kızlar mrh,üç dört gündür özellikle akşam yemeğinden sonra midem yanmaya başlıyor,rahatsız ediyor.Hamilelikle alakası var mı?Alakasız mı?Daha erken değil mi hamilelikte mide yanması için?Aynı durumu yaşayan var mı?9+5 im buarada.
büyükk gün olabilirmi acıbaaa cinsiyetini görebilir renklimi doktorun ultrasyonuBenim 1. trimester sona ermiş hamilelik takvimine göre ama bakalım bugün ultrasonda ne çıkacak?
,Geçmiş olsun çok şükür atlaşmıssın kendine dikkat et
ilk hamilelikte yaşadımm çok kötü sanki içimde kücük bir ejderha var gibi tek kurtarıcı gaviskon hiç bir zararı yok doktorum verdi çok iyi geliyor
büyükk gün olabilirmi acıbaaa cinsiyetini görebilir renklimi doktorun ultrasyonu
,
çok saol canım valla halim dermanım kalmadı yaa ne kadar kötü birşeymiş
hayırdır inşallahhGunaydin kizlar herkes ruya gormus masallah bn de dun gordum ama biraz karisikti hayir olur ins ayni rüyada kizim oldugunu gordum 2 3 yaslarindaydi çok guzeldi bi de erken dogmus bu imzadaki çocuklara benziyodu cok korktum hayir olur ins ilk yorumlayanlarin cikiyomus kizlar hayra yorun
ben deeeee ben deee dayanamıyorum bebişim için alışverişler yapmak için sabırsızlanıyorum Allah ım bize o günleri nasip et :)Bende dun bakiniyodum iki takim aldim internetten dayanamadim pembis pembis bide :) keske almasaydim dedim sonra bidee erkek olursa baskasina nasip olur artik :)
Allah yardımcın olsun canım hayırlısı bakalımGünaydın kızlar ve büyük gün bugün kontrolüm var bana dua edin inşallah iyi gecer gelince yazarım kizlar
HAYIRLI HABERLERLE GEL CNMM :)Günaydın kızlar ve büyük gün bugün kontrolüm var bana dua edin inşallah iyi gecer gelince yazarım kizlar
Canım hadi bakalım kocaman bi bebiş geliyo o zaman :) benimde karnım anormal çıktı daha çok erken olmasına rağmen. Sanırım hep yatıp heraketsiz kaldığımdan çıktıKIZLARRR GÖBÜŞÜNÜZ ÇIKTIMI :) BENİM BARİZ BİR ŞEKİLDE ÇIKTI HAYRET EDİYORUM GAZ DESEM ÜÇ GÜNDÜR BÖYLE İNECEĞİ YOK :) ÜÇÜZLERDE BİLE 4. AYIMDAN SONRA ÇIKMIŞTI
Canım hadi bakalım kocaman bi bebiş geliyo o zaman :) benimde karnım anormal çıktı daha çok erken olmasına rağmen. Sanırım hep yatıp heraketsiz kaldığımdan çıktı[/QUO
benim de 2 . hamileliğim karnım çok büyük ya ilkinde 5 aylıkken böyle görünüyordum.
İNŞALLAH CNM SAĞLIKLI OLURLAR :) BENDE HAREKETSİZ SAYILIRIM YATMASAMDA DEVAMLI OTURUYORUM MALESEF
Canım hadi bakalım kocaman bi bebiş geliyo o zaman :) benimde karnım anormal çıktı daha çok erken olmasına rağmen. Sanırım hep yatıp heraketsiz kaldığımdan çıktı
ben sordum tatlım ilk 3 ayın bitimine kadar folik asit hapı alınıyormuş sonrasında bu kesilip demir e geçiliyormuş dr un söyler yine dekızlar bu demir vitaminlerine falan nezaman başlıcaz ben suan sadece folbiol kullanıyorum baska birşey kullanmıyorum kullannan varmı yoksa henüz erkenmi kafama takıldı doktorumda bişi demedi bende unuttum sormayı bebeğimin heycanından merak ettim sizde durum nasıl
kızlar bu demir vitaminlerine falan nezaman başlıcaz ben suan sadece folbiol kullanıyorum baska birşey kullanmıyorum kullannan varmı yoksa henüz erkenmi kafama takıldı doktorumda bişi demedi bende unuttum sormayı bebeğimin heycanından merak ettim sizde durum nasıl
KIZLARRR GÖBÜŞÜNÜZ ÇIKTIMI :) BENİM BARİZ BİR ŞEKİLDE ÇIKTI HAYRET EDİYORUM GAZ DESEM ÜÇ GÜNDÜR BÖYLE İNECEĞİ YOK :) ÜÇÜZLERDE BİLE 4. AYIMDAN SONRA ÇIKMIŞTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?