- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
hayır olsun canım ya ben çok ruhsuz bir anneyim heralde hiç rüyamda görmedim kuzumuşuanda bnm çok dayanamıycak kadar değil ama çok erken bu ağrılar için yaa o korkutuyor benirabbim miniklerimizi korusun bizlere bağışlasın :) bu arada bugün rüyamda bebeğim olmuş erkekti çok tatlıydııı
güzel haberlerle gelirsin inşallah içini ferah tut her şey yolunda gidecektirGünaydın kizlar 10gun daha bekleyemicem birazdan gitcem dr a ins cinsiyetini soyler ve sorun yoktur cok mersk ediyo herkes biraz da ondan acele ediyorumherkes gitsene falan dedi bakalim ne olcak. Bu arada bnm de 1 haftadir cok fena sirtim agriyo okulda 4. Dersten sonra ölüyorum resmen 10dk yatinca geciyo cok oturunca ya da ayakta durunca gene basliyo herkes erken baslamis dedi dr a sorcam bakalım ins sorun yoktur
Hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhattli kucağımıza almayı naisp etsin.. Çin takvimine göre de erkek benmki:) sizinki ney çıkıyor
insallah arkadasimİnşallah bende en kısa zamanda hissederim
ayyyy hayırlı olsun ne güzel ya bir kerede pırtlatbenim de dun cinsiyetleri netlesti. Bir kizim bir oglum olacak. Kizima Bade, ogluma Emre ismini koymayi dusunuyoruz
Maşallah Size :)benim de dun cinsiyetleri netlesti. Bir kizim bir oglum olacak. Kizima Bade, ogluma Emre ismini koymayi dusunuyoruz
ayyyy hayırlı olsun ne güzel ya bir kerede pırtlatallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım isimleri de çok güzel bence
Maşallah Size :)
maşallah kuzuna annesi bnm minikte acıkınca deliriyorKizlar benim minigim oglen saatlerinds cosuyor deminden beri surekli tepikliyor elimi koyunca hissetmek cok guzel ama esim elini koyunca hareketi kesiyor benim oglusumm
cnmm bnm senin kendin nasıl istiyosan öyle yap kocan dışında kimsenin lafınıda kafan takma canını sıkma ok salla gitsin :)kizlar ben isi birakdim bu gun kaynana kayinpederde evde is yokmu dedi biraktim dedim kayinpeder cildirdi hazir yiyici olduk kaynanada iki aydaha calis dio adam bana zit surekli ustume gelio en sonunda beni kirdiklari gibi kiracam o olacak bi gitseler ya kurtulsak of be evde iki erkek var benmi hamile halimle calisip bakcam bunlari yuh beya adami evden bile sogutuyolar ne tatili var ne birsey daraldim ya
of ya cok can sıkıcı bır durum.malesef eşim ner konuda anlayışlı ama bu konuda ses çıkarmıyorben içime atıp üzüldüğümle kalıyorum 14+6 haftalıkken öğrendim oğlumun olacağını doktorda %200 erkek dedi sonradan değişme olmaz değil mi kafamı kurcalıyor bu konu
eşime arada bu durumu dile getiriyorum ama ondan ses çıkarmıyor bazen gülüyor şaka yapıyor bu konuda yanımda olacağını sanmıyorum insan bu durumda çok çaresiz kalıyor bir yandan bebeğim bir yandan çaresizliğim daha 5,5 ayımız var ama özellikle kayınvalidemlere gidince dıdığımızın dıdığısı bile çocuğum hakkında söz sahibi adı sünneti kıyafeti vs ne yapacağımı bilmiyorumof ya cok can sıkıcı bır durum.
ama bence eşinle konusmalısın.
sonuc degısmeyecek bıle olsa bunu soylemelısın bence.o zaten farkında ama ses cıkarmıyor dıye dusunme.mutlaka açıl dıle getır.
bır laf vardır. aglamayan bebege meme vermezler dıye.sen bı dıle getır haaa ona ragmen bırsey yapmazsa yapacak bırsey yok.belkı o da senın sesının cıkmasını beklıyordur.
senın bunu soylemen uzerıne belkı herkese esımın ıcıne sınmıyorsa bende koymam bu ısmı dıyecek.erkekler bazen boyle olabılıyor.
sen ne yap et bunu soyle.ama kırmadan dokmeden.tatlı dılle.
umarım o senın bu soylemınle durumu toparlar.
haaa sonuc degısmezse de o zaman susarsın ama en azından ıcıne atmamıs olursun. cunku ıcıne attıgın en kucuk sey bıle bırgun gelır dolup tasar.
benden nacızane tavsıye budur.
allah kolaylık versın
Canım ben doğudayım elbise giysem donarım işuerinde pantolon üstüne giyecek kalın tuniklere baktım internet sitelerinde 80 den başlıyor onunda yeri penye gibi ince burda lcw de yok giyim adına hamile giyim üzerinede birşey olmadığından internetten baktım ama artık vazgectim eger memleketim adanada olsam uygun fiyata çokgüzel şeyler alırdım ama imkanlar yok annem gönderim diyor ama annemin zevkiyle benim zevkim uymuyor neyse boşuna hem sizi oyaladım boş sıkıntılarımla şurda 4, 5 ay için degmez sonrada pişman olurum aldıgıma en iyisi idare edip bebişime güzel ciciler almak teyzesi bebişlerimiz saglıklı gelsinde bunlar gelip geçici heves giymesemde olur,
cok sagol canım sende güzel haberlerle gel insallah insallah sende bebişinin cinsiyetini ögrenirsingözleriniz aydın Rabbim kızlarınıza sağlık versin darısı bizim başımıza pazartesiye az kaldı inşaallah öğreniriz
hoşgeldiniz aramıza Rabbim hayırlı kılsın
benim de dun cinsiyetleri netlesti. Bir kizim bir oglum olacak. Kizima Bade, ogluma Emre ismini koymayi dusunuyoruz
eşime arada bu durumu dile getiriyorum ama ondan ses çıkarmıyor bazen gülüyor şaka yapıyor bu konuda yanımda olacağını sanmıyorum insan bu durumda çok çaresiz kalıyor bir yandan bebeğim bir yandan çaresizliğim daha 5,5 ayımız var ama özellikle kayınvalidemlere gidince dıdığımızın dıdığısı bile çocuğum hakkında söz sahibi adı sünneti kıyafeti vs ne yapacağımı bilmiyorum
kizlar ben isi birakdim bu gun kaynana kayinpederde evde is yokmu dedi biraktim dedim kayinpeder cildirdi hazir yiyici olduk kaynanada iki aydaha calis dio adam bana zit surekli ustume gelio en sonunda beni kirdiklari gibi kiracam o olacak bi gitseler ya kurtulsak of be evde iki erkek var benmi hamile halimle calisip bakcam bunlari yuh beya adami evden bile sogutuyolar ne tatili var ne birsey daraldim ya
Maşallah CNm , Rabbim inş tamamını erdirir sağlıcakla .. Senin yerine öyle çok heyecan bastı ki beni sanki benim ikizim olcak :)) çok şirin bir kız bir erkek maşallah sübhanallahbenim de dun cinsiyetleri netlesti. Bir kizim bir oglum olacak. Kizima Bade, ogluma Emre ismini koymayi dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?