- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Canim usg demi jandami risk cikti ense kalinligi kacti? Bnmde tup bebekselam arkadaşlar
doktordan geldim
186 da 1 sıkıntılı görünüyor testin sonucu dedi olasılık dedi bilmiyorum yapılacak birşey yok Rabbim herşeyin hayırlısını versin birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim ayrıca hepinizden Allah razı olsun dualarınız için
arkadaşım o kadar detaylı bilmiyorum açıkçası çünkü aradan alıp bizi hemen bilgilendirdi ama bebeğin zeka gelişimi ilgili dediCanim usg
Canim usg demi jandami risk cikti ense kalinligi kacti? Bnmde tup bebek
Oğlumda ikili tarama temiz çıkmıştı ama 3 lü de 200 de 1 ihtimal verdiler hatta kendi dr umun hamileliğin de üçlü tarama 60 da 1 sıkıntılı bebek olacak sonucu çıkmış. Sonuç mu ikimizin de çooook sağlıklı çocukları var. Kan değerleri bazen yaniltabilir. Kalbini ferah tut Rabbim ikinizi de korusunçok sağolun arkadaşlar moraliniz desteğiniz için herşey Rabbimin elinde hepimiz sağlıcakla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız
Oğlumda öğrendim ve doğru çıktı; )Kızlar 12.haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldumu hiç ... Bu benim ilk gebeliğim çok merak ediyorum:) 4aylık evliyim
Selam Kızlar
Umarım herkes iyidir. İşlerim çok yoğum muhabbetinizi kaçırıyorum giremiyorum sürekli...
Çatlak kremi almaya başladınız mı?
Ne kullanacaksınız?
Ay ne guzel canim iste ya alma bosver bnm de kiyafetler dar geliyo kaldirdim cogunu sislik neredeyse herkeste oluyor bnm de var gitti sandim ama gitmemis megerben hep aynı kilodayım yaa ben de mi var acaba bi anormallik halbuki hiç mide bulantım kusmam da olmadı çok şükür yemekten kesilmedim yani ama, vücut şişkinliği var, kıyafetlerim olmuyor ama kilo almıyorum :)
Allah razı olsun inşaallah arkadaşımOğlumda ikili tarama temiz çıkmıştı ama 3 lü de 200 de 1 ihtimal verdiler hatta kendi dr umun hamileliğin de üçlü tarama 60 da 1 sıkıntılı bebek olacak sonucu çıkmış. Sonuç mu ikimizin de çooook sağlıklı çocukları var. Kan değerleri bazen yaniltabilir. Kalbini ferah tut Rabbim ikinizi de korusun
Evet canim. Bu ilaci almasak bile vucudun salgiladigi progestron hormonu bile buna benzer etkiler yaratabiliyo ama disardan aldigimiz icin etkisi daha fazla oluyo. Miniklerimiz masum :) kabizlik sorunumu activia kayisili yiyerek asmaya calisiyorum. Sen de bi dene. Hem mide de bulandirmiyoay kızlar bu lanet ılaç mı yapıyo yaa bu şıkayetleri çok şişim gazdan uçucam resmen afedersınız kabızlıkda catlatıcak insanı bnde bebişime yoruyodum meger masummuş kuzum
ben cnm özellikle sabahları öldürüyor beni devamlı bişeyler yiyesim geliyor ağzımın tadını değiştirmek için ama mide bulantısından yiyemiyorumda allahım yardımcımız olsun tatlımSelam arkadaşlar,bulantı şu bu tamam idare ediyorum ama bende acayip bi tat var ağzımda.en Sevdiğim şeyleri bile yesem gitmiyor içimden.çok çok ağır bi tat.var mı aranızda böyle olan?
Âmin.dilerim bebeklerimiz sağ salim gelişir ve hamileliğin 2. Dönemi denilen zamanda şikayetlerimiz azalır.ben cnm özellikle sabahları öldürüyor beni devamlı bişeyler yiyesim geliyor ağzımın tadını değiştirmek için ama mide bulantısından yiyemiyorumda allahım yardımcımız olsun tatlım
Ne güzel.haftaya muhtemelen cinsiyetler konuşuluyor olur.Slm arkadslar bana bugün doktor kız dedi ama kesin değil dedi ense kalınlıgı 1,2 dedi normal dedi
ben hemen öğrenemeyecem heraldeNe güzel.haftaya muhtemelen cinsiyetler konuşuluyor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?