Ayy deme kavurması çok güzel oluyor .. Yerim yerim yum yum .. Ağzım bir garip oldu yaw dur eşime söyleyimde Türk marketinden konserve turşusuna baksın varmı diye .. Yoktur ama olsun şansımızı deneyelim bir ..Kavurması olcaktı şimdi demi cnmbnde karadenizliyim ve gurbetteyim aynı kaderi paylaşıyoruz :)
Geçmiş olsun benim şuan yok ama ilk hamileliğimde çok iyi hatırlıyorum 3 aydan sonra başlamıştı .. Demek bazı süreçler bazılarımızda yaşanıyor herkeste farklı belirtiler olabiliyor .. Bende akşamları çok kötü oluyorum , midem çok bulanıyor ve karnım çok şişiyor .halsizlikte hat Safa'da oluyor !
valla eşinizi tebrik etmek lazım süper düşünmüş, ne de olsa kendi koşturacak kışın bi vakti erik peşineValla cnm bn bile değil eşim düşündü bebek düşünüyoduk kışa denk geliyo bahçemiz var yaz meyvelerini atmıştı kiraz vişne erik lazım olursa bekleriz :)
Aaa ben de okudum face de paylasmislar yapan da var yapmayip alay eden de ama canın çektiyse dene mutlaka ölçü bile yazmislardi. Kıyamam ya bu aşerme mahvediyor yemesem soluk alamicakmisim gibi geliyor illa yemek istiyorum burnuna kokusu genzime tadı geliyor sankikızlarr benım canım taze fasulye tursucu cekıyo vallla ama evde yok hazır tursuyuda sevmıyorum ilaçlı tadını. tıpkı hazır yoğurt gıbı sevımsız oluyo. nette gezerken 1 gunde olan tursu tarıfı buldum. taze fasulyeyı ayıtlıyorusun sirke kaya tuzu su ıle kavanozlara doldurup kapagını sıkıca kapatıyorsun ama kapak ılk kullanımlı olmalı. sonra ilginç kısma gelıyoruz dıkkat, bulasık makınasına agzı asagıya gelcek sekılde yerlestırıp en sıcak derecede calıstırıyoruz. makına bıtıp kavanozlar sogudugunda tursu hazırrrrr... hatta tavuk yemegı balık yemegı yapanlar bıle varmıs makınadabugun deneyecegım eve gıdınce tabı konserve kapağı bulabılırsem. aranızda yapan varmı?
Bende ayni senin gibiyim hele peynir ekmek en sevdigim sey oldu sulu yemek icim almiyo biraz yesemde mide yanmasi reflu yapiyo. Bana dr um 12.haftadan sonra gecer dedi o zmna kadar kendimi kasmiyorum ne yedigimedegil bi sekilde karnimi doyirduguma bakiyorum. zaten kusmak yeterince zor birde kendimi zorlayafak daha fazla stres yaratmayim diyorum. Bulanti ve dahasi kusma yasayan anne adaylari az daha disinizi sikin ben az kaldi diyorum. Allah bebislerimize saglik versin
valla eşinizi tebrik etmek lazım süper düşünmüş, ne de olsa kendi koşturacak kışın bi vakti erik peşine
ben de 70 üstüyüm kardeş canını sıkma veririz inşallah :)Off şu kilo olayına girmeyin hiç. Zaten 74le hamile kaldım bide üstüne düşün tehlikesi yüzünden yatma çıkınca iyice kaslar saldı kendini. Bebişimi doğurayım ciddi spora başlayacağım inşallah
Bende de çok fena var ve geçen haftadan beri devam ediyor bazen özellikle çok artıyor o dönemlerde de gözümü kapatıp dinlenmeye çalışıyorumKızlar çok başım ağrıyo sizdede başladımı baş ağrıları ?
Bende de çok fena var ve geçen haftadan beri devam ediyor bazen özellikle çok artıyor o dönemlerde de gözümü kapatıp dinlenmeye çalışıyorum
Geçen hafta bugün tam 8+6 iken bebeğimi hissettim ben çok erken ama olabilir mi dedim üstünde çok durmadım çünkü oğlumda nerdeyse 20 haftaya yakın hissetmiştim
Ve bugün tam 1 hafta sonra yine hissettim yani geçen haftada bebeğim miş demekki bağırsaklar değilmiş emin oldum
Ayy deme kavurması çok güzel oluyor .. Yerim yerim yum yum .. Ağzım bir garip oldu yaw dur eşime söyleyimde Türk marketinden konserve turşusuna baksın varmı diye .. Yoktur ama olsun şansımızı deneyelim bir ..
Günaydın cnm bizde cumartesi buluşacağız saat 10:40 da inş. taramamız yapılcak haber verirsin artık
İnşallah diyelim o zamanben de 70 üstüyüm kardeş canını sıkma veririz inşallah :)
Aynen allah kolaylik versin cnm ben az kaldi geçecek diye avunuyorum kilo konusunda ben bulanti ve az yemekten dolayi 2kilo kadar verdim zaten 53kiloydum 51ekadar dusuyorum ama druma gore sikinti yok diger aylarda toparlariz aslinda bende snin gibi surekli ekmek makarna patates tarzi yiyorum ama nasil almadim hayret cok sik ama cok cok az yiyorum ondan hralde su bulantim bi gecsin herseyi deli gibi yicem insyesil08 .!.:Allah kolaylık versin valla gercekten cok zor ve ne zaman nerede gelecegı belli olmuyo bu bulantıların. Benim evhamım kilodan yana aslında doktorum banada endıse etme bebegin saglıksız kalmaz dedi ama sanki bu yeme alışkanlıgından hiç kurtulamıcakmısım gibi geliyo. Shayretaha hayatımda hic sulu yemek yiyemicekmişim gibiyim :)
ben bugün yaptırdım 15 gün sonra sonuç dediler (devlet hastanesiydi)Iyi akşamlar kızlar ikili test yaptıran oldumu hiç bizden sonuç ne zaman alınıyor hemen alınıyormuydu ben unuttum ilkinden bu yana.yaptıran olduysada sonuçlar nasıl çıktı.ben kaçırmış olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?