• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Sabah sadece pekmez aldim bir tatlı kaşığı... Cok üşüyorum çünkü kanım düşüyor .... Ama pekmez dahil tüm gun herşeyi cikardim...pekmez i hiç almasaydım keske :(
 
Bebeğiniz bu haftadan itibaren artık parmağını da emmeye başlar.

11-14 testi uygulamasında bebeğin ense pilisi kalınlığını ölçmek için belirli bir pozisyonu alması beklenirken bebeklerin bu haftalarda ne kadar inanılmaz vücut hareketleri yapabildiğini görmek şaşırtıcıdır. Amuda kalkma, başının üzerinde dönme, takla atma, köprü kurma (!), ayaklarından faydalanarak rahim içinde yukarı tırmanma bu kadarcık bir bebeğin rahatlıkla yapabildiği hareketlerdir.


kızlar 12. haftada bakın bebişler neler yapıyormus:KK54::KK28::KK45:
 
Kızlar ben yarın doktora gideceğim. En son tam 10 haftalıkken gitmiştim. Doktor karından göremediği için alttan bakmayı tercih etti çünkü su içmeden gitmiştim. İdrar kesesi boştu. Neyse her gitmeme sadece top gibi yuvarlak belirli belirsiz birşey görebiliyordum. Alttan bakınca bayağı bebeğe benzeyen birşey görebildim. Başkalarına göre karın bölgesindeki yağlarım fazla acaba ondan mı hep öyle görünüyordu ya da o gün tam 10 haftalık olduğu için net görebildik bilmiyorum. Kafama taktım biraz. Eğer alttan daha net görünüyorsa ne kadar sevmesem de öyle bakmasını isteyeceğim.
Çok iginçmiş bana 7. Haftadan beri karından bakııyor en son salı günü gördüm kollarını falan seçebildim acaba doktorunuzun cihazı mı iyi değil ? Çünkü ben hiç sıkışık gitmedim aksine sürekli istifra ettiğimden midem ve idrar kesem boş gittim
 
Kızlar help help help:(
Öğlen derste sol kasigima kocaman birşey battı sanki. Batip cikariyorlarmis gibi bir acı hissettim o kadar ki elim kasigimda durdum:(ve yarım saat sonrasında tekrar. Demin tekrar oldu ama daha hafifti.
Siraliyorum anormal akıntım kanamam yok bulantı dışında pek bi sıkıntım yok sizce ciddi birşey olabilir mi? Bu arada dersten önce dizime kadar islandim yağmurda burda felaket yağmur yagmisti
 
haftaya gittiğimizde belli olurmuki belli olsa keşke. sen ne hissediyosun. ben kız istiyorum ama erkek olacak gibi bir his var içimde. eşimde şimdiden oğlum diye sevmeye başladı :KK49:

Ya ben haftaya gidecegim doktora. İkili yapar sanirim... keske cinsiyeti de ogrensek.... benim esim kaptan cunku, mecbur gidecek bir ay içinde... keske onun yaninda öğrensek :)
 
kızlar canım sıkkın sanki.Bugün dra gittim,çok şükürrr herşey yolunda 10+3 olmuşuz.Ayın 1inde ikili testimiz var.Ama başka hiçbişey açıklamadı dr,sıcak kanlı soğuk değil ama ne hareketlerini anlattı,ne başka yorum yaptı.Dra soracağım soruları kağıda yazmama rağmen heyecandan unuttum.Bide belli bi ücret te ödedim sonuçta az değil bence.Artık 12 gün sonra gittiğimde kafamdakileri sormak için kendimi şartlandırıcam.Gövdesi kolu bacağı belliydi ama hareketini falan göremedim öyle işte..
 
Kızlar help help help:KK43:
Öğlen derste sol kasigima kocaman birşey battı sanki. Batip cikariyorlarmis gibi bir acı hissettim o kadar ki elim kasigimda durdum:KK43:ve yarım saat sonrasında tekrar. Demin tekrar oldu ama daha hafifti.
Siraliyorum anormal akıntım kanamam yok bulantı dışında pek bi sıkıntım yok sizce ciddi birşey olabilir mi? Bu arada dersten önce dizime kadar islandim yağmurda burda felaket yağmur yagmisti
Bugün 7. Saatten önce İstiklal Marşına çıktığımızda bende de oldu. 7. Saatte zor durdum. Hala ara ara oluyor. Bir de sağ bacağımda ağrı var iki gündür. Yarın kontrolüm var inşallah kötü birşey yoktur. :(
 
BİRİNDEN DAHA DUYDUM HIŞKIRIĞI AMA BEN HİÇ DENK GELMEDİM YAA ÇOK ŞAŞIRIYORUM GERÇEKTEN DUYUYOMUYDUN :KK64:DEMEKKİ BNMKİ HİÇ HIŞKIRMIYODU :)
Evt CNm hemde çok hissediliyordu .. İçimde sanki çata pat patlıyordu :))
Bazı bebekler hıçkırmıyor yani olabilir .. Ciğerleri çok hızlı geliştiği için veya su hızlı yuttuğu için diye varsayımlar var bu konuda ama kimse neden olduğunu kesin söyleyemiyorum .. Neyse belki bu bebek sana sürpriz yapar hı ;))
 
Bugün kanamam oldu:( azdı, sürekli değil bir kere oldu ama çok panik yaptım ve dr a koştum. Ultrasonda kanama görmediğini ama yine de düşük riskinin olduğunu söyledi, ilaç verdi. Umarım daha kötüsü olmaz.
 
Evt CNm hemde çok hissediliyordu .. İçimde sanki çata pat patlıyordu :))
Bazı bebekler hıçkırmıyor yani olabilir .. Ciğerleri çok hızlı geliştiği için veya su hızlı yuttuğu için diye varsayımlar var bu konuda ama kimse neden olduğunu kesin söyleyemiyorum .. Neyse belki bu bebek sana sürpriz yapar hı :KK66:)

Birçok kişi hissetmemis. ..biz sansliyiz sanırım. ..hergün 2_3 kere hickirirdi. ..doguncada aynı şekilde:)
 
Bugün 7. Saatten önce İstiklal Marşına çıktığımızda bende de oldu. 7. Saatte zor durdum. Hala ara ara oluyor. Bir de sağ bacağımda ağrı var iki gündür. Yarın kontrolüm var inşallah kötü birşey yoktur. :KK43:
Valla inşallah bebislerimiz iyidir canım.ne güzel yarın için rahatlar inşallah benim randevum taa 30 eylülde ama çok fenalasirsam acile gidicem inşallah ters birsey yoktur. Sen kendini çok yormusmuydun peki
 
Valla bugünlük bu kadar öğrenci bu kadar kusma bu kadar bitkinlik yeter... hepinize iyi geceler annişleeeerrr :KK25::KK25:
Hepinize rahat ve uzun uykular olsun :KK8::KK8::KK8:
 
Valla inşallah bebislerimiz iyidir canım.ne güzel yarın için rahatlar inşallah benim randevum taa 30 eylülde ama çok fenalasirsam acile gidicem inşallah ters birsey yoktur. Sen kendini çok yormusmuydun peki
Eeh 7. Saate kadar derste otur kalk bir de küçük sınıflarda çocuklarla kelime türetme oyunu oynadık bazı sınıflarda, öğle arası ilköğretim haftamız vardı. En son 6.ve 7. Saat iyice saplandı ağrı. Eşim çocuk büyümeye çalışıyor ondandır diyor. Kanama falan da yok. Allahım korusun bebeklerimizi. Iyi düşünelim iyi olsun.
 
Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?
 
Kızlar birşey soracağım bu alışveriş merkezlerindeki kapılardan geçmemiz zararlı mı? Karnımız da belirgin değil ki izin istesek görevliden, sizler napıyorsunuz avm kapılarında?
Ben havaalanından geçilmemesini duymuştum , burda shopping centre larda yok öyle birşey hiç sorma gereği duymadım ama olsaydı riske kesinlikle atmaz ve geçmezdim ..
 
Göbeği nin çıkmasına gerek yok tatlım tabi ki gecmeyeceksin. ..guvenlikler soramaz yandan geçip cantami ellerindeki sopaya uzatıyorum. ..hiç itiraz eden görmedim:):):)

Zaten cocuklada gecmeyeceksin ben uzun zamandır o kapilardan geçmiyorum:)
 
Back
X