2015 Nisan Anneleri

bi eczacıya danıs canım bir ne diycek o bakalım. valla neyi kullanacagımızı sasırdık

Ayy kizlaaarr ... biz pit pit ları duyduk cok şükür.... üstelik bebik tekmeler attı hareketler yaptı bize bir görüntü bile alamadı doktor resmen
Ama çok çok güzeldi... Allah herkese bu duyguyu nasip eder insallah...
Bir ara bir tepti zaten, baba diyor, kesin erkek bu diye
10 ekim ikili testi iple çekiyoruz artik...
Keske evde ultrason olsa da hergün görsek

bebeişim ilk kalp atışını duyduğumda sevinçten ağlamıştım bende.:) ne güzel bir mutluluk yarabbim.. ben de eşime dedim bi ultrason cihazı alsakta hergün baksak olmaz mı ki:=)) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Selam arkadaşlar,bulantı şu bu tamam idare ediyorum ama bende acayip bi tat var ağzımda.en Sevdiğim şeyleri bile yesem gitmiyor içimden.çok çok ağır bi tat.var mı aranızda böyle olan?
Ben varim. Agzimda devamli metalik aci bi tat var ve bolca tukuruk salgisi ; ((

son adet tarihin ne senin

bi yere gitmek yok kuzum hepimiz burdayız :)
Biraz zaman geçsin canım şu zor günler geçsin Allah'ın izniyle 13-14 haftaları ben de görürsem tekrar döner yakından takip ederim,zaten süreci paylaşmak öğrenmek için katıldım bu linke. Doktorum sorunsuz giden bir gebeliği bu kadar stres ve korkuyla kendin mahvedebilirsin sana internet yasak demişti çünkü 2 düşüğüm var.Ben kimseyi yargılamadım kimseye şunu yapmalısın, niye böyle yaptın demedim zaten şahıs adına da konuşmadım genel bir şey yazdım sadece kendi fikrimi söyledim fikrimin de arkasındayım. Ama fikrini söylemenin suç olduğunu unutmuşum. Bencil de oldum vicdansız da... Oysaki fikrimin içinde, başkalarını düşünmek ön plandayken. Ve beni başkalarının ne yazacağını sınırlamakla suçlayan birileri' o zaman foruma girme okuma' diyecek kadar beni sınırlarken... Tabi ki birileri dediği için değil, psikolojim rahatlayana kadar girmeyeceğim foruma ilgimi başka alanlara dağıtacağım.Güzel günler devam ederse de süreci paylaşmak için geri gelirim

canim o korkular hepimizde var inan.insallah hersey yolunda olacak Allahin izniyle.bize dusen dua etmek ve kendimize bakmak.bu topik hepimizin su 2 haftayida atlatalim insallah.guzel gelismelerinide yaz.cabucak gel

Önceki yazdıgın tepki almış olsada bende katılıyorum canım. Benım doktorum ve eşimde bana forumları yasakladılar cunku burda ınsanların korkularını okudukca acaba kalbımı durdu acaba gıttıgımde kalp atısı duyamıcakmıyım dıye panıge kapılmaya basladım ve ne zamankı doktorum saglıklı dedı ozaman artık burayı okumayı bıraktım. Insanın a'dan z'ye her turlu psikolojısı duygusu dusuncesı bu surecte degısıyo ve okudugu yasadıgı seylerde bunları cok etkılıyo. Ben kendı saglıgım ve bebegımın saglıgı ıcın takıbı bıraktım ve emın ol cok daha rahat ettı kafam. Arada gırıp baksamda butun konuları bastan asagı okumuyorum. Bu dusuk sureclerını atlatana kadar bencede en ıyısı rısklerı okumamak. Kımse için kötuluk dılemem keşke herkes sorunsuz bı 9 ay gecırse ama tabıı allahın taktırı. Yınede sen guzel seylere odaklan ozaman daha rahat oluyo arkadasım hıc takılma sen.

Çok teşekkür ederim yanlış anlayan kadar doğru anlayanların da olması çok rahatlattı 3 kişi özelden ulaştı buradan da ne demek istediğimi anlayanlar oldu sizler gibi, en azından içim ferahladı. Senin dediğin gibi yapmak daha mantıklı sanırım, arada girip göz ucuyla okumak. Ve zorlu süreci geçene kadar da girmemek. Ne bencilim ne vicdansız sadece psikolojim zorlanıyor bu haberlerle. Herkesin olayları kaldırma gücü aynı değil ben başaramıyorum. Senin yaptığını yapmak benim için çok daha mantıklı

Herkesın belirtilerinin ve hamileliğinin farklı olması ne kadar normalse psikolojisinin kaldırabıldıgı seylerde farklı olması gayet normal. Kımse kımseyı bu konuda suclayamaz. Evet dusuk yapanlara cocugunu kaybedenlere bende cok uzuluyorum allahım kımseye yasatmasın. Sende yaşamıssın bende yaşayabılırım ama bu stres ve korku bızı kötu etkilemeye devam eder. Şuan cocugumuzun huzurla buyumesı ıcın stresten uzak kalmamız gerekli. Bu konu dısında gebeligi sonlananlarla ılgılı bır cok konu var ben acıp okuyamıyorum bıle. Bankacı kız telefond gununuz guzel gecsın dedıgınde bıle gozlerım doluyo bu aralar hamılelıkte benı boyle etkıledı mesela. Bana tepkiler agır geldi şahsen ama burda her konuda baya agır tepki gösteren arkadaşlar var. Bı arkadas mesela ıkılı testle ılgılı bılgılerını paylasmıstı ona bıle allahın ısıne karışılmaz dıye agzına tıktılar lafı. herkes herkesın fıkrıne saygı duymalı burası herfıkre acık bıyer

Canım beni hatırlaman mutlu etti o zaman ben çok kırıldım cünkü ben kendi düşüncemi paylaştım bende 2 düşük yaptım üstelik biri kürtaj zaten psikolojim kötü sanki hiç saglıklı bebegşm olmayacakmış gibi karamsarım kendimi yeni yeni toparlamışken bebegim engellide olsa allahın takdiri zaten testler kesin sonuç degil 9 ayı kaygısız gecireyim diye paylaştım duygularımı ama kırıldım yorumlara bende sentimantal gibi artık yazmayayım dedim ama topiğimizin annesi elif5541 e saygımdan ve onun benimle ilgili kötü nir eleştirisi olmadıgı için devam ettim takip etmeye, kimseninde takip etme ozaman demesiyle ayrılacak degilim, düşükse kürtajsa kalbinşn durmasının verdiği acıysa bende cok iyi bilirim benim gibi yarası içinde korku ve umutla bebegine kavuşmayı bekleyenarkadaslar var, birbirimizi kırmadan yorum yapsak daha iyi olur, forumdan da rahatsız oluyorsun okuma demeye kimsenin hakkı yok birde çok kaba bir tarz.ben kk da dejarj oluyorum bebegimi kaybettiğim dönemde farklı topiklerde arkadas edindim tedavi aşamalrımda baska şimdide çok şükür nisan annesi topiğine girdim burada olmaktan cok memnunum,

Kizlar 2007 den beri kk ya uyeyim. Bu tur tartışmalar her topicde oluyor. Bazen ciddi yerlere varabiliyor. Herseyden once hepimiz hamileyiz. Uzatmayalim nolurrrr seviyorum sizi :) Iyigeceler

kizlar saatte bir idrar kalkiyorum gece gunduz idrar su gibi enfeksiyonum yoktu ve akintimdada sorun yok ama surekli tuvalet bu kadar su . icmiyorum degilmi uykularim perisan ise gidiyorum ev bu ne anlamadim kac gundur boyle olan varmi

Biraz gec olsa da yazmak istedim. Telefonda duyduklarindan sonraki yazismalari okurken kalbim carpti, iyi haberini okuyana kadar dua ettim. Ben de gunu gelince yaptiricam o testi ama fazla guvenmiyorum. Allah nasil isterse, bize neyi nasip ederse oyle olur. Bebegin insallah saglikli dunyaya gelicek.

kizlar saatte bir idrar kalkiyorum gece gunduz idrar su gibi enfeksiyonum yoktu ve akintimdada sorun yok ama surekli tuvalet bu kadar su . icmiyorum degilmi uykularim perisan ise gidiyorum ev bu ne anlamadim kac gundur boyle olan varmi

Her gece mutlaka en az 2 kere tuvalete kalkiyorum ben de. Sebepsiz yere uyaniyorum, ise giderken cok zorlaniyorum. Baktim bu boyle olmicak bayrama kadar izin aldim. Hem 12 haftayi tamamlamis olurum bulantilarim biraz hafifler hem de uykum duzene girer diye. Varsa boyle firsatin izin kullanmani tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…