- 3 Nisan 2014
- 304
- 375
- 78
hayırlısı inşallah yaz merakta bırakma bizi benim de 5 te çoookkk heyecanlııııHayirli haberlerle donelim inş canim kahvalti yapıp gitcez bakalim
Günaydın kizlar 10gun daha bekleyemicem birazdan gitcem dr a ins cinsiyetini soyler ve sorun yoktur cok mersk ediyo herkes biraz da ondan acele ediyorumherkes gitsene falan dedi bakalim ne olcak. Bu arada bnm de 1 haftadir cok fena sirtim agriyo okulda 4. Dersten sonra ölüyorum resmen 10dk yatinca geciyo cok oturunca ya da ayakta durunca gene basliyo herkes erken baslamis dedi dr a sorcam bakalım ins sorun yoktur
Günaydın kızlar ben bişey sorcam bu tetenoz asısı herkese yapılmıyormu dun saglık ocagına gıttım 20 haftada tetenozun var dedi doktorundan onay al bana msj at dedi izin verdıgıne göre dedi ama eve gelince kafam karıştı sonucta dr mu karar veriyo. Herkese yapılmıyormu illa dr onaymı vemesi gerek anlamadım ben
Bende bebisimin cinsiyetini ogrenmisim dr bana ultrasonda bak geliyo aslan parcasi deyip gosteriyo bebisimi bana , ama ben hala ogrenemedim siz ogrenebildinizmi?şuanda bnm çok dayanamıycak kadar değil ama çok erken bu ağrılar için yaa o korkutuyor benirabbim miniklerimizi korusun bizlere bağışlasın :) bu arada bugün rüyamda bebeğim olmuş erkekti çok tatlıydııı
ewet cnm doktor onayı gerekiyor bnm ilk hamileliğimde ben doktora sormadım ilk dozu yaptırdım ve beni hastalandırdı doktorumu aradım dedim aşı oldum çok kötü yaptı beni ve doktorumun bana dediği" iyi halt ettinn bana neden sormadın yaptırırken "Günaydın kızlar ben bişey sorcam bu tetenoz asısı herkese yapılmıyormu dun saglık ocagına gıttım 20 haftada tetenozun var dedi doktorundan onay al bana msj at dedi izin verdıgıne göre dedi ama eve gelince kafam karıştı sonucta dr mu karar veriyo. Herkese yapılmıyormu illa dr onaymı vemesi gerek anlamadım ben
yok cnm yaa bizde beklemedeyiz daha kıza benziyo dedi 3 hafta önce ama emin değildi salı kontrole gidicez bakalım belli olur galiba :)Bende bebisimin cinsiyetini ogrenmisim dr bana ultrasonda bak geliyo aslan parcasi deyip gosteriyo bebisimi bana , ama ben hala ogrenemedim siz ogrenebildinizmi?
tatlım bende aynı durumdayım gece boyu saga sola donup duruyorum rahat edemiyorum agrılarım ozelikle kalcadan bacaga kadar yayılıyo sırt üstü cok rahatım hemn gecıyo agrı ama ondada 5 dk oyle kalıyom niye yasak yagünaydınnn yaa bendede iki gündür çok ağrı var belim karnım ağrıyo gece boyu yatakta döndün durdum ne tarafa yatsam ağrıyo özellikle yanlarıma yatınca ağrıyo sırt üstü yatınca ii geliyor ama sırt üstüde yatmamam lazım biliyorum ne yapacağımı şaşırdım bu geceşimdide bacaklarım başladı içime kalın tayt giydim bakalım fayda edecek mi?
aa bilmıyodum saol canım bilgilendirdiğin içiin peki tetanoz neden hastalandırdı yan etkimi yapıyor yoksa alerjik bi durummu bebege bi etkisi oluyormu canımewet cnm doktor onayı gerekiyor bnm ilk hamileliğimde ben doktora sormadım ilk dozu yaptırdım ve beni hastalandırdı doktorumu aradım dedim aşı oldum çok kötü yaptı beni ve doktorumun bana dediği" iyi halt ettinn bana neden sormadın yaptırırken "o yüzden ikinci dozunu yaptırmadım doktorum izin vermedi anlıycanız :) bu defa ilk dozu yaptırmıycam geçen sene olduğum için bu doktorum izin verirse ikinci dozu olucam :) yani doktora sormakta yarar var.
İnsallah ogrenirsin canim valla bu bekleyisde bi baska oluyo insan sabirsizlaniyo az once esimi uyandirdim dedimki oglumuz olacakmis ruyamda gordum simdi dedim bana o zaman kizimiz olacak galiba ruya tersine cikar deyip gulustuk amann saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez isin kotu kismi ben hala kiz mi erkek mi hissedemiyorumyok cnm yaa bizde beklemedeyiz daha kıza benziyo dedi 3 hafta önce ama emin değildi salı kontrole gidicez bakalım belli olur galiba :)
cnmm bnm geçen seneki gebeliğim riskli bir gebelikti ve 322 haftalık doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden doktorum yasak dedi. normalde de aşı olunca ağır geliyor ateş falan yapıyoya ben aşırı etkilenmiştim ayağa kalkamadım 3 gün pers gibi yattım maalesefGünaydın kızlar ben bişey sorcam bu tetenoz asısı herkese yapılmıyormu dun saglık ocagına gıttım 20 haftada tetenozun var dedi doktorundan onay al bana msj at dedi izin verdıgıne göre dedi ama eve gelince kafam karıştı sonucta dr mu karar veriyo. Herkese yapılmıyormu illa dr onaymı vemesi gerek anlamadım ben
tatlım bende aynı durumdayım gece boyu saga sola donup duruyorum rahat edemiyorum agrılarım ozelikle kalcadan bacaga kadar yayılıyo sırt üstü cok rahatım hemn gecıyo agrı ama ondada 5 dk oyle kalıyom niye yasak ya
aa bilmıyodum saol canım bilgilendirdiğin içiin peki tetanoz neden hastalandırdı yan etkimi yapıyor yoksa alerjik bi durummu bebege bi etkisi oluyormu canım
ewet cnm doktor onayı gerekiyor bnm ilk hamileliğimde ben doktora sormadım ilk dozu yaptırdım ve beni hastalandırdı doktorumu aradım dedim aşı oldum çok kötü yaptı beni ve doktorumun bana dediği" iyi halt ettinn bana neden sormadın yaptırırken "o yüzden ikinci dozunu yaptırmadım doktorum izin vermedi anlıycanız :) bu defa ilk dozu yaptırmıycam geçen sene olduğum için bu doktorum izin verirse ikinci dozu olucam :) yani doktora sormakta yarar var.
Hayirli haberlerle donelim inş canim kahvalti yapıp gitcez bakalim
Aynen canım benden çok merak ediyor herkes pazartesi randevum ama ben çatlıycaam bu güne aldım bakalım
Maşallah canım afiyet olsun bebişine de sanada yarasın:) ben bu demir hapı yüzünden 11 den önce yemek yiyemiyorum aç kalıyoruzBende öyle sabah aclikla uyaniyorum. Kasarli tost yiyoz tost ekmeğine yaptim 2 tane. Yumurta da haslaniyo birazdan da onu yicezz : D
Dun dr ameliyattaydi bugun de gec gelcekmis 1 saat ertelendi bnm kontrol bekledikce heyecan daha da artiyoHadi
hayırlısı inşallah yaz merakta bırakma bizi benim de 5 te çoookkk heyecanlıııı
Ayy maşşallahh ne güzell
İsimleri de çok hoşmuşş
Canım ya doktor net konuşabiliyo mu cinsiyet için bende bu gün gidicem de çok merak ediyorum ne diyo kesin dedi mi mesela
Ay ikiz mi hayirli olsun
BNM GÖNLÜMDEN GEÇEN ERKEK AMA BAŞINDAN BERİ KIZ HİSSEDİYORUM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN :)İnsallah ogrenirsin canim valla bu bekleyisde bi baska oluyo insan sabirsizlaniyo az once esimi uyandirdim dedimki oglumuz olacakmis ruyamda gordum simdi dedim bana o zaman kizimiz olacak galiba ruya tersine cikar deyip gulustuk amann saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez isin kotu kismi ben hala kiz mi erkek mi hissedemiyorum
BNM GÖNLÜMDEN GEÇEN ERKEK AMA BAŞINDAN BERİ KIZ HİSSEDİYORUM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN :)İnsallah ogrenirsin canim valla bu bekleyisde bi baska oluyo insan sabirsizlaniyo az once esimi uyandirdim dedimki oglumuz olacakmis ruyamda gordum simdi dedim bana o zaman kizimiz olacak galiba ruya tersine cikar deyip gulustuk amann saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez isin kotu kismi ben hala kiz mi erkek mi hissedemiyorum
Evet canim ikiz :) cok tesekkurler
benim de eşim önce kalkıyor genelde, bu sabah dokuza kadar uyumuşuz, oğlum kalkmayınca ben de uyumuşum, e tabi gece kaç defa tuvalete gidiyorum, bi de ilk çocuktan sonra insan hemen kalkmak istemiyor yataktan, uykusuz gecelerin acısını çıkarmak istiyorum ama yokk açılıyor gözler saat sekize doğruOnlar horul horul uyuyorlar maşallahbiz Fırt diye ayaktayiz miniklerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?