2015 Nisan Anneleri

Gunaydin nisan anneleri bizimde iki gundur basimiz agriyor cumartesi gunu tatil ama 1saat once erkenden kalktik birseyler atistirdik yememizde artti sizde durumlar nasil acliga dayanamamaya basladim bi kac gundur

Canim aynı sikinti bende de vardi. Simdi okula birkac arkadas ofis tipi buzdolabı aldik. o çok rahatlattı. Ama o yokken de, azar azar meyve vs alıyordum, evden yoğurt yada sandviç hatta yemek falan getiriyordum yoksa iş saatlerinde hic iyi beslenmemis gibi oluyoruz. E aksam da ne kadar telafi edebilir ki insan....
Bu arada saglikla kucagina al prensesi

Tatlim kullan tabi.. hatta basen üst bacaklar ve üst kollar da var bu grupta...

Kızlar işe giderken nasıl ayakkabı giyiyosunuz. Bendekiler çok topuklu değil ama internette 3 cm kdr olsun diyo benmkilerin en azı 6 cm. Bu haftalardaok sıkıntı olur mu sizce

Tatlim aslında başlarda topuklu yada düz giymenin bir zarari yok. Ama karın büyüdükçe vücut dengesi bozuluyor bele yük biniyor. o yüzden de dolgu topuk ile en az iki parmak topugu olan ayakkabı öneriliyor.
Ama ben hani ne olur ne olmaz takılırım düşerim diye zorlamadım hic. topuklara veda ettim. Spor ayakkabı vs giyiyorum. bir de esim gitmeden çizme aldik. hafif topuklu, fermuarlı, kaymaz taban vs... hatta azicik da bol aldik ki şişersem diye...
Öyle idare ediyorum bakalim...

Tatlim lcw nin internetten alışveriş imkanı var. Ayrica bir de lightinthebox diye bir site var. Orada arama çubuğuna hamile giyim yaz bir bak istersen... guzel seçenekler var. fiyatları da daha uygun.. internet alışverişi olunca da gelmesinde sikinti olmaz hem...

Bu arada herkese günaydın arkadaşlar. Biz kör saatte kalktık. Gece hava alsın diye odamın camını 2 parmak aralamistim Öyle uyuya kalmışım sabah kalktığımda öyle soguk değildi ama zayıftır benim bünye. insallah hasta falan olmam yaa
Bu arada biz artık 16.haftaya girdik yahu

canım cinsiyetimiz belli oldu kız.listeye kayıt edebilirsin canım

Bizde kızız bizi de kaydedermisiniz elif5541
gözleriniz aydın Rabbim kızlarınıza sağlık versin darısı bizim başımıza pazartesiye az kaldı inşaallah öğreniriz
Arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim nisan annesiyim oğlum olacak allah izin verirse bende sizlerle muhabbet etmek istiyorum beni de aranıza alin
hoşgeldiniz aramıza Rabbim hayırlı kılsın

herkese günaydın iki gündür giremedik dün sabahtan beri göbeğimin alt kısmında bir sızı var şiddetli bir sızı yaşayanınız oldumu üşüttüm mü acaba diiyorum bir fikriniz varmı

Gunaydin nisan anneleri bizimde iki gundur basimiz agriyor cumartesi gunu tatil ama 1saat once erkenden kalktik birseyler atistirdik yememizde artti sizde durumlar nasil acliga dayanamamaya basladim bi kac gundur
Bende öyle sabah aclikla uyaniyorum. Kasarli tost yiyoz tost ekmeğine yaptim 2 tane. Yumurta da haslaniyo birazdan da onu yicezz : D

herkese günaydın iki gündür giremedik dün sabahtan beri göbeğimin alt kısmında bir sızı var şiddetli bir sızı yaşayanınız oldumu üşüttüm mü acaba diiyorum bir fikriniz varmı
Gaz bence usuttun bnmde oluyordu.. Ayagina sicak su torbası koy uzan .. Ama dikkat et belki idrar enfeksiyonu olmussundur o da öyle sizi yapiyo. İdrar yaparken agriyo mu ?

Günaydın güzeller ve de minik melekleri hayırlı günler ve de işler olsun güzel yataktan kalkıp ise gitmek ne zor benimde bu hafta kaldıklarında ağrı bol ama büyüyor sıpa ona yürüyorum inşallah dogrudur

Gaz bence usuttun bnmde oluyordu.. Ayagina sicak su torbası koy uzan .. Ama dikkat et belki idrar enfeksiyonu olmussundur o da öyle sizi yapiyo. İdrar yaparken agriyo mu ?
idrar yaparken ağrı değilde çok sıkışıyorum lavaboya bu kadar değildi ayağıma dikkat edeyim sağol arkadaşım

günaydınnn yaa bendede iki gündür çok ağrı var belim karnım ağrıyo gece boyu yatakta döndün durdum ne tarafa yatsam ağrıyo özellikle yanlarıma yatınca ağrıyo sırt üstü yatınca ii geliyor ama sırt üstüde yatmamam lazım biliyorum ne yapacağımı şaşırdım bu gece şimdide bacaklarım başladı içime kalın tayt giydim bakalım fayda edecek mi?

kizlar ben minimi hissettim 4 defa vurdu aralikla bu bagirsak ilgili olamaz cunki cipamin biraz yani ve biraz asasinda heycan verici birsey elime resmen hissettim minim benim
Günaydın canım ne mutlu sana bende bekliyorum ama henüz bir hareket yok bizimkinde kaç kilo ile hamile kalmıştın sen kilo ile de bağlantılıymış çünkü hissetmek

Bende öyle sabah aclikla uyaniyorum. Kasarli tost yiyoz tost ekmeğine yaptim 2 tane. Yumurta da haslaniyo birazdan da onu yicezz : D
Ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın ikinize de
kıyamam canım benimde aynı şu anda bile var ama öyle dayanılmayacak boyutta değil gece de oldukça rahatsız etti uyuyamadım ama bacaklarımda yok ağrı genelde karnımda ve sıkıştırırmış gibi inşallah sorun çıkmaz da bebişlerimiz iyidir. bide bu ağrılarla çalış offf çok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…