2015 Nisan Anneleri

Doktorum bana tetanoz aşısını 1 doz yaptırırsın dedi 4 yıl önce doğum yaptım ve aşı 5 yılda bir tekrarlanmalıymış 1 doz yeterli dedi bu gün sorucam yine

Ayy canim iyi dayanıyorsun 4 saat masallah... Ben geçen 3 saat derse girdim, cok ayakta kalamadım nefes nefese kaldim kasıklarım ağrımaya başladı falan... allahtan üniv öğrencileri biraz daha halden anlıyorlar tabi...

Canim bu asi doğumda ameliyathane den kaynaklı bir sikinti yaşanmasın diye yapılıyor... ama artık biraz daha değişik durum. Bana da aynı şeyi söylediler saglik ocağında. Doktoruma sordum o da önermedigini bu konuda da hiç sikinti yaşamadıklarını söyledi... bu asi biraz ateş vs yapıyormuş. Onu daha tehlikeli buluyorum dedi. Ben de önce allaha sonra doktora kendimizi emanet ettim... o yüzden yaptırmama kararı aldim ve tabi hastaneyi de bu konu ile araştırdım bir sikinti okumadım hic..
O yüzden bu konudaki bakış açısı doktordan doktora değişiyor. Doktorla konuşmakta fayda var..

Bende bebisimin cinsiyetini ogrenmisim dr bana ultrasonda bak geliyo aslan parcasi deyip gosteriyo bebisimi bana , ama ben hala ogrenemedim siz ogrenebildinizmi?

ewet cnm doktor onayı gerekiyor bnm ilk hamileliğimde ben doktora sormadım ilk dozu yaptırdım ve beni hastalandırdı doktorumu aradım dedim aşı oldum çok kötü yaptı beni ve doktorumun bana dediği" iyi halt ettinn bana neden sormadın yaptırırken " o yüzden ikinci dozunu yaptırmadım doktorum izin vermedi anlıycanız :) bu defa ilk dozu yaptırmıycam geçen sene olduğum için bu doktorum izin verirse ikinci dozu olucam :) yani doktora sormakta yarar var.

Bende bebisimin cinsiyetini ogrenmisim dr bana ultrasonda bak geliyo aslan parcasi deyip gosteriyo bebisimi bana , ama ben hala ogrenemedim siz ogrenebildinizmi?
yok cnm yaa bizde beklemedeyiz daha kıza benziyo dedi 3 hafta önce ama emin değildi salı kontrole gidicez bakalım belli olur galiba :)

Günaydın kızlar ben bişey sorcam bu tetenoz asısı herkese yapılmıyormu dun saglık ocagına gıttım 20 haftada tetenozun var dedi doktorundan onay al bana msj at dedi izin verdıgıne göre dedi ama eve gelince kafam karıştı sonucta dr mu karar veriyo. Herkese yapılmıyormu illa dr onaymı vemesi gerek anlamadım ben
tatlım bende aynı durumdayım gece boyu saga sola donup duruyorum rahat edemiyorum agrılarım ozelikle kalcadan bacaga kadar yayılıyo sırt üstü cok rahatım hemn gecıyo agrı ama ondada 5 dk oyle kalıyom niye yasak ya
aa bilmıyodum saol canım bilgilendirdiğin içiin peki tetanoz neden hastalandırdı yan etkimi yapıyor yoksa alerjik bi durummu bebege bi etkisi oluyormu canım

yok cnm yaa bizde beklemedeyiz daha kıza benziyo dedi 3 hafta önce ama emin değildi salı kontrole gidicez bakalım belli olur galiba :)
İnsallah ogrenirsin canim valla bu bekleyisde bi baska oluyo insan sabirsizlaniyo az once esimi uyandirdim dedimki oglumuz olacakmis ruyamda gordum simdi dedim bana o zaman kizimiz olacak galiba ruya tersine cikar deyip gulustuk amann saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez isin kotu kismi ben hala kiz mi erkek mi hissedemiyorum

cnmm bnm geçen seneki gebeliğim riskli bir gebelikti ve 322 haftalık doğum yaptım bebeğimi kaybettim o yüzden doktorum yasak dedi. normalde de aşı olunca ağır geliyor ateş falan yapıyoya ben aşırı etkilenmiştim ayağa kalkamadım 3 gün pers gibi yattım maalesef sırt üstü yatınca bebeğe gıda kan ve gitmiyor diyorlar yan taraf özellikle sol taraf tavsiye ediliyor tatlım dikkat edelim ok :)

benimde doktoruma danismak aklima gelmedi persembe gunu ilk dozumu vurundum ates yapmadi ama kolum aciyor biraz hafifde asi yeri kizardi hemsire buz koyup limon kolonyasi sur agrida dedi ama hic aklima gelmedi doktora sormak

Bende öyle sabah aclikla uyaniyorum. Kasarli tost yiyoz tost ekmeğine yaptim 2 tane. Yumurta da haslaniyo birazdan da onu yicezz : D
Maşallah canım afiyet olsun bebişine de sanada yarasın:) ben bu demir hapı yüzünden 11 den önce yemek yiyemiyorum aç kalıyoruz

selam kızlar, evet bugün hava buzz gibi ama hafiften güneş var olsun sıkı giyinip bu güneşi kaçırmayalım azcıık D vitamini hem de yürüyüş yapmakta fayda var özellikle benim gibi normal doğum düşünenler hergün yarım saat yürümemiz lazım :)

Ayy maşşallahh ne güzell
İsimleri de çok hoşmuşş
Canım ya doktor net konuşabiliyo mu cinsiyet için bende bu gün gidicem de çok merak ediyorum ne diyo kesin dedi mi mesela

Evet canim net konustu. Oglumunkini 1 ay once soylemisti zaten kesin diye ama kiz icin net bir sey diyememisti, kiza benziyor demisti. Dun onun da kesin kiz oldugunu soyledi. Sen de ogrenirsin insallah bugun :)

BNM GÖNLÜMDEN GEÇEN ERKEK AMA BAŞINDAN BERİ KIZ HİSSEDİYORUM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN :)

BNM GÖNLÜMDEN GEÇEN ERKEK AMA BAŞINDAN BERİ KIZ HİSSEDİYORUM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN :)
Evet canim ikiz :) cok tesekkurler
MAŞALLAHHHH ANNESİ :)

Onlar horul horul uyuyorlar maşallah biz Fırt diye ayaktayiz miniklerle
benim de eşim önce kalkıyor genelde, bu sabah dokuza kadar uyumuşuz, oğlum kalkmayınca ben de uyumuşum, e tabi gece kaç defa tuvalete gidiyorum, bi de ilk çocuktan sonra insan hemen kalkmak istemiyor yataktan, uykusuz gecelerin acısını çıkarmak istiyorum ama yokk açılıyor gözler saat sekize doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…