2015 Nisan Anneleri

Kavurması olcaktı şimdi demi cnm bnde karadenizliyim ve gurbetteyim aynı kaderi paylaşıyoruz :)
Ayy deme kavurması çok güzel oluyor .. Yerim yerim yum yum .. Ağzım bir garip oldu yaw dur eşime söyleyimde Türk marketinden konserve turşusuna baksın varmı diye .. Yoktur ama olsun şansımızı deneyelim bir ..

saol cnm araştırdım da bu haftalarda normalmiş Rabbim dayanma gücü versin hepimize

Valla cnm bn bile değil eşim düşündü bebek düşünüyoduk kışa denk geliyo bahçemiz var yaz meyvelerini atmıştı kiraz vişne erik lazım olursa bekleriz :)
valla eşinizi tebrik etmek lazım süper düşünmüş, ne de olsa kendi koşturacak kışın bi vakti erik peşine

Aaa ben de okudum face de paylasmislar yapan da var yapmayip alay eden de ama canın çektiyse dene mutlaka ölçü bile yazmislardi. Kıyamam ya bu aşerme mahvediyor yemesem soluk alamicakmisim gibi geliyor illa yemek istiyorum burnuna kokusu genzime tadı geliyor sanki(ben de birsey aserdim ama eşim hiç sevmiyor dışarı gidip yememiz lazım bilmem ne olcak

Allah kolaylık versin valla gercekten cok zor ve ne zaman nerede gelecegı belli olmuyo bu bulantıların. Benim evhamım kilodan yana aslında doktorum banada endıse etme bebegin saglıksız kalmaz dedi ama sanki bu yeme alışkanlıgından hiç kurtulamıcakmısım gibi geliyo. Sanki bidaha hayatımda hic sulu yemek yiyemicekmişim gibiyim :)

valla eşinizi tebrik etmek lazım süper düşünmüş, ne de olsa kendi koşturacak kışın bi vakti erik peşine

aynen öyle cnm kendi rahatlığını düşündü beyefendi evde var ya bnm canım çekmez ancak olmayan bişeyi çeker

Kızlar çok başım ağrıyo sizdede başladımı baş ağrıları ?
Bende de çok fena var ve geçen haftadan beri devam ediyor bazen özellikle çok artıyor o dönemlerde de gözümü kapatıp dinlenmeye çalışıyorum

Bende de çok fena var ve geçen haftadan beri devam ediyor bazen özellikle çok artıyor o dönemlerde de gözümü kapatıp dinlenmeye çalışıyorum

Hamileliktede cok fena oluyor bi çöüzümüde yok maalesef artık bebişlerimiz için sabredicez

Bende dün akşam hissettim canım. Benim ilk gebeligimde 21.haftada hissetmistim. ..ama dün akşam ki çok netti:)

Bende Karadenizliyim
Bende tursucuyum
Benim de canım çekti:)

kızlar dün ayva bugün fasülye turşusu ne olacak böyle halimiz

Aynen allah kolaylik versin cnm ben az kaldi geçecek diye avunuyorum kilo konusunda ben bulanti ve az yemekten dolayi 2kilo kadar verdim zaten 53kiloydum 51ekadar dusuyorum ama druma gore sikinti yok diger aylarda toparlariz aslinda bende snin gibi surekli ekmek makarna patates tarzi yiyorum ama nasil almadim hayret cok sik ama cok cok az yiyorum ondan hralde su bulantim bi gecsin herseyi deli gibi yicem ins

Iyi akşamlar kızlar ikili test yaptıran oldumu hiç bizden sonuç ne zaman alınıyor hemen alınıyormuydu ben unuttum ilkinden bu yana.yaptıran olduysada sonuçlar nasıl çıktı.ben kaçırmış olabilirim :)

ben bugün yaptırdım 15 gün sonra sonuç dediler (devlet hastanesiydi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…