- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
Dur canım sakin ol bol bol dua et bende senin için edicem inşallah bişey yoktur Dr nin teli varsa kendin ara istersenDUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
biraz önce hastaneden aradılar ikili test sonucunuz çıktı doktor sizinle yarın görüşmek istiyor dedi korktum kötü birşey mi var dedim doktor açıklama yapacak diyip üstü kapalı konuştu içime bir korku geldi yarına kadar bu düşünce beni yiyip biterecek dua edin inşaallah herşey yolunda yolunda olsun
sağol arkadaşlar dualarınız içinDur canım sakin ol bol bol dua et bende senin için edicem inşallah bişey yoktur Dr nin teli varsa kendin ara istersen
Ayy kıyamam bu ağlama fasıllarıda geçiyor merak etmeyin hatta son üç ayınızda size bir güç geliyor Aslan gibi güçlü oluyorsunuz .. Buda Rabb'inin bizlere güzellikleri işte her türlü duygu mevcutallah yardımcın olsun canımm allah acılarını göstermesin ama zor zanaat ben yetebilecek miyim diye bu ara sürekli salya sümük ağlıyorum valla
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız..DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
biraz önce hastaneden aradılar ikili test sonucunuz çıktı doktor sizinle yarın görüşmek istiyor dedi korktum kötü birşey mi var dedim doktor açıklama yapacak diyip üstü kapalı konuştu içime bir korku geldi yarına kadar bu düşünce beni yiyip biterecek dua edin inşaallah herşey yolunda yolunda olsun
inşallahhhhh canım yoksa kocam kafayı yedi diye bırakcak beniAyy kıyamam bu ağlama fasıllarıda geçiyor merak etmeyin hatta son üç ayınızda size bir güç geliyor Aslan gibi güçlü oluyorsunuz .. Buda Rabb'inin bizlere güzellikleri işte her türlü duygu mevcut)
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız..DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
İnş birşey olmayacak CNm , sakın üzme kendini o testlerin olasığı adı üstünde olasılık asla garanti sonuç vermiyor ..etrafımda bebeğiniz riskli hatta çok yüksek ihtimalle normal değil Denilen normal doğan çoçuklarla dolu . Bu yüzden lütfen kendini üzme ve gün doğmadan daha neler doğar diye sabret ve Rabb'imize sığın ..DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
canım bence korkma özeldekiler telle bilgi vermiyolar yüzyüze görüsmeden.kötüye yorma canım.sonucunun cıktıgını haber etmek istemişlerdir anlamadıkları için gel demişlerdir.bide bildigim gidip test sonucunu sekreterden alabilirsin.insallah güzel sonuclarla gel...DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
yok yok CNm geçiyor gerçi anne olunca eskiye oranla biraz değişiyor insan bir başka yufka yürekli oluyorsun ama öyle herşeye ağlamıyorsun yani normale yakın oluyorsuninşallahhhhh canım yoksa kocam kafayı yedi diye bırakcak beniherşeye zırıl zırıl ağlar oldum
benim ki tüp bebek o sebeple tüpbebek merkezimde yaptılar testiminormal hastanedemi yaptirdin ozeldemi ozelde ise para verdin icin iyi ilgilenme calisiyor hemen korkutma kendini devlettede aricaklarini pek sanmiyorum evham yapma sonucda bebegin tahmini seyler soyluyor goz ne kadar gormus gibi birsey yanilma payida.cok.oluyor yedin seyler bagli degismelerde icini feerah tut hersey guzel olacak rabbimin izni ile
Düşükten hemen sonra hamile kalman yine düşeğe sebep olabilir biraz kendine zaman tanısan en azından rahmin kendine gelir .. Benim bildiğim bebek eğer Aynı tutunduğu yere yani rahim duvarına yapışırsa ki oda öncesi bebeğin tutunduğu yer olursa yine düşük olma olasılığı yüksek olabiliyor .. Bu yüzden zaman en güzel ilaç olucaktır . Rabbim inş nasip eder hayırlı bir evlat sahibi olursun CNm .
ben inanılmaz çok çatladımBende tek bir çatlak olmadı bunu kullandığım kreme mi yoksa vücut yapıma mı borçluyum bilemem ama galiba şanslı annelerden olduğum kesin .. Krem olarak Palmer s den cocoa butter kullandim ..
Merhaba bayanlar,
2 gündür çok miktarda olmasada açık pembe mi açık kahverengi mi karar veremediğim bir akıntım var. Korkuyorum
Doktorumu aradım bugün öğleden sonra 3 de gideceğim. İnşallah kötü birşey değildir. Böyle birşey yaşayan yada duyan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum
merkezden bence sonuc cikti icin sekreter bilgilendirdi sekreter doktor gibi anlicani sanmiyorum sana kesin birsey demek icin zaten birsey derse de hata olur cunku bu doktorun isi tup bebek oldu icin senle ilgileniyolar.iste karamsar hic olma bence ii birsey insallahbenim ki tüp bebek o sebeple tüpbebek merkezimde yaptılar testimi
onu bide bana sor kac gundur var ilacda almiyorum zarar die gecmekde bilmio tam uyucam boyle gececek gibi daliyorum hep birsey cikiyo uyandiriyolar beni bu sefer daha bi sersem vuruyo bilmemki ne . olacak boyleKızlar baş agrısı icin napiyosunuz fena halde basim agriyo migrende var ilacta alamiyorum deliricem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?