2015 Nisan Anneleri

idrar yaparken ağrı değilde çok sıkışıyorum lavaboya bu kadar değildi ayağıma dikkat edeyim sağol arkadaşım
Evet ayaklarina çok dukjat et kalin corap ve terliksiz dolaşma .. Ben çok agri çektim sonra akillandim artik kalin giyiyorum ustume de öyle .. Aman deyim saglikli olalim minislerle

şuanda bnm çok dayanamıycak kadar değil ama çok erken bu ağrılar için yaa o korkutuyor beni rabbim miniklerimizi korusun bizlere bağışlasın :) bu arada bugün rüyamda bebeğim olmuş erkekti çok tatlıydııı

Günaydın kızlarrr
Ben pazartesi günü olan randevumu dayanamayıp bu gün 5 e aldırdım
Ben çatlıycamm eşim gece daha öğrenme kesinleşsin diyo
Kızıma ilk erkek demişlerdi 18. Haftada 19 da kız dediler o yüzden takıntılıyız biraz farklı doktorlar ama
Yine de ben çok merak ediyoruuuumm

Günaydın arkadaslar kasık agrısı ve bel ağrısı olanlarınızı okudum bende bu haftaiçi cok kötü bel kasık ağrısı vardı karnımda gaz sancısı gibi agrı oluo taş gibi oluo karnım ayrıca rahim bölgemde ve kasıklarımda agrım oluo doktora gittim bi sorun göremedi ultrasonda fln idrardada bişey cıkmadı ama cok sık gidiorum idrara ve giderjen resmen patlıcak gibi oluorum acıkcasu bu aralar cok rahatsız geçio ve cok endişeliyim İnş normaldir bunlar

Günaydın kizlar 10gun daha bekleyemicem birazdan gitcem dr a ins cinsiyetini soyler ve sorun yoktur cok mersk ediyo herkes biraz da ondan acele ediyorum herkes gitsene falan dedi bakalim ne olcak. Bu arada bnm de 1 haftadir cok fena sirtim agriyo okulda 4. Dersten sonra ölüyorum resmen 10dk yatinca geciyo cok oturunca ya da ayakta durunca gene basliyo herkes erken baslamis dedi dr a sorcam bakalım ins sorun yoktur

Bende de var felaket 7 saatlik derslerde hele kopuyot. Sabah bile bel agrisiyla kalkmaya başladım. Sordum doktora pozisyoneldir dedi, yatıslarımdan yani Sen de sor bakalım belki bir çaresini söyler. Haberlerini bekliyoruz.

Günaydınlar... Herkesler doktora gitmek istiyo bugün sanırım. Ben de gitmek istiyorum ama benim sebebim başka. Annemle babam geldi haftasonu için onlar görsünler istiyorum. Kendi doktoruma randevu almam çok zor bugn için başka bir yerde doktora gitsem doktora ne dicem? Öylesine bi geldik mi dicem? Gıcık olur mu ki? Yalan bişi de söylemek istemiyorum...

Günaydın arkadaslarr ve miniklerr
C.tesileri çalısmak çok zor geliyo yha su yarım gün biran önce geçsin istiyorum,çalısan tüm arkadaslara kolay gelsinn..
Bende 2 gündür sabahları özellikle uyandıgımda karın ağrısıyla uyanıyorum cok gaz sancısı oluyor

Aynen canım benden çok merak ediyor herkes pazartesi randevum ama ben çatlıycaam bu güne aldım bakalım

bende kardeşim için aldım bugüne üniversitede okuyo kütahyada ben de görmek istiyorum dedi pazartesiydi 2 gün öne aldımm

Günaydın kızlar ben bişey sorcam bu tetenoz asısı herkese yapılmıyormu dun saglık ocagına gıttım 20 haftada tetenozun var dedi doktorundan onay al bana msj at dedi izin verdıgıne göre dedi ama eve gelince kafam karıştı sonucta dr mu karar veriyo. Herkese yapılmıyormu illa dr onaymı vemesi gerek anlamadım ben

günaydın kızlar bizim de bugün dr kontrolümüz var geçen pazartesi herşey yolunda mı diye devlete gitmiştim bugün özeldeki dr a randevumuz cinsiyetin kesinleşmesini bekliyoruz ayrıca devlette bebeği pek göremedim ekranı göstermiyolar eşleri de almıyolar içeri bugün rahat rahat görcez inş miniğimizi ben hareketlerini hissetmiyorum hala ama sol tarafımda olduğunun farkındayım öksürürken ya da çok yorulduğumda aykta kaldığımda sol kasığım sancıyor ve orası sağa göre daha şiş bende sırt-bel ağrısı çekiyorum özellikle işyerinde bunun da rahatsız sandalye ve oturma pozisyonu ile ilgili olduğunu düşünüyorum

Gunaydin nisan anneleri bizimde iki gundur basimiz agriyor cumartesi gunu tatil ama 1saat once erkenden kalktik birseyler atistirdik yememizde artti sizde durumlar nasil acliga dayanamamaya basladim bi kac gundur
Ayni durum bendede mevcut canim sanki hicbisey yememisim gibi midem surekli alarmda

benim de dun cinsiyetleri netlesti. Bir kizim bir oglum olacak. Kizima Bade, ogluma Emre ismini koymayi dusunuyoruz
Ayy maşşallahh ne güzell
İsimleri de çok hoşmuşş
Canım ya doktor net konuşabiliyo mu cinsiyet için bende bu gün gidicem de çok merak ediyorum ne diyo kesin dedi mi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…