2015 Nisan Anneleri

hayır olsun canım ya ben çok ruhsuz bir anneyim heralde hiç rüyamda görmedim kuzumu korkma canım allahın izniyle sağlıkla alırız kucağımıza büyüyor bebeklerimiz

güzel haberlerle gelirsin inşallah içini ferah tut her şey yolunda gidecektir

benim de dun cinsiyetleri netlesti. Bir kizim bir oglum olacak. Kizima Bade, ogluma Emre ismini koymayi dusunuyoruz
ayyyy hayırlı olsun ne güzel ya bir kerede pırtlat allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım isimleri de çok güzel bence

kizlar ben isi birakdim bu gun kaynana kayinpederde evde is yokmu dedi biraktim dedim kayinpeder cildirdi hazir yiyici olduk kaynanada iki aydaha calis dio adam bana zit surekli ustume gelio en sonunda beni kirdiklari gibi kiracam o olacak bi gitseler ya kurtulsak of be evde iki erkek var benmi hamile halimle calisip bakcam bunlari yuh beya adami evden bile sogutuyolar ne tatili var ne birsey daraldim ya

Kizlar benim minigim oglen saatlerinds cosuyor deminden beri surekli tepikliyor elimi koyunca hissetmek cok guzel ama esim elini koyunca hareketi kesiyor benim oglusumm

Kizlar benim minigim oglen saatlerinds cosuyor deminden beri surekli tepikliyor elimi koyunca hissetmek cok guzel ama esim elini koyunca hareketi kesiyor benim oglusumm
maşallah kuzuna annesi bnm minikte acıkınca deliriyor bnm eşim korkuyo yaa elini koyuyorum karnıma hemen çekiyo elinin ucuyla dokunuyor çok güldürüyor beni :) ben karnımı kremlerken bana kızıyo nasıl bastırıyosun öyle bişey olacak diyo

cnmm bnm senin kendin nasıl istiyosan öyle yap kocan dışında kimsenin lafınıda kafan takma canını sıkma ok salla gitsin :)

Kızlar kan ilacını açken mi içiyorduk ya unuttum.ben..bir kaç gündür içmiyorum ya..

of ya cok can sıkıcı bır durum.
ama bence eşinle konusmalısın.
sonuc degısmeyecek bıle olsa bunu soylemelısın bence.o zaten farkında ama ses cıkarmıyor dıye dusunme.mutlaka açıl dıle getır.
bır laf vardır. aglamayan bebege meme vermezler dıye.sen bı dıle getır haaa ona ragmen bırsey yapmazsa yapacak bırsey yok.belkı o da senın sesının cıkmasını beklıyordur.
senın bunu soylemen uzerıne belkı herkese esımın ıcıne sınmıyorsa bende koymam bu ısmı dıyecek.erkekler bazen boyle olabılıyor.
sen ne yap et bunu soyle.ama kırmadan dokmeden.tatlı dılle.
umarım o senın bu soylemınle durumu toparlar.

haaa sonuc degısmezse de o zaman susarsın ama en azından ıcıne atmamıs olursun. cunku ıcıne attıgın en kucuk sey bıle bırgun gelır dolup tasar.
benden nacızane tavsıye budur.
allah kolaylık versın

eşime arada bu durumu dile getiriyorum ama ondan ses çıkarmıyor bazen gülüyor şaka yapıyor bu konuda yanımda olacağını sanmıyorum insan bu durumda çok çaresiz kalıyor bir yandan bebeğim bir yandan çaresizliğim daha 5,5 ayımız var ama özellikle kayınvalidemlere gidince dıdığımızın dıdığısı bile çocuğum hakkında söz sahibi adı sünneti kıyafeti vs ne yapacağımı bilmiyorum

lcw nin internet sıtesı de var bıldıgım kadarıyla bak oradan bence bı.

gözleriniz aydın Rabbim kızlarınıza sağlık versin darısı bizim başımıza pazartesiye az kaldı inşaallah öğreniriz

hoşgeldiniz aramıza Rabbim hayırlı kılsın
cok sagol canım sende güzel haberlerle gel insallah insallah sende bebişinin cinsiyetini ögrenirsin

madem oyle ya susup kabullen ama ıcıne atma
ya da sakası yok bu ısın deyıp cık ısın ıcınden

her turlusu can sıkıcı ama

Canim beraber mi yasiyorsunuz. Sıkıntı yapma 4 ay calismissin daha ne fedakarligi bekliyorlar.bu insanları anlamak zor.. Onlar konussun boşversen içinden şarki söyle

benim de dun cinsiyetleri netlesti. Bir kizim bir oglum olacak. Kizima Bade, ogluma Emre ismini koymayi dusunuyoruz
Maşallah CNm , Rabbim inş tamamını erdirir sağlıcakla .. Senin yerine öyle çok heyecan bastı ki beni sanki benim ikizim olcak :)) çok şirin bir kız bir erkek maşallah sübhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…