Ben de kaç kere dönüyorum farkında olmadan.Günaydın güzel annişler :) Yataktaki uyku pozisyonunuz nasıl ? Araştırdım sola doğru yatmak gerkiyormuş bebeğe baskı yapmamak için bende öyle yapıyorum ama uyandıgımda bakıyorum ki yine ters dönmüşüm
HMMM AMA O GİTTİĞİM TARİHE YAZMIŞ NEYSE İNŞ GÜZEL HABERLERLE GELİCEMbelki bugünkü kontrolündeki haftanı yazmıştır canım..15 gün önce 8 haftalıksa bugün 10 haftalık oluyor diye düşündüm ...
kontrolde güzel haberler bekliyoruz..
son regly tarihin neydi canım ona göre hesaplayabilirsin..HMMM AMA O GİTTİĞİM TARİHE YAZMIŞ NEYSE İNŞ GÜZEL HABERLERLE GELİCEM
ŞİMDİ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL CNM O SON AYLAR İÇİN GEÇERLİ ZATEN SON AYLARDADA KARNININZ YÜZÜNDEN HİÇBİR POZİSYONDA RAHAT YATAMIYCAKSINIZ :)Günaydın güzel annişler :) Yataktaki uyku pozisyonunuz nasıl ? Araştırdım sola doğru yatmak gerkiyormuş bebeğe baskı yapmamak için bende öyle yapıyorum ama uyandıgımda bakıyorum ki yine ters dönmüşüm
Canımmm çokkk teşekkür ederim:)))Aminn inşallah imtihanı iyi verebilmişizdir canım Rabbim tekrar bu mutlulugu yasattı şükürler olsun inşallah bebeklerimizi saglıkla kucağımıza alırız tüm gebeler saglıkla inş.sen büyütmüşsün baya masallah Allah nazarlardan saklasın:)darısı bize inşallah:)canımmmmmmmmmmmmm...:):)
çok çok sevindim...walla mutlu oldum akşam akşam:)
rabbim bir kez daha imtihan etmesin inşaallah.sağlıkla kavuşalım minnaklara ..inşaallah.
HERKESE HAYIRLI GEBELİK DİLERİM.
:) ben şimdilik nasıl uyuyabilirsem o pozisyondayım ama yüzüstü yatmamaya dikkat ediyorum. özellikle uykuda bacak&karın bölgesinden farkında olmadan esnediğimi farkediyorum ciddi bir şekilde, sonrada karın bölgemde ki o gerginliği hissedip uyanıyorumGünaydın güzel annişler :) Yataktaki uyku pozisyonunuz nasıl ? Araştırdım sola doğru yatmak gerkiyormuş bebeğe baskı yapmamak için bende öyle yapıyorum ama uyandıgımda bakıyorum ki yine ters dönmüşüm
ben de pek ihtimal vermemiştim sivrisinek olmasına ama daha sonra da viziltisindan uyuyamadım malesefSaat sabahin 6 si ve ayni kasintiyi ben de yasiyorum. Hem el hem de ayak bilegimin kasintisina uyandim. Ustelik sivrisinek olmasi imkansiz. Gitti uykum, bos bos yatiyorum yatakta.
oncelikle herkese gunaydin! ben de ayni kitabi almistim bende cok memnunum, herkesin bu tarz kitap okumasi bence cok yararli olur. herkesin iyi haberlerle dondugu guzel bir gun olsun insallah!Gunaydin kizlaaarr
Gününüz guzel olsun insallah...
Bu arada belki boyle bir arayışta olan vardır. O Yuzden söyleyim dedim... Ben epsilon yayınlarının "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler " isimli kitabini almistim. Cok da memnunum...içinde bize dair her bilgi var gerçekten... bir kaynak almak isteyen arkadaslar varsa duyurulur yani
ben de bu kitabı okuyorum çok eğlenceli "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler"oncelikle herkese gunaydin! ben de ayni kitabi almistim bende cok memnunum, herkesin bu tarz kitap okumasi bence cok yararli olur. herkesin iyi haberlerle dondugu guzel bir gun olsun insallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?