyin çünkü hepsi şeker deposu bebeğe çok zararlı .. Kahve sevenler içinde caff free kahve öneririm içinde kafein yok bilmiyorum Türkiye'de satılıyor mu ama araştırmakta fayda var ., benim gibi americona ve coffee latte sevenler için birebir oluyor :)) şekerli içeçek ve yiyeceklerden mümkün olduğu kadar uzak durun hiçbir faydası yok özellikle bebeğe çok zarar veriyor ..
geçen pazartesi canım bir haftayı geçti yaniEn son nezaman gittin doktora
canım ben70 kilo ile kaldım 25 kilo aldım.en buyuk sorun odem oldu benim için bunun dışında sorun yasamadım tansiyon seker gibi mşllh.insallah bunda da yasamam.Biyolog gecmis olsun, tansiyonuna bir baktir. Kendine dikkat et dinlen diyecegim de pek mumkun degil degil mi :)
Melegim kafein konusunda cok haklisin, gunde 1 turk kahvesi falan yeterli, hatta benim doktorum hic kafein vermiyor. Benim de ilk hamileligimde istahsizlik haric hic sikintim yoktu, bunda hafif mide bulantim ve kanamam var. doktorum ile surekli irtibat halindeyim, simdilik hersey yolunda.
Kilolu hanile kalan arkadasim, ben ilk hamileligimde 78 ile hamile kalip, 10 kilo alarak 88 ile dogurdum. Son gune kadar at gibi kosabiliyordum. Cok cok iyi gecti hamileligim, nerdeyse hic sikintim olmadi. Gonul ister incecik hamile kalmak ama artik kilolu kaldiina gore, bundan sonrasina da dikkat edersen sorun olmaz. Her kilolunun hamileligi kotu gececek diye birsey yok. Sen elinden geldigi kadar dikkat et, yuruyus yap, hersey yolunda gider. Ben de 81 kilo ile hamile kaldim.
Yemekler de cok dikkat etmiyorum ama domatese flan hic tuz atmiyorum canim kabizlij bnde de var ve malesef suyu da cok icemiyorum ;(Evet sanki yaa ama mesela benim gibi kabizsaniz normal olabilir mi ya da cok su tutmaya basladik tuzlari ne alemde yiyosunuzzz kizlaar
dışarıdayken ben de biran önce eve gidip yatmak istiyorum çok dışarı çıkmıyorum zaten hastane ve zorunlu bi iş çıkmadıkça çok kısa kalıyorum dışarda ama hemen fenalık basıyo ateş mide bulantısı halsizlik yarın uzun bi aradan sonra işe başlıcam bakalım işteyken nasıl olacakKizlar mide bulantim gecer gibi oldu ama 2 gundur çalıştığım icin mi bilmiyorum tekrar basladi disardayken bile bian once eve gitsem diyorum hic keyif alamiyorum kabizlik da var zaten o da ayri bi sorun ;( biyandan belirti var diye seviniyorum daha 20 gun var kontrole enazindan saglikli devam ediyo diye dusunuyorumsizde de bulanti tekrar basladi mi
Kagithane yeni huzurdan mi bahsediyosun bende gultepede oturuyorumIki doktor arasinda kararsiz kaldim. Medilife ali ihsan yalcinoglu & yeni huzur hast. Cihangir efe.. ali ihsan bey tecrubeli , sakin ve gelenekci bi dr gibi geldi. 3 aya kadar herhangi bi vitamin ya da baska bisey gerekli degil dedi.. cihangir bey cok eğlenceli, sempatik biri gibi. Hemen testler filan istedi. Hemen vitamin baslamaliyiz dedi.. kafam karisti. 3 aya kadar bu tarz seylere gerek var mi bilmiyorum. 5. Hafta tum testlerim yapilmisti zaten, tekrar neden istiyor ki
Bu doktorlarla ilgili tecrubeniz ya da duyumunuz varsa paylasir misiniz. Ya da siz hangi hast hangi dr.a gidiyosunuz. ( istanbul avrupa yakasi/ fatih, eyup, kagithane vs.. )
Hamile kalana kadar cay kahve manyagiydim simdi agzima suremiyorum oluyorum cay kahve diye ama tadi acayip aci geliyorKIZLARRR ÇAYLA ARANIZ NASIL İÇEBİLİYOMUSUNUZZZZ? BEN GEÇEN SENEKİ HAMİLELİĞMDE 8 ay AĞZIMA ÇAY VURMAMIŞTIM ŞİMDİ İÇEBİLİYORUM ÇOK ŞÜKÜR HATTA SANKİ DEMLİ OLURSA RAHATLATIYO BİLE AMA İŞTE KANSIZLIKTAN KORKUYORUMM![]()