• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Günaydın hanımlar. Yatanlara tekrar tekrar geçmiş olsun.
Ben dün öğlenden beri kötüyüm yine. Dün sadece biraz çubuk kraker yedim ve bir kase çorba içtim. Onları da çıkardım zaten. Mide boş halsizim ama birşey de yemek istemiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. :KK43:
Dün gece canım bir meyve istedi. Eşimle çıktık aramaya. 2 yere sorduk. 10-15 güne ancak çıkar dediler. Ne olduğunu söylemeyeyim canınız çekmesin. Böyle tuhaf bir ruh hali içindeyim işte. :110:
cnmm seni çok ii anlıyorum bende aynı durumdayım geçmeyecek diye çok korkuyorum bnm geçen seneki hamileliğimde geçmedi 8 ay kustum çok korkuyorum allahım yardımcımız olsun miniklerimizi korusun :KK68:

Günaydın hanımlar. Yatanlara tekrar tekrar geçmiş olsun.
Ben dün öğlenden beri kötüyüm yine. Dün sadece biraz çubuk kraker yedim ve bir kase çorba içtim. Onları da çıkardım zaten. Mide boş halsizim ama birşey de yemek istemiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. :KK43:
Dün gece canım bir meyve istedi. Eşimle çıktık aramaya. 2 yere sorduk. 10-15 güne ancak çıkar dediler. Ne olduğunu söylemeyeyim canınız çekmesin. Böyle tuhaf bir ruh hali içindeyim işte. :110:
Ay canım ya Kıyamam :(kış meyveleri az biraz çıktı bazıları ama inşallah daha erken bulursun

canm 4.35 de tuvalete kalktım uyumadım sinir krizi geçircem cidden...kedişimlen oturduk anlamsızca nie böyle oluyor okula nasıl gideceğim :KK43:
ama gecicek annesi....
ilk 3 ay vucut alisma surecinde bak bana aldigim nefesten tat alamadim haftalardir...
ikinci 3 ay super gecicek
top patlasa uyanmicaz:)

canm 4.35 de tuvalete kalktım uyumadım sinir krizi geçircem cidden...kedişimlen oturduk anlamsızca nie böyle oluyor okula nasıl gideceğim :KK43:
Pooof Zombiye baglican arkadaşım en sonunda:(bende sabah sabah sanayiye gitcem diye erken kalktım:(benim bugün dersim yok boş günüm ama ev pislikten taninmayacak halde:oops:

Ay canım ya Kıyamam :KK43:kış meyveleri az biraz çıktı bazıları ama inşallah daha erken bulursun
Ya öyle tuhaf ki bir tek onu yiyebilirmişim gibime geliyor. Ev yeme içme dolu meyvemiz de var. Çok şükür. Eşim ne istersen dışarıdan alırız diyor ama yok hiiiiç birşey istemiyorum.

Merhaba arkaşlar ben de nisan annesiolacagim nasipse.İkinci hamileliğim temmuz 2010 doğumlu bir oğlum var.Rüzgara hamile iken buradan çok paylaşimım oldu severim kadınlar klubunu.Ama bu defa yeni geldi aklima.Listeye bizi de eklesin adminimiz.Ögretmenim ve dedigim gibi bi oglusum var vakit buldukça ziyaret edecegim sayfayi.Şimdiden herkese sağlikli bir dogum ve topac gibi bebeler dilerim...
Merhaba canım hoş geldin; ) ben de 2010 Kasım annesiyim bir oğlum var bakalım kardeşimiz ne olacak

Ya öyle tuhaf ki bir tek onu yiyebilirmişim gibime geliyor. Ev yeme içme dolu meyvemiz de var. Çok şükür. Eşim ne istersen dışarıdan alırız diyor ama yok hiiiiç birşey istemiyorum.
Canım çok iyi anlıyorum haftasonu aynısı bana oldu ev de yemek kaynıyor birsey çekti canım yapmam imkansız en sonunda eşim aradı buldu. Suyu vb kurusu bilmem birseyi varsa şimdilik nefesini köreltsen

Selam kizlar.uzun bi tatile gidecegimi soyleyip ayrilmistim aranizdan.tatile ciktigimizin 5.gunu yani tam 8.haftamin bittigi gun kanamam oldu hemen hastaneye gittik bebegim iyiydi. Kanamam kesilmisti ama kanama alani var dedi dr.1 gece yatip ciktim ertesi gece yine oldu kanama alani 4*2 cm dediler dusuk riskim var diye 4 gun daha yattim. Baska sehirde oldugumuz icin artik eve dönmek zorundaydim dr ucakla git dedi. Havaalaninda yine kanamam basladi ucakta iyice cogaldi ambulansla Hstaneye goturduler bu sefer cok kanamam vardi gitti bebegim dedim.ayrica 2,5 cm bi kanama alani daha olmus.ama yine Bebeğim iyiydi.sabaha kanamam kesildi ama 3 gun daha hastanede yattim. Toplam 20 gundur yatiyorum.1haftadir kanamam yok istirahat aldim ise gitmiyorum. Bnm ki tup bebek zaten yaptrdgmdan beri hic bi is yapmiyodum.surekli dinleniyodum. Su an 10+5 iz ama dr 1 hafta buyuk soyluyo. Perşembe hem kontrol hemde ikili testim var. Insallah hersey yolunda gider. Allah saglikli evlatlar versin herkese. Bnm durumumda olanlarinda yardimcisi olsun.
Canım çok çok geçmiş olsun. Ve cok şükür bebeğin seninle inşallah güzel haberler alırsın canim

• Beğen
Reactions: nix
Ben dün gidip aldım çok rahat sanki pijama gibi valla diyorum keşke daha önce alsaydım 40 liraydı benim aldığım. Artık diğer pantolonlarımın beli kapanmadığı için dün gidip aldım tavsiye ederim :)
Çok hesapliymis ya ben İspanyol paça kot istiyorum lacivert siyah falan. Eşimin ders programı ile benimki uymuyo hiç bi çıkıp gidemedik almaya daha
Günaydın Kızlar

İyi Haftalar.. Haftasonu ben giremiyorum pek yazılanları okuyamadım umarım herkes iyidir.

Cumartesi yemekten sonra ilk defa mide bulantısından kıvrandım sürekli midesi bulanan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun..

Ben pantolon alamadım dun lcw baktım ama dar paça ben dar paça giymiyorum başka yerlere de bakacağım.

İstanbul'da bildiğiniz bir mağaza var mı kızlar
Canım lcw İspanyol paça ve boru paça da getirmiş bolca. Çok fazla renk ve çeşit vardı. Benim gittiğim mağaza Konyanın en büyüğü acaba çeşit o yüzden de fazlamidir bilmem. Ben de defacto ya baktım sadece Tayt ve şort vardı:(sanki tesettürlü hamile yok:((

Pooof Zombiye baglican arkadaşım en sonunda:KK43:bende sabah sabah sanayiye gitcem diye erken kalktım:KK43:benim bugün dersim yok boş günüm ama ev pislikten taninmayacak halde:oops:
ayy ne güzel boş gunun var çok kıskndım :) birde öğlenciyim şaka gibi zaten oğlencilik gece hiçbir imecek içmeyeceğin artık 8 den sonra

ama gecicek annesi....
ilk 3 ay vucut alisma surecinde bak bana aldigim nefesten tat alamadim haftalardir...
ikinci 3 ay super gecicek
top patlasa uyanmicaz:)
inşallh canm ya cidden çok sinir bozucu durumdayım geçsin artık..ne rahat hamilelik geçiriyorsun kusmuyorsyn dediler dediler uykum gitti :D

kızlar ben dün yulaf ezmesi aldım. sabah sıcak sütle karıstırdım. bir kaşık bal cevız ve muz dılemledım. kahvaltıda onu yedım. sadece süt peynır artık tıksındırıyor :( bu sekılde degısık geldı ve mıdem bulanmadan yedım 07:30 da yedım hala tokum normal kahvaltı yaptıgımda bu saatlerde mıdem hafıf kazınıyordu :D yulaf tok tutuyor bu sayede bulantı olmuyor. birde yulaf çok besleyici lifdli oldugu ıcın kabıxzlıgı da engellıo tavsıye ederım

Çok hesapliymis ya ben İspanyol paça kot istiyorum lacivert siyah falan. Eşimin ders programı ile benimki uymuyo hiç bi çıkıp gidemedik almaya daha

Canım lcw İspanyol paça ve boru paça da getirmiş bolca. Çok fazla renk ve çeşit vardı. Benim gittiğim mağaza Konyanın en büyüğü acaba çeşit o yüzden de fazlamidir bilmem. Ben de defacto ya baktım sadece Tayt ve şort vardı:KK43:sanki tesettürlü hamile yok:KK43:(

Demek ki orada çeşit fazla.:KK51: Benim baktığım yerlerde yoktu. İnternette de bedenler tükenmiş. Sen sadece tesettürden yana sorun yaşıyorsan iyi. Bana hem tesettür olacak hem 46 beden olacak hem de hamile giyim olacak. İstanbul'da bir Avmye gittim. Hedef C&A ve H&M idi. C&Ada koca mağazada küçücük bir köşeye hamile giyimleri koymuşlar. Tek tük birşeyler kalmıştı. H&M'de ise hamile bölümü bile yoktu. Bu mağazamızda yok dediler. Oysa Almanya'da öyle miydi..:KK43: Sizin de aklınızda bulunsun bu mağazalarda güzel şeyler oluyor ama Marmara Park'ta yoktu. Benim şanssızlığım işte. :110:

kızlarr gebvelik gunlugu tutuyormusunuz? benım bastan berı aklımda ama usendıgıme daha baslamadım. hafta hafta tutup her haftaya göbiş resmi ile varsa usg resmını koymayı dusunuyorurm.
oğlumda sadece içimden geldiğinde ve etkilendigim şeylerde yazdım çalıştığım için fazla fırsatım da olmamıştı ama şimdi çok güzel ani oldu. Bu kuzucugum için daha hicbirsey yapmadım
ayy ne güzel boş gunun var çok kıskndım :) birde öğlenciyim şaka gibi zaten oğlencilik gece hiçbir imecek içmeyeceğin artık 8 den sonra
ders programım iyi aslında sadece perşembe cuma yoğunum biraz ondada 15:20 de evde olurum. Ama canım benim 16 saat dersim var merkez okul olunca müdür programa çok ugrasmadi. Ben eski okulumda 18 saat derse sadece 3 gün gidiyordum ahhh ah

Günaydın arkadaslar dunku tecrubelerimi paylasmak istedim. Normalde 11+5 haftalik hamileyim. Dun tekrar ikili tarama testi icin gittim. Doktor gelisimi 13 haftalik dedi ikili taramaniz geciyo filan diye bizi biraz panikletti. Ama allaha sukur verdik kanimizi. Ayrıca 3 boyutlu da kizimizin olacakgini ogrendik yuzde 85 ihtimalle hemde. Bilmiyorum ne kadar dogru ama biz cok sevindik
ay masallah canim ne guzel Allah bagislasin

günaydın kızlar bayadır giremiyorum iyisinizdir umarım bende bi sıkıntı yok çok şükür.
2 tane beli lastikli pantolon aldım bide annemin bluzlerinden takılıyorum :KK15:
havalar soğuyana kadar onlarla idare edicem inşallah esas şişme kışın olacağı için artık kışlık birşeyler alırım diye düşündüm. Gerçi şimdiden göbüş ve memikler şişti :KK45:

Back
X