2015 Nisan Anneleri

cnmm bnm senin kendin nasıl istiyosan öyle yap kocan dışında kimsenin lafınıda kafan takma canını sıkma ok salla gitsin :)

nasil takmim adam soylendi soylendi gitti kaynanam bana inat yemekleri kendi yapti esimede baski yapacaklar ben biliyorum surda buzluyorum uyusam oyle bi dert olduki yok kabus gibi ya artik dayanamiyorum erkek kadindan nie ustun yaratildi hanimini bakabilsin die adam herseye surekli bana laf atiyo dayanamicam sonunda dicem biletini aliyorum git bu gun dicem

Yuksek tansiyondan canim malesef tansiyon bundada yuksek

Canim hatirlarsan bnmde tansiyonum yüksek. Burada bir arkadaş soda önermişti, bnm doktorum soda icmememi çünkü içinde tuz olduğunu söyledi. Sanada söylemek istedim. Hayirli saglikli günler :)

Canim beraber mi yasiyorsunuz. Sıkıntı yapma 4 ay calismissin daha ne fedakarligi bekliyorlar.bu insanları anlamak zor.. Onlar konussun boşversen içinden şarki söyle

beraber yasiyoruz malesef ya hem adam gibi calisip eve para getircem hem eve gelince onu yap bunu . yap yetisemedim seylere bin tane laf dicekler ben hamileymisim neyim.yok ustelik.cocun.ismi onnlar karar vercek hem dogurunca bile ben ise gidecem kardesim bakacak dedikleri lafa bak inat ettim biraktim dedim hazir yiyici oldum.simdide daha 5 aylik evliyiz bunlardan sebeb kocamla ayrilma.asamasi kac defa geldim kalbimi kirio ailemi asalio babasi annesi beni istemedini .acik.acik belli edio sonra hizmet bekliyolar dayanamiyorum bende sabir sabir duyma bosver demek olmuyo uyuyamiyorum oturdum hersey bile batio bana.takmim diuorum ama surekli sitres icindeyim ya

KİM NEREYE GİDİYO CNM ANLAMADIM :):)

madem oyle ya susup kabullen ama ıcıne atma
ya da sakası yok bu ısın deyıp cık ısın ıcınden

her turlusu can sıkıcı ama
aman canım sakın. anllıyorum zor bır durum hemde cok.ama ofkeyle kalkan zararla oturur. sen kotu olursun.

kizlar bisey sorucam sizlerinde karinlari soguk mu benim karnim buz gibi hic isinmiyor.heryerim sicak karnim soguk

Kzlar çok yeni bi anne adamıyım 4 haftalik hamileyim düşük neden olur sebepleri ne

offf cok sıkıntılı bı durum valla allah yardımcın olsun. diyecek bırsey bulamıyorum bu yasananlara
cok uzgunum

Kzlar çok yeni bi anne adamıyım 4 haftalik hamileyim düşük neden olur sebepleri ne
hamılelıgın hayırlı olsun.
düşük mü
acıkcası bunu dusunmenı bıle ıstemem.olumsuz bır dusunce sonucta
ama bebegın dusecegı varsa yanı saglıklı bır durum degılse agzınla kus tutarsın o bebegı tutamazsın demıstı benım dr.
asırı kanama en buyuk belırtı benım bıldıgım.
hayırdır sıkıntılı bır durumun mu var?

Aynen canIm benim minigimde acken dyanamiyo :)) Esler hep oyle onlarda hissedebilse su tepkleri cidden cok baska birsey

kizlar bisey sorucam sizlerinde karinlari soguk mu benim karnim buz gibi hic isinmiyor.heryerim sicak karnim soguk
yok canım hıc oyle bı durumum yok hatta sıcak sıcacık.
ellerimi gece üşürse karnıma koyuyorum sıcacık ısınıyor:)
psikolojıkte olabılır tabıkı:)
ama soguk olmasını bılmıyorum

Kizlar ciktim drdan kizimolcakmis ins 150gr dedi hersey normalmis cok sukur darisi herkese olsun ins. Ama kagittan hicbisey anlamadim boyunu falan da sormayi unuttum
Bu sene kesin kız senesi heralde ne güzel cimcimeler saracak etrafı hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah çok şükür hersey de yolundaymış darısı diğer öğrenemeyenlerin başına

Kizlar benim minigim oglen saatlerinds cosuyor deminden beri surekli tepikliyor elimi koyunca hissetmek cok guzel ama esim elini koyunca hareketi kesiyor benim oglusumm
Maşallah size bende sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini hissetmeye sanırım 19.haftada hissediliyor değil mi canım az kaldı bizimde

Maşallah CNm , Rabbim inş tamamını erdirir sağlıcakla .. Senin yerine öyle çok heyecan bastı ki beni sanki benim ikizim olcak :)) çok şirin bir kız bir erkek maşallah sübhanallah

Ayy canim cok tesekkur ederim. Ben de cok heyecanliyim, ikiz bambaska olacak bakalim :)

Maşallah size bende sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini hissetmeye sanırım 19.haftada hissediliyor değil mi canım az kaldı bizimde
Saol canim benim darisi basina :) Ben daha oncedende hissediyordm ama tepik seklinde deil icimde sa ki bisey kayiyomus gibi ama su 1 haftadir giderek guclenen ve cogalan tepikler hissediyorum :) Bence kisiden kisiye degisir ama seninde az kalmis zten nirmalde 18 20. Hf arasi hissetmeye baslaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…