2015 Nisan Anneleri

Dur canım sakin ol bol bol dua et bende senin için edicem inşallah bişey yoktur Dr nin teli varsa kendin ara istersen

Dur canım sakin ol bol bol dua et bende senin için edicem inşallah bişey yoktur Dr nin teli varsa kendin ara istersen
sağol arkadaşlar dualarınız için
bugün gelelim dedim doktor yok dediler yarın detaylı görüşürsünüz diyince tlf da istemedim

allah yardımcın olsun canımm allah acılarını göstermesin ama zor zanaat ben yetebilecek miyim diye bu ara sürekli salya sümük ağlıyorum valla
Ayy kıyamam bu ağlama fasıllarıda geçiyor merak etmeyin hatta son üç ayınızda size bir güç geliyor Aslan gibi güçlü oluyorsunuz .. Buda Rabb'inin bizlere güzellikleri işte her türlü duygu mevcut )

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız..

Ayy kıyamam bu ağlama fasıllarıda geçiyor merak etmeyin hatta son üç ayınızda size bir güç geliyor Aslan gibi güçlü oluyorsunuz .. Buda Rabb'inin bizlere güzellikleri işte her türlü duygu mevcut )
inşallahhhhh canım yoksa kocam kafayı yedi diye bırakcak beni herşeye zırıl zırıl ağlar oldum

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız..

normal hastanedemi yaptirdin ozeldemi ozelde ise para verdin icin iyi ilgilenme calisiyor hemen korkutma kendini devlettede aricaklarini pek sanmiyorum evham yapma sonucda bebegin tahmini seyler soyluyor goz ne kadar gormus gibi birsey yanilma payida.cok.oluyor yedin seyler bagli degismelerde icini feerah tut hersey guzel olacak rabbimin izni ile

İnş birşey olmayacak CNm , sakın üzme kendini o testlerin olasığı adı üstünde olasılık asla garanti sonuç vermiyor ..etrafımda bebeğiniz riskli hatta çok yüksek ihtimalle normal değil Denilen normal doğan çoçuklarla dolu . Bu yüzden lütfen kendini üzme ve gün doğmadan daha neler doğar diye sabret ve Rabb'imize sığın ..

canım bence korkma özeldekiler telle bilgi vermiyolar yüzyüze görüsmeden.kötüye yorma canım.sonucunun cıktıgını haber etmek istemişlerdir anlamadıkları için gel demişlerdir.bide bildigim gidip test sonucunu sekreterden alabilirsin.insallah güzel sonuclarla gel...

inşallahhhhh canım yoksa kocam kafayı yedi diye bırakcak beni herşeye zırıl zırıl ağlar oldum
yok yok CNm geçiyor gerçi anne olunca eskiye oranla biraz değişiyor insan bir başka yufka yürekli oluyorsun ama öyle herşeye ağlamıyorsun yani normale yakın oluyorsun ) hem eniştede bu yüzden hemen bırakacaksa işiniz var :)) daha çoçuk doğmadı gayri bir doğsun Allah'ın izniyle o günleri görsün herşey geçer

benim ki tüp bebek o sebeple tüpbebek merkezimde yaptılar testimi

Doktorumla görüşmedim canım daha ne kadar zaman verecek bilmiyorum. Hemen hamile kalabilirmiyim onu da bilmiyorum ama en az 3 ay beklenmeli sanırım..

İnşallah rabbim nasip ederde bende hayırlı , sağlıklı , sıhhatli bir evlat sahibi olabilirim

bende dr daydim bugun
pembe kanamam ve sancim vardi
hemen gittim hastaneye
dogum hastanesine gittim ki gozden kacan birsey olmasin
nasil bir ruh hastasina denk geldiysem
3 gun minimum yatircam
igne yapmicam
yok cocugun kucuk niye hamile kaldin
cocuk kucuk gelisiminde sorun var(1hafta kucuk cikti ama elleri ayaklari olusmus)
zir zir zir vir vir vir
esime dedim bu dr.a kendimi nasil emanet edeyim yatmam zaten kizimi kime birakcam kimsem yok

velhasil bazi dr.lar gercekten ruh hastasi ciddi tedavi gormeleri sart
yarin baska dra gidicem
kismet artik
hayirlisi olsun
uzule uzule mahvoldum haftalardir
hicbirsey dusunmek istemiyorum
psikolojim yerlerde
bulanti hat safhada
yorgunluk felaket....

Kızlar baş agrısı icin napiyosunuz fena halde basim agriyo migrende var ilacta alamiyorum deliricem artik

benim ki tüp bebek o sebeple tüpbebek merkezimde yaptılar testimi
merkezden bence sonuc cikti icin sekreter bilgilendirdi sekreter doktor gibi anlicani sanmiyorum sana kesin birsey demek icin zaten birsey derse de hata olur cunku bu doktorun isi tup bebek oldu icin senle ilgileniyolar.iste karamsar hic olma bence ii birsey insallah

Kızlar baş agrısı icin napiyosunuz fena halde basim agriyo migrende var ilacta alamiyorum deliricem artik
onu bide bana sor kac gundur var ilacda almiyorum zarar die gecmekde bilmio tam uyucam boyle gececek gibi daliyorum hep birsey cikiyo uyandiriyolar beni bu sefer daha bi sersem vuruyo bilmemki ne . olacak boyle

Ya kızlar bu grip bebeğime zarar verirmi ilaçda almıyom mahvoldum ya gecmioda aman dikkat edin cok zormuş ya

Ya kızlar bu grip bebeğime zarar verirmi ilaçda almıyom mahvoldum ya gecmioda aman dikkat edin cok zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…