2015 Nisan Anneleri

tamam canım yarın bi sorim bakalım o ne diyor
bugun eczaneye gittim lierac ı geri verdim aslında en iyi krem bu diye öneriyoruz dedi içeriğinde bitkisel ekstratların yanı sıra mutlaka koruyucu nitelikte malzemeler vardır bu her kremde vardır kullandığımız makyaj ürünlerinde veya gündelik yiyeceklerin de bazılarında var dedi ama kremden hiç şikayet almadım ve de kendi yakınlarıma da kullandırdım dedi ben de yine de benim içime sinmeyecek artık kullanamam dedim ve geri verdim endişeli tavrıma acıdı heralde almayabilirdi karttan geçmiştim ama kabul edip aldı sağolsun yine de :) sonuç olarak mutluyum Hindistan cevizi yağı kayısı yağı susam yağı kakao yağı karışımı kullanıcam ben :) eczacı haklı aslında her şeyde var ve bu malzemelerden kaçınmak çok zor ama ben bile isteye bebeğime bu kadar yakın mesafede bir yere kullanamayacağım en azından vicdanen kara bir rahatlık duyarım napiyim artık

Hastane ücretleriniz ne kadar fazla ben 30 tl veriyorum her muayene de
50tl de ikili test ücreti

Şeker yüklemesi yaptıracağım ben daha önce yüksek çıkmıştı çünkü riske atmak istemiyorum ama 4lü test diye bişi varmış onu yaptırmayacağım. Doktorum ister ikiliyi yaptır ister 4 lüyü ama ikisini birden yaptırmana gerek yok dedi

Off yaa ne yapcaz şimdi, ben çok ümitliydim ama aklımın bi köşesinde de vardı şüphe... Ben ilk hamileliğimde çatlak için karışım yağlardan kullanmıştım, çok faydasını görmedim açıkçası...

Kuşlar aranizda euthyrox ilacini kullanan olduğumu testlerimde troid hormonum biraz yuksek cikmis iyot eksikliği varmis aranizda kullanan oldumu
ben kullanıyorum canım baya da faydası oldu normal seyrediyor tiroidim tsh 6 ya yakındı hemen başladım bayadır kullanıyorum aç karnına içip içtikten sonra 40 dk bişey yemiyorum memnunum yani

ben kullanıyorum canım baya da faydası oldu normal seyrediyor tiroidim tsh 6 ya yakındı hemen başladım bayadır kullanıyorum aç karnına içip içtikten sonra 40 dk bişey yemiyorum memnunum yani
Herhangi bir zarari olmuyor degilmi tatlim bebeğe yada bize yarin baslayacagim insallah benimde degerim 4 küsur 20 gün sonra tekrar Dr a gideceğiz inşallah değerler düşer sizde kaç gün sonra sonuç gosterdi

kızlar ya bu memişler nereye kadar büyücek bide şu meme uçlarında bir sızı, yanma oluyor sizde de oluyor mu neden acaba bilen var mı?
valla benim de çok olmadı başlayalı bazen sağ bazen sol sızlıyor pek kararma olmadı ama bende ne kadar sürer bilemiyorum

Herhangi bir zarari olmuyor degilmi tatlim bebeğe yada bize yarin baslayacagim insallah benimde degerim 4 küsur 20 gün sonra tekrar Dr a gideceğiz inşallah değerler düşer sizde kaç gün sonra sonuç gosterdi
tatlım başla hiç düşünme eğer kullanmazsan asıl o zaman bebeğe zararı oluyormuş gelişimsel açıdan...dünya sağlık örgütübe göre 2.5 ve altı normal değermiş ben kullandığımdan beri 1 çıkıyor sonuçlarım ayda 1 kontrolüm oluyor tiroid için endokrinoloji de...kullanmaya başladıktan 15 gün sonra normal değere ulaştı benm sonucum

Ilk yapılan testlerden Ücret alınmadı bende.uygulamaları da mı farklı anlamadım ki..
İlk testte tiroide, idrara, kan değerlerine fln baktılar. Yakınlarda devlet hastanesi de yokki testleri oraya yaptırayım. Çok zorlanıcaz bu gidişle.

Allah razi olsun canim ya inan içimi çok ferahlattin ne bilim hic beklemiyordum troid ile ilgili bir sorun cikacagini acikcasi duyduğumda korkmustum biraz simdi içim rahatladi inşallah sizinki gibi beninmde değerin düşer birde düşünce siz hali biraktiniz mi yoksa hala devam ediyor musunuz

benim de daha önceden tiroid problemim yoktu hamilelikle beraber oldu canım ya çaresi var şükür...ben bırakmadım salı günü gittim en son 0.80 çıktı yine de aynı dozda devam et dedi dr (doç. a gitmiştim)

Maşallah canim ya cokguzel değerlerin olmuş hep boyle guze l olsun bebeginle degerleriniz sagliginiz insallah gerçekten cokcok tesekkur ederim birtanem çok sagolun yeterli Rabbim dermansiz dert vermesin :)

Bana 14 kasim denildi :)
kac kez asi olcazki cnm ben tek sefer saniyodm
Ben 3 kez diye biliyorum 3 tarih verdi zaten canim ama yinede doktorumuda danisicam tabi :)
Ben dun gittim ama asıdan bahsetmedi sadece 31 ekimde gel dedi okadar bide sana ne asısı oldugunu söyledilermi
Seni arayip bilgilendirirler canim yada.gittiginde soylerler tetanoz.asisi olcaz.

aslında aramızda 6 gün var ama benm ilk aşı günüm 17 kasım (evlilik yıl dönümüne geliyor) tetanos aşısı dimi?

Evet can tetanoz.Bende 20. Haftadan itibaren diye biliyorum en azindan doktorum oyle soyledi ordaki ebeyede.dedim bizim asiyi yapmamizz geerek diyo biraz kafam karisti ya neyse haftaua cinsiyet icin gittimde sorucam :)

Evet bende doktoru sevmedim ilgisiz baya ordaki ebeydi sanirim kontrol gunu filan verdi test sonuclarimi istedi kilomu tansiyonumu olctu o kadar :) Asi olayindan her.ne kadar tirssamda bebis icin katlanicazz artik
bende asidan tirsiom cok

Bir kaç haftaya geçer gibi müjdeli bi haber verebilecek misin cnm yoksa 9 ay Sürer mi?
bak orasını tam hatırlayamıyorum işte, umarım bulantılarla birlikte geçer canım, müjde vermeyi çok isterdim ama birlikte yaşayarak göreceğiz

canim aynen valla ben sanirim bephantol yada sebamed alcam 2 sinden birini alirim

Kuşlar aranizda euthyrox ilacini kullanan olduğumu testlerimde troid hormonum biraz yuksek cikmis iyot eksikliği varmis aranizda kullanan oldumu
bende iciyorum canim hipotroid var bende baya dusurdu tsh imi suan normal tsh im ama icicekmisim omur boyu.doktor zarari yok faydasi var dedi bebisin gelisimi icin 50mg ic yada daha fazla ic ama mutlaka ic dedi.ben 50mg iciyorum suan sabahlari ac karnina 7-8 arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…