Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi normalde hic icmem ama zorlada olsa icmeye çalışıyorum protein cok önemli[/QUOTE]OTE="Orkidee0238, post: 36922742, member: 622630"]Bir litre sütü nasıl içiyorsunuz maşallah
Yoktur sanırım tatlım öğlen uyuyabiliyomu sun barigunaydinnnnnnn
bugun 05:55de uyandim varmi rekorumu kiran:)
herkese mutlu hayirli bir gun diliyorum![]()
Gaziosmanpaşa başarı hastanesi 100 tl doktorum kenan bey ve perinatoloji alaninda egitim almış bildiğim kadariyla bi testi perinatologlar yani riskli gebelik uzmanlari yorumluyormus..sizin testlerinizi doktorlarinizmi yoksa baska birimi inceledi...
Rabbim yar ve yardimcin olsunkızlar artık ne yapacagimi sasirdim esim sinir oluyorum kardesim artik ooo zle yasicak cunku dersanesi bize yakin ama kaynanam devamli dersanen ne zaman tatilin ne zaman deyip duruyo kardesim rahatsiz ban gelince oyle 2 ay baska kiz kaldi evimizde 9 yaslarda felan ben birsey demedim ama o varken isin degisik tarfi kardesim bu gun yanima almak istedim esim eve biraksan anneme yardim etse die kizdi eve hizmetci gelmedi bu kiz ya bulasik yikio topluyo dahha ne yani sofrada ben konusunca yemekde konusulmaz bende dedim sen bi konus cayi basina dokecem annesi evet konusulmaz dedi bir dakka gecmedi basladilar konusmaya zitlik yapio duruyolar kardesimi yanima alacami bildigi halde kadin hep kardesim icin nereye deyip duruyor isimiz var deyip aldim artik yeter uyum saglayamiyorum tak edio esimin hele sozleri arkami kasimazsan kovarim eve bi eksik olur yetisemem biz seni daha niye aldik lafa bak ben neyim ya isi biraktim bi ara babasi kalkti aya resmen ben paralarini yemim yani Allah ben ona dusurmesine eline cok sevdim adam bu gun nefretle baktim adam oldu
Maşallah canım.Banada oyle baktilar 8.haftadan beri her hastaneye yattgmda bisey yedirnediler dusuk yapicamda kurtaja alicaz diye beklediler. Cok sukur hamd olsun 11 hafta olduk. Dr lara bakma sen dua et.
Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.benim.iki gündür inanılmaz kaşıntım var ya akıntım zaten vardı ama bide kaşıntı çıktı başıma randevum ayın 30unda bide.doktora ulaşamıyorum ne yapacağımı şaşırdım ya :)
Kızlar günaydın. Kanama alanım küçülmüş çok şükür ama risk devam ediyo. Bebeğim kanamadan dolayı biraz yavaş büyüo o yüzden mayıs annesi olacağım sanırım ama burdayım tabiidualarınıza benide katın lütfen iyi haberler almak dileğiyle inşallah
![]()
Ay evet en iyisini yapmissin ben de kağıda yazmayı dusunuyorum artik. Çünkü dedigin gibi bebegi gördük vs derken bir mala dönüyorum orada unutuyorum hep soracaklarımı yada eksik soruyorum falan :)Bende her gittigimde unutuyordum ozellikle ultrasona girdikten sonra bildigin sapsik gibi oluyorum bende kagida not edip oyle gidiyorum :)
Yoktur sanırım tatlım öğlen uyuyabiliyomu sun bari
canm 4.35 de tuvalete kalktım uyumadım sinir krizi geçircem cidden...kedişimlen oturduk anlamsızca nie böyle oluyor okula nasıl gideceğimgunaydinnnnnnn
bugun 05:55de uyandim varmi rekorumu kiran:)
herkese mutlu hayirli bir gun diliyorum![]()