- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Off bir saat önce uyandık biz de babamızın uyanmasını bekliyoruz.Gunaydin kizlaaar biz hemen uyandik oglusla yarim saattir yatakta donuyoruz. .. Babamizin uyanmasini bekliyoruz :) saat 10 bucukta randevumuz varyuppi
Kilo konusu benim de aklıma takılıyor gerçi 61 ile hamile kaldım ama yinede çok almamak en iyisi de bu aralar bende kendime pek engel olamıyorum özellikle işyerinde elinin altında pek seçenek olmayınca mecbur atıştırmalık bişeyler yiyorsun onlarda hem sağlıksız hemde kilo yapıyor ne yazık ki. Evet geçen hafta öğrendim canım kızım olacakmış sizin belli mi :)
sanada hayırlı cumalar canım, bende 2,5 kiloa aldım ama sadece göbeğim var biraz, bence iyi gidiyoruz :)
benimde göğüslerim fark etti bayağı, vücuduma çatlak oluşmaması için birşey kullanıyorum da, acaba göğüslere de kullanmak gerekirmi? kullananlar varsa bilgi verirse sevinirim :)
Kızlar işe giderken nasıl ayakkabı giyiyosunuz. Bendekiler çok topuklu değil ama internette 3 cm kdr olsun diyo benmkilerin en azı 6 cm. Bu haftalardaok sıkıntı olur mu sizce
Canım ben doğudayım elbise giysem donarım işuerinde pantolon üstüne giyecek kalın tuniklere baktım internet sitelerinde 80 den başlıyor onunda yeri penye gibi ince burda lcw de yok giyim adına hamile giyim üzerinede birşey olmadığından internetten baktım ama artık vazgectim eger memleketim adanada olsam uygun fiyata çokgüzel şeyler alırdım ama imkanlar yok annem gönderim diyor ama annemin zevkiyle benim zevkim uymuyor neyse boşuna hem sizi oyaladım boş sıkıntılarımla şurda 4, 5 ay için degmez sonrada pişman olurum aldıgıma en iyisi idare edip bebişime güzel ciciler almak teyzesi bebişlerimiz saglıklı gelsinde bunlar gelip geçici heves giymesemde olur,
canım cinsiyetimiz belli oldu kız.listeye kayıt edebilirsin canım
gözleriniz aydın Rabbim kızlarınıza sağlık versin darısı bizim başımıza pazartesiye az kaldı inşaallah öğrenirizBizde kızız bizi de kaydedermisinizelif5541
hoşgeldiniz aramıza Rabbim hayırlı kılsınArkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim nisan annesiyim oğlum olacak allah izin verirse bende sizlerle muhabbet etmek istiyorum beni de aranıza alin
Onlar horul horul uyuyorlar maşallahOff bir saat önce uyandık biz de babamızın uyanmasını bekliyoruz.
Bende öyle sabah aclikla uyaniyorum. Kasarli tost yiyoz tost ekmeğine yaptim 2 tane. Yumurta da haslaniyo birazdan da onu yicezz : DGunaydin nisan anneleri bizimde iki gundur basimiz agriyor cumartesi gunu tatil ama 1saat once erkenden kalktik birseyler atistirdik yememizde artti sizde durumlar nasil acliga dayanamamaya basladim bi kac gundur
Gaz bence usuttun bnmde oluyordu.. Ayagina sicak su torbası koy uzan .. Ama dikkat et belki idrar enfeksiyonu olmussundur o da öyle sizi yapiyo. İdrar yaparken agriyo mu ?herkese günaydın iki gündür giremedik dün sabahtan beri göbeğimin alt kısmında bir sızı var şiddetli bir sızı yaşayanınız oldumu üşüttüm mü acaba diiyorum bir fikriniz varmı
idrar yaparken ağrı değilde çok sıkışıyorum lavaboya bu kadar değildi ayağıma dikkat edeyim sağol arkadaşımGaz bence usuttun bnmde oluyordu.. Ayagina sicak su torbası koy uzan .. Ama dikkat et belki idrar enfeksiyonu olmussundur o da öyle sizi yapiyo. İdrar yaparken agriyo mu ?
günaydınnn yaa bendede iki gündür çok ağrı var belim karnım ağrıyo gece boyu yatakta döndün durdum ne tarafa yatsam ağrıyo özellikle yanlarıma yatınca ağrıyo sırt üstü yatınca ii geliyor ama sırt üstüde yatmamam lazım biliyorum ne yapacağımı şaşırdım bu geceGünaydın güzeller ve de minik meleklerihayırlı günler ve de işler olsun güzel yataktan kalkıp ise gitmek ne zor benimde bu hafta kaldıklarında ağrı bol ama büyüyor sıpa ona yürüyorum inşallah dogrudur
Hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhattli kucağımıza almayı naisp etsin.. Çin takvimine göre de erkek benmki:) sizinki ney çıkıyor
Günaydın canım ne mutlu sana bende bekliyorum ama henüz bir hareket yok bizimkinde kaç kilo ile hamile kalmıştın sen kilo ile de bağlantılıymış çünkü hissetmekkizlar ben minimi hissettim 4 defa vurdu aralikla bu bagirsak ilgili olamaz cunki cipamin biraz yani ve biraz asasinda heycan verici birsey elime resmen hissettim minim benim
Ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın ikinize deBende öyle sabah aclikla uyaniyorum. Kasarli tost yiyoz tost ekmeğine yaptim 2 tane. Yumurta da haslaniyo birazdan da onu yicezz : D
kıyamam canım benimde aynı şu anda bile var ama öyle dayanılmayacak boyutta değil gece de oldukça rahatsız etti uyuyamadım ama bacaklarımda yok ağrı genelde karnımda ve sıkıştırırmış gibi inşallah sorun çıkmaz da bebişlerimiz iyidir. bide bu ağrılarla çalışgünaydınnn yaa bendede iki gündür çok ağrı var belim karnım ağrıyo gece boyu yatakta döndün durdum ne tarafa yatsam ağrıyo özellikle yanlarıma yatınca ağrıyo sırt üstü yatınca ii geliyor ama sırt üstüde yatmamam lazım biliyorum ne yapacağımı şaşırdım bu geceşimdide bacaklarım başladı içime kalın tayt giydim bakalım fayda edecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?