kullanman gerekiyosa kullan bebeğn için hiç bırakma çok uzun süre kullananları bilirim kilo yaptımı pekiBen progestani 2.5 aydir kullaniyorum.yaklasik 3 hafta daha kullanicam. Lanet bi ilac hazimsizlik siskinlik bi suru yan etkisi var. Birakmayi 4 gozle bekliyorum :)
şişmemek için tuz yemeyi bırakacan tamamen kessek ne güzel olur ama bırakamıyoz işteZaten 39 hatta yer yer 40 giyiyorum ben artık şişersem ne olur tahmin edemiyorum
evet canım çatlak oldu bende hem de çok, yağlanıyordum ama yetmedi gibi, şimdi başka çözümler de arıyorum
Ya sorma tatlim... artik atmamaya calisiyorum. ama nasil istiyor canim yaa... tuzlu tuzlu ne güzel olur falan diyorumşişmemek için tuz yemeyi bırakacan tamamen kessek ne güzel olur ama bırakamıyoz işte
Günaydın güzel anneler. Dünden beri bir kabusun içinde gibiyim.
Karnım kasiklarim başım ağrıyor bi üşüme bi titreme bi terleme(dikkat edin kendinize ben çok fenayim uyuyamadim eve yakın hastane var kadın doğuma gidicem saat 09:45 te korkuyorum çünkü çok kötüydüm
Canım benim cok gecmiş olsun üşüttün ayaktan belki endişelenme dr.bi yolunu bulur haber ver bizede canım Allah şifa versinGünaydın güzel anneler. Dünden beri bir kabusun içinde gibiyim.
Karnım kasiklarim başım ağrıyor bi üşüme bi titreme bi terleme(dikkat edin kendinize ben çok fenayim uyuyamadim eve yakın hastane var kadın doğuma gidicem saat 09:45 te korkuyorum çünkü çok kötüydüm
Ya ben de perişan durumdayım boğazım cayıt cayır baş ağrısı ve hapşırık durmuyor sınıfımda 50 küçük yaramaz öğrenci çok zor durumdayım...Ya kızlar bu grip bebeğime zarar verirmi ilaçda almıyom mahvoldum ya gecmioda aman dikkat edin cok zormuş ya
DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
biraz önce hastaneden aradılar ikili test sonucunuz çıktı doktor sizinle yarın görüşmek istiyor dedi korktum kötü birşey mi var dedim doktor açıklama yapacak diyip üstü kapalı konuştu içime bir korku geldi yarına kadar bu düşünce beni yiyip biterecek dua edin inşaallah herşey yolunda yolunda olsun
Canım bişey yoktur inş.bilgilendirme amaçlıdır haber ver olur mu hayırlı haberler inş.DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
biraz önce hastaneden aradılar ikili test sonucunuz çıktı doktor sizinle yarın görüşmek istiyor dedi korktum kötü birşey mi var dedim doktor açıklama yapacak diyip üstü kapalı konuştu içime bir korku geldi yarına kadar bu düşünce beni yiyip biterecek dua edin inşaallah herşey yolunda yolunda olsun
Canım benim Rabbim sabrını versin çok üzüldüm acıyı yaşayan bilir kendini iyi koru bebeğin hep seninle zaten Rabbim en kısa zamanda ömürlü evlat nasip etsin Allaha emanet ol.Günaydın bayanlar,
Dün yazmıştım lekenmem oldu diye. Dün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Çok üzgünüm fakat yapacak birşey yok. Verende Allah alanda. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Hoşçakalın
çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim yar ve yardımcınız olsunGünaydın bayanlar,
Dün yazmıştım lekenmem oldu diye. Dün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Çok üzgünüm fakat yapacak birşey yok. Verende Allah alanda. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Hoşçakalın
Canım çok geçmiş olsun ne söylenirse söylensin senin için boş biliyorum ama dirayetini koru...Günaydın bayanlar,
Inşallah canım kapının önünde bekliyorum.canim sen de inşallah beklediğin gibi çok güzel haberler alırsın ve doktorundan memnun kalırsınCanim kötü düşünme guzel haberler getir insallah... bekliyoruz durumunu
olabilir valla canım ya havalar bi ayarsiz ben de anlayamıyorum ki üşüyor muyumCanım benim cok gecmiş olsun üşüttün ayaktan belki endişelenme dr.bi yolunu bulur haber ver bizede canım Allah şifa versin
Canım çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin dediğin gibi verende o alanda ama inşallah bi dahakine sağlıkla kucağına almak nasip olur çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versinGünaydın bayanlar,
Baş ağrısı beni de çıldırtacak migrenim var benimde ve bazen dayanamıyorum artık ağrısına gebeliktede tetikliyormuş iyice ben perşembe doktora gidince sorucam belki ilaç önerirKızlar baş agrısı icin napiyosunuz fena halde basim agriyo migrende var ilacta alamiyorum deliricem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?