- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Gayet uydu gayetoy yerim ben o danalari
bu arada biz inek bebisler dana.kocalarda ökz olyo uydumu ne
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet uydu gayetoy yerim ben o danalari
bu arada biz inek bebisler dana.kocalarda ökz olyo uydumu ne
![]()
Çok iginçmiş bana 7. Haftadan beri karından bakııyor en son salı günü gördüm kollarını falan seçebildim acaba doktorunuzun cihazı mı iyi değil ? Çünkü ben hiç sıkışık gitmedim aksine sürekli istifra ettiğimden midem ve idrar kesem boş gittimKızlar ben yarın doktora gideceğim. En son tam 10 haftalıkken gitmiştim. Doktor karından göremediği için alttan bakmayı tercih etti çünkü su içmeden gitmiştim. İdrar kesesi boştu. Neyse her gitmeme sadece top gibi yuvarlak belirli belirsiz birşey görebiliyordum. Alttan bakınca bayağı bebeğe benzeyen birşey görebildim. Başkalarına göre karın bölgesindeki yağlarım fazla acaba ondan mı hep öyle görünüyordu ya da o gün tam 10 haftalık olduğu için net görebildik bilmiyorum. Kafama taktım biraz. Eğer alttan daha net görünüyorsa ne kadar sevmesem de öyle bakmasını isteyeceğim.
aynen cok kotu gece burun acici ilacmi alsam di 'yu orum eczaneden aldim nefes yetmiyor
Bende de var nefes darlığı ciğerlerim kalbim dolaşıma solunuma yetmiyor sanki 2 adım atayım nefes nefese kalıyorum![]()
haftaya gittiğimizde belli olurmuki belli olsa keşke. sen ne hissediyosun. ben kız istiyorum ama erkek olacak gibi bir his var içimde. eşimde şimdiden oğlum diye sevmeye başladı![]()
Bugün 7. Saatten önce İstiklal Marşına çıktığımızda bende de oldu. 7. Saatte zor durdum. Hala ara ara oluyor. Bir de sağ bacağımda ağrı var iki gündür. Yarın kontrolüm var inşallah kötü birşey yoktur.Kızlar help help help
Öğlen derste sol kasigima kocaman birşey battı sanki. Batip cikariyorlarmis gibi bir acı hissettim o kadar ki elim kasigimda durdumve yarım saat sonrasında tekrar. Demin tekrar oldu ama daha hafifti.
Siraliyorum anormal akıntım kanamam yok bulantı dışında pek bi sıkıntım yok sizce ciddi birşey olabilir mi? Bu arada dersten önce dizime kadar islandim yağmurda burda felaket yağmur yagmisti
Evt CNm hemde çok hissediliyordu .. İçimde sanki çata pat patlıyordu :))BİRİNDEN DAHA DUYDUM HIŞKIRIĞI AMA BEN HİÇ DENK GELMEDİM YAA ÇOK ŞAŞIRIYORUM GERÇEKTEN DUYUYOMUYDUNDEMEKKİ BNMKİ HİÇ HIŞKIRMIYODU :)
Evt CNm hemde çok hissediliyordu .. İçimde sanki çata pat patlıyordu :))
Bazı bebekler hıçkırmıyor yani olabilir .. Ciğerleri çok hızlı geliştiği için veya su hızlı yuttuğu için diye varsayımlar var bu konuda ama kimse neden olduğunu kesin söyleyemiyorum .. Neyse belki bu bebek sana sürpriz yapar hı)
Valla inşallah bebislerimiz iyidir canım.ne güzel yarın için rahatlar inşallah benim randevum taa 30 eylülde ama çok fenalasirsam acile gidicem inşallah ters birsey yoktur. Sen kendini çok yormusmuydun pekiBugün 7. Saatten önce İstiklal Marşına çıktığımızda bende de oldu. 7. Saatte zor durdum. Hala ara ara oluyor. Bir de sağ bacağımda ağrı var iki gündür. Yarın kontrolüm var inşallah kötü birşey yoktur.![]()
Eeh 7. Saate kadar derste otur kalk bir de küçük sınıflarda çocuklarla kelime türetme oyunu oynadık bazı sınıflarda, öğle arası ilköğretim haftamız vardı. En son 6.ve 7. Saat iyice saplandı ağrı. Eşim çocuk büyümeye çalışıyor ondandır diyor. Kanama falan da yok. Allahım korusun bebeklerimizi. Iyi düşünelim iyi olsun.Valla inşallah bebislerimiz iyidir canım.ne güzel yarın için rahatlar inşallah benim randevum taa 30 eylülde ama çok fenalasirsam acile gidicem inşallah ters birsey yoktur. Sen kendini çok yormusmuydun peki
Ben havaalanından geçilmemesini duymuştum , burda shopping centre larda yok öyle birşey hiç sorma gereği duymadım ama olsaydı riske kesinlikle atmaz ve geçmezdim ..Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?
Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?