2015 Nisan Anneleri

Kızlarr, bulantım azaldı, inşallah bi daha da çoğalmazz... Yalnız gecenin bu vakti iki bileğim de deli gibi kaşınıyor, sivrisinek mi vatdı, başka bişey mi dokundu hiç anlamadım ya...

Hoşbulduk arkadaşlar Allah razı olsun...

Bir şey danışmak istiyorum sizlere. Benim 12. haftaya kadar çok hafif bulantım oldu ama çok hafif dolayısıyla istifra etmedim hiç. Normalde 12. haftadan sonra azalır denir ama ben ilk kez 12. haftada kusmaya başladım. Bu normal midir

Hemen hemen aynı durumdayız kuzum. Ben hiç mide bulantısı çekmedim 12 haftama girince en ufak şeyde ve cok yemek yiyince midem kalkmaya başladı. Doğum yapan arkadaşlar normal olduğunu söylüyor

Kızlarr, bulantım azaldı, inşallah bi daha da çoğalmazz... Yalnız gecenin bu vakti iki bileğim de deli gibi kaşınıyor, sivrisinek mi vatdı, başka bişey mi dokundu hiç anlamadım ya...
Saat sabahin 6 si ve ayni kasintiyi ben de yasiyorum. Hem el hem de ayak bilegimin kasintisina uyandim. Ustelik sivrisinek olmasi imkansiz. Gitti uykum, bos bos yatiyorum yatakta.

Arkadaşlar acil cevap beklediğim sorum olacak 15 gün önce dr kontrolüm vardı dr 8+4 günlük demişti bugün yine kontrolüm var be takip kartıma baktım orada 10+4 yazmış dr acaba benmi yanlış baktım karttakine bebegin haftasaı degilmidr ki yada dogru gördüysem bana niye 8 haftalık demiş olabilir kafam karıştı acile cvpppp lütfen

günaydınnnnn canlarrrr ve canlarııı

herkese gunaydin.

günaydın mutlu günler herkese birazdan doktora gideceğiz miniğimi göreceğim inş hayırlı haberlerle gelirim arkadaşlar. bi heyecan var bende bir aydır gitmemiştim büyümüştür

size de günaydın annişler..

belki bugünkü kontrolündeki haftanı yazmıştır canım..15 gün önce 8 haftalıksa bugün 10 haftalık oluyor diye düşündüm ...
kontrolde güzel haberler bekliyoruz..

herkese günaydın
biz bugün 6 da kalktık daha da uyuyamadık içimiz bir geçmiş acıkmışız sizde de kazınmalar başladımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…