2015 Nisan Anneleri

Ben arkadaşımı suçlamadım uyarı ceza alması ne alaka. Bunun yönetimle ilgisi yok ki. Ben sadece aşırı hassasım tabi ki çok üzülüyorum bu haberlere Allah herkese yardım etsin ben sadece düşüncemi söyledim benim de başıma gelebilir dedim ama sizlere hiç hissettirmeden çekilirim dedim bu benim fikrim.Çünkü başkasının üzülmesine aklına şüphe düşmesine dayanamam. Bu kadar rahatsız ettiysem sizi zaten kalmaya da lüzum yok Allaha emanet olun

Ben de öyle yazdım ama bir kaç Şanslı arkadaş dışında muhtemelen daha bi kaç haftamız olucak hatta bazılarımızın bi kaç ayı galiba neyse sağlıklı olsunlar da...
canm benm 10 haftalık görünüyo ama daha geçen hafta gördük bebeği ultrasonda 6 haftalıktı 3 4 hafta geriden geliyo bayramdan sonrada kontrolüm var

Sadece insanlaron ne yazacağına siz karar veremeSiniz bunu anlatmaya çalıştım. Hem insanları üzmek istemem diyip hemde acılı bir arkadaşın yorumundan sonra öyle bir yazı yazmanız sizce onu üzmemiş midir? Size hayırlı doğumlar. Bu konuda başkada yorum yapmayacağım.

Ben sizi kırmak istemedim zaten üzüntülüsünüz dilerim en erken zamanda toparlanırsınız. Sadece ben çok hassasım arkaya kötü haber okumayı yüreğim kaldıramadı zorlandığımı hissettim. Zaten kendi fikrimi söyledim siz öyle yapmak zorunasınız demedim yanlış anlamışsınız. Benim başıma gelirse haber vermeden çekilirim dedim herkes farklı yaklaşım sergileyebilir ben sizi eleştirmedim. Tekrar geçmiş olsun.Zaten netten uzak kalmak benim için çok daha faydalı olacak. Herkese sağlık sıhhat dilerim.

canm benm 10 haftalık görünüyo ama daha geçen hafta gördük bebeği ultrasonda 6 haftalıktı 3 4 hafta geriden geliyo bayramdan sonrada kontrolüm var
Benim de 3 hafta kadar fark var.zaten regllerim düzensizdir bu Yüzden geç yumurtlama dediler.sizde de mi böyle acaba.normalde benim 15 falan olmalıydı.tahmini doğum tarihim falan Dr ların söylediği yoksa sata göre değil.

ben cok erken ogrendim adetime 2 hafta vardibi inatla hemde doktor ozel konustum eger bebek bi gunlukse bile kanda belli . oluyor dedi 10 uzerinde olunca hamilelik ihtimali var oluyo 1000 ciktimi kesin hamile oliyorsun benim 13.91 ciktti 10 gun sonra gel kesin konusalim dedi doktor 7 gun sonra devlet gittim 1001 cikti kesinlesti o sekil yani

adetim 10 gun gecti 3 gun arayla iki farkli yerde kan verdim negatif cikti
idrarda zaman gecince silik cikti taa 6 haftalikken kanda pozitif cikti canim
hesaplarima gore dollenme zamani surekli bas donmesinden hatta yari bayginlik halinden acile gitmistim
ben sok olmustum yani:)
umarim hersey guzel olur

zaten bugunde gittim
hersey yolundaydi canim
bebegim kipir kipirdi masallah
cok mutlu etti beni
sadece haftasi 4 gun geriden geliyor
gelisim geriligi soz konusu degil aksine dedi dr.um
ptesi ikili testim var kismetse

2 cocukla zor sohbet ettik
4 cocukla yatiya beklerim bu sefer:) ciddiyim
disarida zaman gecirmek zor olur
Asya ve Mahir yorumsuzum onlarin kani kaynadi birbirlerine oynarlar
bebekleride uyutup

Tatlim o surubu biliyorm onun kullandim geceler i onu kullanyodm azsa olsa faydasini gordm.dun doktora gittik serum ve igne verdi 3 gunde bir kontrole gidecem ins iyi gelir bana.zofran diye bo ilac verdi en iyisi oymus serumlar bitince onu kullacam
tamamdır iyi gelir inşallah bebeğin de iyiymiş çok sevindim maşallah :)

Selam kizlar... benim de adet tarihimden bir hafta geriden geliyor bebek. Gec yumurtlama olmus diyor doktor. Birkac ay denemistik ama yumurtlama gununu hesaplayarak denemistik ve olmamisti. Demek ki yumurtlama zamanim farkliymis. Nasil olasa yumurtlama gunlerimde degilim diye cok rahat iliskiye girdigim bi gece hamile kaldim : ) allah herkese nasip etain

Selam arkadaşlar,bulantı şu bu tamam idare ediyorum ama bende acayip bi tat var ağzımda.en Sevdiğim şeyleri bile yesem gitmiyor içimden.çok çok ağır bi tat.var mı aranızda böyle olan?
Aynı sorun bende de var. O kötü tat ne yesem geçmiyor.

Canım hiç kafana takma. Ikili test 11-14 haftalar arasında yapılıyor. Benim doktorum 13+ 3'e randevu verdi ikili test için.

bi yere gitmek yok kuzum hepimiz burdayız :)

ben lierac aldım arkadaşlarım kulllanmış ama daha başlamadım duruyor öyle
canım bak sunalrı okumustum bir bak ben sebameti düsünüyorum yada bitkisel yaglar karıstırıp.bebek yagımda var dustan sonra sürürüm.bazıları vazelin diyor bilemedim bende ama aklım sebamedde yada bephantenin catlak önleyicisi olabilir surayı oku canım

(alıntıdır)SilDerm isimli yeni çatlak önleyiciyi incelerken ( ttp://www.alpinmarket.com/urun/silderm-prevention-oil-catlak-onleyici-yag/1) güvenli olduğunu sandıgımız bir çok çatlak kreminin içeriğini öğrenince çok şaşırdım.
Örneğin Lierac Phytolastil içinde bır sürü PARABEN varmış. Bilsem asla kullanmazdım.
METHYLPARABEN
ETHYLPARABEN
PROPYLPARABEN
BUTYLPARABEN
ISOBUTYLPARABEN

BioOil içeriklerini vikipediadan baktım ve çok ürkütücü. Eugenol, BHT, Coumarin gibi içerikler kücük dozlarda dahi beyin ve karaciğer için zararlıymış. Anlamadığım böyle bir tehlikeye gebeleri nasıl maruz bıraktıkları..
Sonuç olarak çatlak kremi de olsa tehlike büyük...ben şuna karar verdim..
Paran varsa Silderm al yoksa badem yağı...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelikte-catlak-olusmamasi-icin.5970/page-4

AYYYYY İNANAMIYORUM BU NEEE RESMEN KREM ÜRETİCİLERİ HİÇ BİZİ VE BEBEKLERİ DÜŞÜNMÜYOR ben hiç açmamıştım kremi napsam bilemedim ...

AYYYYY İNANAMIYORUM BU NEEE RESMEN KREM ÜRETİCİLERİ HİÇ BİZİ VE BEBEKLERİ DÜŞÜNMÜYOR ben hiç açmamıştım kremi napsam bilemedim ...
canım bir arastır aldıgın eczaneye sor yada içeriğine bir baksana canım bu maddeler yazıyormu diye.bende dün okudum.acmadıysan verebilirsin canım

canım bir arastır aldıgın eczaneye sor yada içeriğine bir baksana canım bu maddeler yazıyormu diye.bende dün okudum.acmadıysan verebilirsin canım
açmadım şimdi inceledim krem üstünde içindekiler bölümü yok içinden kılavuz çıktı onda da birçok dilde krem ile ilgili kullanım alanlarını kapsayan açıklamalar yapılmış içeriği orada da yok bir de kremin tanımı olarak da hamileler için çatlak engelleyici krem yazmışlar yazık gerçekten ben eczaneye geri vermeyi denicem içerik olarak şu var baya inceledim kremin önünde arkasında içindeki kılavuzunda içeriğine dair sadece %34 ü bitkisel ekstratlardan alchemilla, ivy, horsetail yazıyor yani : aslanpençesi, orman sarmaşığı, atkuyruğu otu % 34 ten kalan kısmını yazmamışlar hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…