2015 Nisan Anneleri

Yumurtada protein mi var acaba bilmiyorum ki ben süt çok seviyorum bol bol süt içiyorum

Ben de dr.umdan yüz bulsam ben de almıycam hiç ilaç türü bişey, ben de doğal olandan yanayım hep...

Ben de elevitle ilgili durumu söyledum de decavit diye başka bir vitamin verdi bana

Saol canim allah razi olsun. Son sat 8 temmuzdu. Hafta olarak hesapladigimda burda 12 haftalik cikiyor doktor 10 haftalik dedi. Bu bnm icin onemli ne kadar daha cekicegimi hesaplamak adina hangisini dikkate almaliyim bilemedim. :/

http://fotogaleri.haberler.com/bulasik-makinesinde-tursu-yapimi/ tesadüfen denk geldi, işine yarar belki :)

Kızlar ben yarın doktora gideceğim. En son tam 10 haftalıkken gitmiştim. Doktor karından göremediği için alttan bakmayı tercih etti çünkü su içmeden gitmiştim. İdrar kesesi boştu. Neyse her gitmeme sadece top gibi yuvarlak belirli belirsiz birşey görebiliyordum. Alttan bakınca bayağı bebeğe benzeyen birşey görebildim. Başkalarına göre karın bölgesindeki yağlarım fazla acaba ondan mı hep öyle görünüyordu ya da o gün tam 10 haftalık olduğu için net görebildik bilmiyorum. Kafama taktım biraz. Eğer alttan daha net görünüyorsa ne kadar sevmesem de öyle bakmasını isteyeceğim.

Ben de yarın gidiyorum cnm enson bnde 10 haftalıkken gittim bnde kiloluyum göbekteki yağdan dolayı net görünmüyor sıkma canını boşuna sürekli alttan baktırma zaten bu haftalarda karından bakar

11 . Haftaya kdr bulantim bile yokken 11.haftadan sonra kusmalar basladi. Cok fenayim kilo verdim. Eczaneden metapid diye bi ilac aldim. Mide bulantısı hspi kullanan varsa metapid kullanan varmi baska markami.
Canm midene birşey mi dokundu acaba çok geçmiş olsun

Reactions: nix
cuma gidicektim canım carsambaya aldım ben 2li testi kacırmaktan korktumbide merak ettim en son 8hafta 6 günlükken görmüştüm
bende en son 7 hafta 3 günlükken görmüştüm bişey anlayamadım zaten belli belirsizdi bir ay olacak yani görmeyeli biraz daha büyümüştür inş. birde ikili test var dediğin gibi onuda yapar heralde bu gidişimizde

insallah canım saglıklı olsunlarda cinsiyetide söylerlermiki acep tahminen merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…