Evet ayaklarina çok dukjat et kalin corap ve terliksiz dolaşma .. Ben çok agri çektim sonra akillandim artik kalin giyiyorum ustume de öyle .. Aman deyim saglikli olalim minislerleidrar yaparken ağrı değilde çok sıkışıyorum lavaboya bu kadar değildi ayağıma dikkat edeyim sağol arkadaşım
İnşallah bende en kısa zamanda hissederimkizlar ben minimi hissettim 4 defa vurdu aralikla bu bagirsak ilgili olamaz cunki cipamin biraz yani ve biraz asasinda heycan verici birsey elime resmen hissettim minim benim
şuanda bnm çok dayanamıycak kadar değil ama çok erken bu ağrılar için yaa o korkutuyor beniOhhh afiyet bal şeker olsun yarasın ikinize de
kıyamam canım benimde aynı şu anda bile var ama öyle dayanılmayacak boyutta değil gece de oldukça rahatsız etti uyuyamadım ama bacaklarımda yok ağrı genelde karnımda ve sıkıştırırmış gibi inşallah sorun çıkmaz da bebişlerimiz iyidir. bide bu ağrılarla çalışofff çok zorr
Bende de var felaket 7 saatlik derslerde hele kopuyot. Sabah bile bel agrisiyla kalkmaya başladım. Sordum doktora pozisyoneldir dedi, yatıslarımdan yaniGünaydın kizlar 10gun daha bekleyemicem birazdan gitcem dr a ins cinsiyetini soyler ve sorun yoktur cok mersk ediyo herkes biraz da ondan acele ediyorumherkes gitsene falan dedi bakalim ne olcak. Bu arada bnm de 1 haftadir cok fena sirtim agriyo okulda 4. Dersten sonra ölüyorum resmen 10dk yatinca geciyo cok oturunca ya da ayakta durunca gene basliyo herkes erken baslamis dedi dr a sorcam bakalım ins sorun yoktur
Aynen canım benden çok merak ediyor herkes pazartesi randevum ama ben çatlıycaam bu güne aldım bakalımGünaydın kizlar 10gun daha bekleyemicem birazdan gitcem dr a ins cinsiyetini soyler ve sorun yoktur cok mersk ediyo herkes biraz da ondan acele ediyorumherkes gitsene falan dedi bakalim ne olcak. Bu arada bnm de 1 haftadir cok fena sirtim agriyo okulda 4. Dersten sonra ölüyorum resmen 10dk yatinca geciyo cok oturunca ya da ayakta durunca gene basliyo herkes erken baslamis dedi dr a sorcam bakalım ins sorun yoktur
bende kardeşim için aldım bugüne üniversitede okuyo kütahyada ben de görmek istiyorum dedi pazartesiydi 2 gün öne aldımmGünaydınlar... Herkesler doktora gitmek istiyo bugün sanırım. Ben de gitmek istiyorum ama benim sebebim başka. Annemle babam geldi haftasonu için onlar görsünler istiyorum. Kendi doktoruma randevu almam çok zor bugn için başka bir yerde doktora gitsem doktora ne dicem? Öylesine bi geldik mi dicem? Gıcık olur mu ki? Yalan bişi de söylemek istemiyorum...
Ay ikiz mi hayirli olsunbenim de dun cinsiyetleri netlesti. Bir kizim bir oglum olacak. Kizima Bade, ogluma Emre ismini koymayi dusunuyoruz
Ayni durum bendede mevcut canim sanki hicbisey yememisim gibi midem surekli alarmdaGunaydin nisan anneleri bizimde iki gundur basimiz agriyor cumartesi gunu tatil ama 1saat once erkenden kalktik birseyler atistirdik yememizde artti sizde durumlar nasil acliga dayanamamaya basladim bi kac gundur
Hayirli haberlerle donelim inş canim kahvalti yapıp gitcez bakalim
Aynen canım benden çok merak ediyor herkes pazartesi randevum ama ben çatlıycaam bu güne aldım bakalım
Ayy maşşallahh ne güzellbenim de dun cinsiyetleri netlesti. Bir kizim bir oglum olacak. Kizima Bade, ogluma Emre ismini koymayi dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?