2015 Nisan Anneleri

canm benm de iştahım artı aa istediğim kadar yiyemiyorum fazla yiyince midem bulanıyo bide ilaçlarımı almayı unutuyorum ya folik asit ne aspirin varmı benm gibi

ben felaket uyuyorum ya göbek çıkana kadarda böyle devem eder heralde hep yüz üstüyüm oğlumda göbeğim geç çıktı 5 aya kadar hep yüz üstü uyudum farkına varınca düzeltiyorum kendimi ama hiç uyumamak lazım öyle bu gece yastık deneyecem bacak arasına koyunca daha rahat yatılıyo

canm benm de iştahım artı aa istediğim kadar yiyemiyorum fazla yiyince midem bulanıyo bide ilaçlarımı almayı unutuyorum ya folik asit ne aspirin varmı benm gibi
ben de folik asiti unutuyordum bazen ama artık çok şükür folik asit olayı bitti kafa rahat :)

Saat sabahin 6 si ve ayni kasintiyi ben de yasiyorum. Hem el hem de ayak bilegimin kasintisina uyandim. Ustelik sivrisinek olmasi imkansiz. Gitti uykum, bos bos yatiyorum yatakta.
kızlar yaklaşık 2 hafta önce aynı durumu ben de yaşadım evde bir böcek ya da soğuyan havadan kaçan çeşitli sinekler eve girip kamufle oluyorlarmış gece de bizler uyurken vücudu eskisine göre daha çok kan pompalayan hormonları ile gayet lezzetli görünen ve kokan hamileyi ısırmayı tercih ediyormuş ben dr a gittiğimde böcek ısırığı demişti bunun üstüne deli oldum nasıl böcek ürer evde diye herşeyi yıkadım ütüledim evin heryerini 3 kez ilaçladım sonuç "0" ölü böcek yoktu hiç ... kabarıklık kaşıntı devam ediyorsa bi dr a ya da eczacıya görünün ben krem kullanmıştım benm kabarıklık vardı kaşınıyordu geçti şimdi de olmuyor artık belki gözle görünmez böceklerdendi beni ısıran ev araştırması yapın derim

Ay kızlar bana tavsiye verin bu oksuruk beni mahvetti kasıklarım agrıyo oksururken tutmak zorunda kalıyorum ballı sut yapıom ılık içiom yine sıcak suyo limon bal katıp içiom yok gecmioo bi gıcık yapıoo cıgerlerim cıkacak sanki napım bildiğiniz bi cozum varmı?

Arkadaşlar bir sorum olacak ben 9 haftalik hamileyim cok az lekelenmem var ve düşük tehlikem var. Kese etrafinda kanama gözüküyormus. O yuzden doktor tam doz kan uyusmazligi ignesi yapti. Ama benim aklima cok takildi acaba bebege bir zarari var mi diye. Benim gibi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.

ben de bi ara yakalanmıştım ve kurtulamıyordum, çözüm olarak karadut özü aldım sabah aç karına ve akşam yatmadan önce; bir de 1 bardak suyun içine 1 kaşık elma sirkesi koyup günde 3- 4 kez gargara yapmıştım ve sonrasında 3 gün içinde geçmişti.

Canim beni m ne güzel paylastin öyle allah razi olsun Rabbim hepimizin ne duasi varsa hayirlisi ile kabul etsin oruç tutamasaktsa bol bol istiğfar edelim sadaka verelim iyiki paylastin tekrar teşekkürler guzelim :)

Evet sirke aklıma yattı karadutun zararı yok demi zencefil kullandım 2 gun sonra dusuk yapıomuş diye bıraktım canım korkuyorum oyuzden inşallah gecirir ya

Evet sirke aklıma yattı karadutun zararı yok demi zencefil kullandım 2 gun sonra dusuk yapıomuş diye bıraktım canım korkuyorum oyuzden inşallah gecirir ya

Canim beni m ne güzel paylastin öyle allah razi olsun Rabbim hepimizin ne duasi varsa hayirlisi ile kabul etsin oruç tutamasaktsa bol bol istiğfar edelim sadaka verelim iyiki paylastin tekrar teşekkürler guzelim :)
evet gülüm oruc tutamayız ama dua edebiliriz La İlahe İllallah diyebiliriz dua okuyabiliriz bebişlerimizi veren Allaha sükürler olsun ne kadar Şükretsek az.Allah kabul etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…