- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
hatırlatsaydın keşke dr una unutmuştur o..Yarın gidip baktırabilirsin ..bunu deniycem bende kahvaltidan sonra gitmistim. ya kizdim nokta cok tuvalet gidiyorum 1de 1 doktora dedim bakalim enfeksiyon varmi dedi ama sadece ikili rest ettirdi ben onun icin gitmistim surekli uykum yarim die
hoşgeldiniz aramıza Rabbim tamaına erdirsin inşaallah arkadaşım
Allah tamamına erdirsin cnaım hoşgeldin inşallah buradaki herkes sağsalim bebeğini kucağına alır :)Merhaba hanımlar ben de bir nisan annesi olarak aranıza katılmak istiyorum:) Yaklaşık 12 haftalık hamileyim ve burada sizlerle çok güzel paylaşımlarda bulunacağımızı biliyorum. Kuzularınıza ve sizlere sağlıklı ve hayırlı günler diliyorum:)
Herkese selamlar gün ortasında okulda uykusuzluk tan öleceğim dersim boş ama uyuyacak bi yer yok(
lierac'in fiyatı ne kadar acaba, ben de başlıycam ama hala almadımBen lierac kullanmaya basladim.
bende de var canım malesef, mide bulantım olunca daha kötü oluyor, ama hep var, ilk hamileliğimde de vardı, çok can sıkıcı bi durum gercekten...Selam arkadaşlar,bulantı şu bu tamam idare ediyorum ama bende acayip bi tat var ağzımda.en Sevdiğim şeyleri bile yesem gitmiyor içimden.çok çok ağır bi tat.var mı aranızda böyle olan?
Merhaba hanımlar ben de bir nisan annesi olarak aranıza katılmak istiyorum:) Yaklaşık 12 haftalık hamileyim ve burada sizlerle çok güzel paylaşımlarda bulunacağımızı biliyorum. Kuzularınıza ve sizlere sağlıklı ve hayırlı günler diliyorum:)
lierac'in fiyatı ne kadar acaba, ben de başlıycam ama hala almadım
Evet benim canımda bişeyler çekiyor ama aşermemi bilmiyorum. Nasıl olur bilen varsa söylesin. :)arkadaşlar 2.5 aylık hamileyim ve bugüne kadar aşermem olmadı ama 2 gün önce lafı açıldı balıktan ama öyle canım çekmezdi sonrasında resmen burnuma kızarmış balık kokusu geldi ama sanki yanımda pişiyordu sizce ben aşermişmi oluyorum
prospektüsünde bulantıyı yazmışlar. Ben şimdi iğne oluyorum o yüzden o kadar yan etkilerini hissetmiyorum ama hapını kullanırken çok kötü olmuştum duvarlara tutuna tutuna yürüyordumArkadaşlar hiç gözlemleyen varmı bu kullandıgımız progestan bulantıyı ve kabızlıgı baya ciddi boyutta arttırıyo sanki? Ben 14 eylülde kullanmayı bırakmıştım sanki iki haftadır bulantımda kullandıgım zamana göre azalma oldu gibi. Şimdi tatile cıkıcagım için doktor yeniden başla dedi ama valla yine mide bulantılarım artıcak diye aklım cıkıyo. Yada benmi ona bagladım acaba? başka yan etkisini gören varmı?
Bir kaç haftaya geçer gibi müjdeli bi haber verebilecek misin cnm yoksa 9 ay Sürer mi?bende de var canım malesef, mide bulantım olunca daha kötü oluyor, ama hep var, ilk hamileliğimde de vardı, çok can sıkıcı bi durum gercekten...
Merhaba aslında mantık olarak devlet hastaneleri daha Güvenilir gibi.yani aynı doktorlar,hiç bi sorun çıkmaz bence.ama işte biraz psikopatça kendi doktoruna bağlanıyorsun sanki ondan başkası güvenilmez gibi.orda ya da burda inşallah iyi haberler alırız.meraba canm bende yarın gidicem kontrole 11+4 oluyorum yarın. doktorum ikili test yaparmı bilmiyorum daha önce gittiğimde bişey dememişti. ben devlette yaptıracağım özelde fiyatlar nedir bilgim yok. arkadaşların yazdığına göre heryerde farklı fiyat sanırım.
progestanın yan etkisi çok bulantı halsizlik kabızlık baş dönmesi uyku hali bayılmaya kadar gidiyor eğer kullanabilirsen vaginadan dene etkisi daha az ben de hap ile başlamıştım vagindan sonra sıkıldım sabah akşam dr iğneye döndü rahatldım 6 günde 1 iğne yaptırıyorum hiç etkisi yokArkadaşlar hiç gözlemleyen varmı bu kullandıgımız progestan bulantıyı ve kabızlıgı baya ciddi boyutta arttırıyo sanki? Ben 14 eylülde kullanmayı bırakmıştım sanki iki haftadır bulantımda kullandıgım zamana göre azalma oldu gibi. Şimdi tatile cıkıcagım için doktor yeniden başla dedi ama valla yine mide bulantılarım artıcak diye aklım cıkıyo. Yada benmi ona bagladım acaba? başka yan etkisini gören varmı?
ben de hazır sütü pek sevmem dışardan alıp kaynatma sütü severim ilk birkaç gün öyle içtim ama pastorize olması gerekyormuş hazır üte döndüm her sabah 1 fincan kaynatıp içiorum dışardan aldığın çiğ sütü kaynatıp yoğurt mayala hazır yoğurt yemektense ben öyle yapıyorum süt hazır ama yoğurt ev yapımı kalsiyumu bu şekilde alırsın tek çeşit peynir yeme kaşarda kalsiyum çok diyorlar ben peyniri de çok sevdiğim için her türlüsünü yiyorum eğer bunları da yiyemiyorsan kalsiyum açısından zengin diğer gıdalara bakmak lazımbenimkide ilk kontrole gittiğimde 4-5 gün küçük görünüyordu. Doktor normal dedi 1 hafta fark olabilirmiş. benimde kendi doktorum 13 + da ikili test için randevu al demişti. ama devletten 12+2 ye aldım. zaten sorun olursa gidip tekrar kendi hastaneme yaptırırım diye.. çok düşünüyorum, çok canımı sıkıyorum..
bendede enfeksiyon vardı 3 farklı doktora göründüm. 2 si ilaç yazdı kendi doktorum günde en az 3 litre su iç geçer normal dedi hamilelikte. 1 hafta bol su içtim tekrar test yapmaya gerek bile duymadı. ama bende ikili test için gittiğim zaman tekrar idrar testi isticem..
birde ben süt içemiyorum normalde satın alıp kendim kaynatıp içerim gerçek inek sütünü ama hazır sütlerin tadı iğrenç geliyo.. dışardan alınan çiğ sütğde herkes içmeyin diyo. naoıcamı bilemedim. sanki bebeğim CA dan yoksun, zayıf gelişmemiş olacak gibi saçma düşüncelerim var...
uffff nasıl kurtulucam bu olumsuz düşüncelerden
Gecmis olsun arkadasim. Rabbim en hayirli zamanda tekrar hanile kalmani nasip etsin insallah.Günaydın arkadaslar aranizdan bende cikiyorum artık 9haftalik bebegimi kaybettim dünde kürdaj oldum size saglikli hamilelikler dilerim
Benim gittigim hastane hepsinden pahali sanirim. Muayene 75, ikili test 260, ilk hamile kaldigimda istedikleri testler de 380 tutmustu.Arkadaşlar ben de yarın ikili test olucam 11+5 olucaz biraz erken olcak gibi.bu arada özel hastanelerin fiyatları hep farklı.oturduğum ilde 27 veriyorduk.şu an annemlerdeyim 95 veriyorum.ikili test için 100 tl fark varmış.e biraz zorluyor haliyle.Allah yardımcımız olsun.
Ilk yapılan testlerden Ücret alınmadı bende.uygulamaları da mı farklı anlamadım ki..Gecmis olsun arkadasim. Rabbim en hayirli zamanda tekrar hanile kalmani nasip etsin insallah.
Benim gittigim hastane hepsinden pahali sanirim. Muayene 75, ikili test 260, ilk hamile kaldigimda istedikleri testler de 380 tutmustu.
Mrb ilk bebeğim de yaptırdım bi sorun çıkmadı çok şükür. ailede şeker hastası olan varsa risk grubuna giriliyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?