ama benim randevum dundu 12 .haftaya girdim usg ye gore ama hiç bişey demedi bidaki randevum 1 ay sonra sadece folbiolu 1 ay daha kullan dedi okadar bende unuttum heyxandan sonradan akılıma geldi napıcam 1 ay beklersem gec olmazmıcnm bende sadece folic plus alıyorum doktor folik asiti bıraktırınca 3.aydan itibaren kan ilacına falan başlıyor cumartesi randevum var bakalım vericekmi
işte soylemedi dun bide dörduncu aya kadar folbıolu kullan dedi napım ben ya kanilacından bahsetmedi ikili test yaptınmı dedi yok yaptırmıcam dedim ozamn bidaki ay gel 3 lu test yapıcam dedi okadarben sordum tatlım ilk 3 ayın bitimine kadar folik asit hapı alınıyormuş sonrasında bu kesilip demir e geçiliyormuş dr un söyler yine de
BEN BUGÜN İTİBARİYLE HAMİLE PANTOLONUMU GİYDİM DÜNYA VARMIŞ VALLA BOŞUNA BU ZAMANA KADAR SIKIŞTIRMIŞIM MİNİĞİMİ ÇOK RAHATLADIM TAVSİYE EDERİM :)Kızlar benim de ikinci hamileliğim o yüzden daha erken çıktı karnım, açken değil de biraz yemek yiyince, etek giydiğim halde rahat edemiyorumLastikli etek alıcam ben de...
ama benim randevum dundu 12 .haftaya girdim usg ye gore ama hiç bişey demedi bidaki randevum 1 ay sonra sadece folbiolu 1 ay daha kullan dedi okadar bende unuttum heyxandan sonradan akılıma geldi napıcam 1 ay beklersem gec olmazmı
kanım 13.4 canım arasam diycem doktoru ulasamam ki zeynep kamile gidiyom ben inşallah bişi olmaz ya bidaki aya kadar gec kalmam demir ilacı içinyok cnm demkki böyle uygun görmüş 4.aydan itibaren kullanırsın kan değerin kaçç
kanım 13.4 canım arasam diycem doktoru ulasamam ki zeynep kamile gidiyom ben inşallah bişi olmaz ya bidaki aya kadar gec kalmam demir ilacı için
öyle dediyse dr un gerek yoktur belki hemen başlamayaişte soylemedi dun bide dörduncu aya kadar folbıolu kullan dedi napım ben ya kanilacından bahsetmedi ikili test yaptınmı dedi yok yaptırmıcam dedim ozamn bidaki ay gel 3 lu test yapıcam dedi okadar
GÜZELL HABERLERLE GEL CANIMMGünaydın kızlar ve büyük gün bugün kontrolüm var bana dua edin inşallah iyi gecer gelince yazarım kizlar
BENİMDE VAR VALLAHİİİ =)) GÖBÜŞ FOTOLARINI PAYLAŞALIM BARİİİKIZLARRR GÖBÜŞÜNÜZ ÇIKTIMI :) BENİM BARİZ BİR ŞEKİLDE ÇIKTI HAYRET EDİYORUM GAZ DESEM ÜÇ GÜNDÜR BÖYLE İNECEĞİ YOK :) ÜÇÜZLERDE BİLE 4. AYIMDAN SONRA ÇIKMIŞTI
kızlar bu demir vitaminlerine falan nezaman başlıcaz ben suan sadece folbiol kullanıyorum baska birşey kullanmıyorum kullannan varmı yoksa henüz erkenmi kafama takıldı doktorumda bişi demedi bende unuttum sormayı bebeğimin heycanından merak ettim sizde durum nasıl
BENCE ARA DOKTORUNU CEBİNDEN SOR AKINDA KALMASINama benim randevum dundu 12 .haftaya girdim usg ye gore ama hiç bişey demedi bidaki randevum 1 ay sonra sadece folbiolu 1 ay daha kullan dedi okadar bende unuttum heyxandan sonradan akılıma geldi napıcam 1 ay beklersem gec olmazmı
BEN BUGÜN İTİBARİYLE HAMİLE PANTOLONUMU GİYDİM DÜNYA VARMIŞ VALLA BOŞUNA BU ZAMANA KADAR SIKIŞTIRMIŞIM MİNİĞİMİ ÇOK RAHATLADIM TAVSİYE EDERİM :)
ikili tarama testi için ben devlete gıttığim için randevu yoktu bende doktoruma dedim randevu yok ama isterseniz ozelde yaptırırım dedim oda gerek yok bidaki ay gel üçlü tarama yapcam dedi randevu almana gerek yok dedi ozamna gitcemcnm kafana takma değerin bence iyi öbür ay kullanırsın sorun olcağını zannetmiyorum ee ikili tarama için gün vermedimi
kimisi hiç ilaç kullanmıyor değerlerin iyi ise çok da takılma bana kalsa ne kadar geç başlasam o kadar iyi hiç sevmiyorum hap içmeyi bana da dr 3 ay sonra vitamin desteğin başlarız dedikanım 13.4 canım arasam diycem doktoru ulasamam ki zeynep kamile gidiyom ben inşallah bişi olmaz ya bidaki aya kadar gec kalmam demir ilacı için
hmm iicanım saol içim rahatladı bi sorun olmaz ozaman bidaki ay sorarım yada o soyler ya aslında devlete gittiğim için kafaya taktım acaba ilgilenmedi bastanmı sagdı beni diye en cok endişem ondandıkimisi hiç ilaç kullanmıyor değerlerin iyi ise çok da takılma bana kalsa ne kadar geç başlasam o kadar iyi hiç sevmiyorum hap içmeyi bana da dr 3 ay sonra vitamin desteğin başlarız dedi
3. aydan sonra demişti 3 ay sonra gibi olmuş sanırım ama sen de 11. haftandasın ben de 11 e yeni girdim 2 hafta sonra gitcem doktora o zaman verir mi bilmiyorum ama zaten hafta ve ay kavramı farklı 3. ay 14. haftada bitiyo 12 değil yani birkaç haftadan çok sıkıntı olmaz ben mart anneleri forumuna bakmıştım dr verdiği halde içmeyi aksatanlar içemeyenler vardı kendini iyi hisediyorsan çok da sıkıntı yok ama bidahaki gittiğinde mutlaka dr a sorhmm iicanım saol içim rahatladı bi sorun olmaz ozaman bidaki ay sorarım yada o soyler ya aslında devlete gittiğim için kafaya taktım acaba ilgilenmedi bastanmı sagdı beni diye en cok endişem ondandı
BENDE İLKİMDEN KALANLARI GİYİYORUM AMA O ZAMAN YAZA GELMİŞTİ ŞİMDİ KIŞA GELİYO GALİBA TAKVİYE GEREKECEK :)GÜZELL HABERLERLE GEL CANIMM
BENİMDE VAR VALLAHİİİ =)) GÖBÜŞ FOTOLARINI PAYLAŞALIM BARİİİ
BENCE ARA DOKTORUNU CEBİNDEN SOR AKINDA KALMASIN
BENDE GİYDİM BUGÜN AMA DAHA ÖNCEDE SIKIŞTIRMIYODUM ZATEN TAYT GİYİYODUM GECEN HAMİLELİGİMDE GEBEDEN BİR KOT BİR TAYT BİR ELBİSE BİRDE TUNİK ALMIŞTIM ONLARLA BU HAMİLELİGİ GEÇİRMEYİ PLANLIYORUM
Canım benim ayin 5 de kanamam oldu ama bayağı çöktü.5 gün hastanede yattım.suan bende protestan kullaniyorum kahverengi lekeler var.dr 16 haftaya kadar kullanicaz dediMerhaba arkadaşlar herkese sağlıklı hamilelikler.11 haftalık hamileyim. 4 gündür pembe azar azar kanamam var. Doktor hiçbir şey yok diyor. Ama ağrı ve kanama devam. 2 gündür progestan alıyorum ağızdan.sizde böyle bir durum oldu mu..progestan kullandıysanız kanama kaç günde kesildi.
öyle yapcam canım artık sorcam bide benimki usgye gore onde cıktı 12 haftalık cıktı 1 ay sonra geldediği tarih 16.hafta oluyo uyuzden diyorum geç kalırmıyım diyede artık bakalım kesın ben o gunden once doktora gıdıp sorarım artık3. aydan sonra demişti 3 ay sonra gibi olmuş sanırım ama sen de 11. haftandasın ben de 11 e yeni girdim 2 hafta sonra gitcem doktora o zaman verir mi bilmiyorum ama zaten hafta ve ay kavramı farklı 3. ay 14. haftada bitiyo 12 değil yani birkaç haftadan çok sıkıntı olmaz ben mart anneleri forumuna bakmıştım dr verdiği halde içmeyi aksatanlar içemeyenler vardı kendini iyi hisediyorsan çok da sıkıntı yok ama bidahaki gittiğinde mutlaka dr a sor
BENDE İLKİMDEN KALANLARI GİYİYORUM AMA O ZAMAN YAZA GELMİŞTİ ŞİMDİ KIŞA GELİYO GALİBA TAKVİYE GEREKECEK :)
Bende de oluyor. Hele gece yatarken. Mümkün değil diye düşünüyorum.bebeğimin hareketlerini hissediyor olabilirim, bu mümkün olabilir mi acaba? böyle sanki bir yerinizden damar atar da hissedersiniz ya karnımdan da o şekilde bir atış hissediyorum bebeğim midir sizce? Siz de böyle bir şey yaşadınız mı acaba?
Teşekkür ederim.sanırım sabırlı olmaktan başka yapılacak pek bir şey yok.ben progestanı bile kendi zorlamamla alıyorum.doktora kalsa onu da vermiyor.Canım benim ayin 5 de kanamam oldu ama bayağı çöktü.5 gün hastanede yattım.suan bende protestan kullaniyorum kahverengi lekeler var.dr 16 haftaya kadar kullanicaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?