• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kızlar birşey sormak istiyorum , acaba tr de grip aşısı hamile olanlara yapılıyor mu .. Merak ettim burda doktor eğer hamilelik normal ise yaptırabilirsin diyor ..

Sudeposu Gaziosmanpaşa da mı oturuyorsun? :)

Gaziosmanpaşa başarı hastanesi 100 tl doktorum kenan bey ve perinatoloji alaninda egitim almış bildiğim kadariyla bi testi perinatologlar yani riskli gebelik uzmanlari yorumluyormus..sizin testlerinizi doktorlarinizmi yoksa baska birimi inceledi...

Günaydın arkadaslar dunku tecrubelerimi paylasmak istedim. Normalde 11+5 haftalik hamileyim. Dun tekrar ikili tarama testi icin gittim. Doktor gelisimi 13 haftalik dedi ikili taramaniz geciyo filan diye bizi biraz panikletti. Ama allaha sukur verdik kanimizi. Ayrıca 3 boyutlu da kizimizin olacakgini ogrendik yuzde 85 ihtimalle hemde. Bilmiyorum ne kadar dogru ama biz cok sevindik

günaydın anneler nix çok geçmiş olsun
ya dün geceden beri sağ bacağımda ağrı ve çekilme var kasığımdan vuruyor sizde de oldumu

:KK23:sağlık danışanı olduk birbirimizin eğer biri bende de var diyince bir nebze olsun rahatlıyoruz işte :KK22:

Ra
kızlar artık ne yapacagimi sasirdim esim sinir oluyorum kardesim artik ooo zle yasicak cunku dersanesi bize yakin ama kaynanam devamli dersanen ne zaman tatilin ne zaman deyip duruyo kardesim rahatsiz ban gelince oyle 2 ay baska kiz kaldi evimizde 9 yaslarda felan ben birsey demedim ama o varken isin degisik tarfi kardesim bu gun yanima almak istedim esim eve biraksan anneme yardim etse die kizdi eve hizmetci gelmedi bu kiz ya bulasik yikio topluyo dahha ne yani sofrada ben konusunca yemekde konusulmaz bende dedim sen bi konus cayi basina dokecem annesi evet konusulmaz dedi bir dakka gecmedi basladilar konusmaya zitlik yapio duruyolar kardesimi yanima alacami bildigi halde kadin hep kardesim icin nereye deyip duruyor isimiz var deyip aldim artik yeter uyum saglayamiyorum tak edio esimin hele sozleri arkami kasimazsan kovarim eve bi eksik olur yetisemem biz seni daha niye aldik lafa bak ben neyim ya isi biraktim bi ara babasi kalkti aya resmen ben paralarini yemim yani Allah ben ona dusurmesine eline cok sevdim adam bu gun nefretle baktim adam oldu
Rabbim yar ve yardimcin olsun

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.benim.iki gündür inanılmaz kaşıntım var ya akıntım zaten vardı ama bide kaşıntı çıktı başıma randevum ayın 30unda bide.doktora ulaşamıyorum ne yapacağımı şaşırdım ya :)

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.benim.iki gündür inanılmaz kaşıntım var ya akıntım zaten vardı ama bide kaşıntı çıktı başıma randevum ayın 30unda bide.doktora ulaşamıyorum ne yapacağımı şaşırdım ya :)

Günaydın cnm bilirim cok zordur benim de başıma geldi resmen kaşımaktan kanamıştı doktorum krem verdi de onunla geçti kendiliğinden biraz zor geçer başka bi doktora git

Kızlar günaydın. Kanama alanım küçülmüş çok şükür ama risk devam ediyo. Bebeğim kanamadan dolayı biraz yavaş büyüo o yüzden mayıs annesi olacağım sanırım ama burdayım tabii:KK66: dualarınıza benide katın lütfen iyi haberler almak dileğiyle inşallah :KK66:

Yaşasın :KK9::KK19::KK50:
Hadi hayirli olsun insallah

Günaydın Hanımlar,
İnşallah herkes güne mutlu ve pozitif başlamıştır. Ben bugün daha iyi gibiyim sanırım ama yine birşey yiyemiyorum bebeğime zararı olur mu bilmiyorum ama içim almıyo :(

Bende her gittigimde unutuyordum ozellikle ultrasona girdikten sonra bildigin sapsik gibi oluyorum bende kagida not edip oyle gidiyorum :)
Ay evet en iyisini yapmissin ben de kağıda yazmayı dusunuyorum artik. Çünkü dedigin gibi bebegi gördük vs derken bir mala dönüyorum orada unutuyorum hep soracaklarımı yada eksik soruyorum falan :)

Günaydın hanımlar. Yatanlara tekrar tekrar geçmiş olsun.
Ben dün öğlenden beri kötüyüm yine. Dün sadece biraz çubuk kraker yedim ve bir kase çorba içtim. Onları da çıkardım zaten. Mide boş halsizim ama birşey de yemek istemiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. :KK43:
Dün gece canım bir meyve istedi. Eşimle çıktık aramaya. 2 yere sorduk. 10-15 güne ancak çıkar dediler. Ne olduğunu söylemeyeyim canınız çekmesin. Böyle tuhaf bir ruh hali içindeyim işte. :110:

Back
X