2015 Nisan Anneleri

Selam Kızlar

Umarım herkes iyidir. İşlerim çok yoğum muhabbetinizi kaçırıyorum giremiyorum sürekli...

Çatlak kremi almaya başladınız mı?

Ne kullanacaksınız?

Canim usg
Canim usg demi jandami risk cikti ense kalinligi kacti? Bnmde tup bebek

Kızlar 12.haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu hiç ... Bu benim ilk gebeliğim çok merak ediyorum:) 4aylık evliyim

Canim usg

Canim usg demi jandami risk cikti ense kalinligi kacti? Bnmde tup bebek
arkadaşım o kadar detaylı bilmiyorum açıkçası çünkü aradan alıp bizi hemen bilgilendirdi ama bebeğin zeka gelişimi ilgili dedi

Reactions: nix
İkili test yaptıran arkadaşlarım kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktora mı yaptırdınız acaba merak ediyorum bende perşmbe gidicem ama ben yapıcam yada başkası yapacak demedi bana testi

çok sağolun arkadaşlar moraliniz desteğiniz için herşey Rabbimin elinde hepimiz sağlıcakla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız
Oğlumda ikili tarama temiz çıkmıştı ama 3 lü de 200 de 1 ihtimal verdiler hatta kendi dr umun hamileliğin de üçlü tarama 60 da 1 sıkıntılı bebek olacak sonucu çıkmış. Sonuç mu ikimizin de çooook sağlıklı çocukları var. Kan değerleri bazen yaniltabilir. Kalbini ferah tut Rabbim ikinizi de korusun

Ay ne guzel canim iste ya alma bosver bnm de kiyafetler dar geliyo kaldirdim cogunu sislik neredeyse herkeste oluyor bnm de var gitti sandim ama gitmemis meger

Allah razı olsun inşaallah arkadaşım

Reactions: nix
ay kızlar bu lanet ılaç mı yapıyo yaa bu şıkayetleri çok şişim gazdan uçucam resmen afedersınız kabızlıkda catlatıcak insanı bnde bebişime yoruyodum meger masummuş kuzum
Evet canim. Bu ilaci almasak bile vucudun salgiladigi progestron hormonu bile buna benzer etkiler yaratabiliyo ama disardan aldigimiz icin etkisi daha fazla oluyo. Miniklerimiz masum :) kabizlik sorunumu activia kayisili yiyerek asmaya calisiyorum. Sen de bi dene. Hem mide de bulandirmiyo

Selam arkadaşlar,bulantı şu bu tamam idare ediyorum ama bende acayip bi tat var ağzımda.en Sevdiğim şeyleri bile yesem gitmiyor içimden.çok çok ağır bi tat.var mı aranızda böyle olan?

Selam arkadaşlar,bulantı şu bu tamam idare ediyorum ama bende acayip bi tat var ağzımda.en Sevdiğim şeyleri bile yesem gitmiyor içimden.çok çok ağır bi tat.var mı aranızda böyle olan?
ben cnm özellikle sabahları öldürüyor beni devamlı bişeyler yiyesim geliyor ağzımın tadını değiştirmek için ama mide bulantısından yiyemiyorumda allahım yardımcımız olsun tatlım

ben cnm özellikle sabahları öldürüyor beni devamlı bişeyler yiyesim geliyor ağzımın tadını değiştirmek için ama mide bulantısından yiyemiyorumda allahım yardımcımız olsun tatlım
Âmin.dilerim bebeklerimiz sağ salim gelişir ve hamileliğin 2. Dönemi denilen zamanda şikayetlerimiz azalır.

cici annişler ve güzel annelerin güzel bebişleri :) evimde bilgisayar olmadığından telefondan girmek de bir işkence olduğundan hepinize iyi akşamlar diliyor ve aranızdan ayrılıyorum yarın yeni bir iş gününde görüşmek üzere hepiniz allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…