2015 Nisan Anneleri

Msj atabilsem sana birşeyler yazmak isterdim. Ama kisaca şunu söyleyim canim kendini ezdirme ve kendinden ödün verme. Önce kendini ve bebeğini düşün.inan bana bu kötü günler gececek.

Bende öyle biliyordum ama doktorum bu kontrolde sordu hissediyor musun diye bende daha değil deyince sanki garipsedi gibi oldu hayırlısı inşallah bende hisseleri yakında

Kızlar biraz evi toparlayayım dedim her yer toz olmuş sabah bulaşıkları duruyor çamaşir yıkandı makinada hepsini yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum bakalım dinlene dinlene bu arada size bir şey önermek istiyorum benim nnormal elektrikli süpürgem vardı ama hamile olduktan sonra kullanması yordu bende internetten araştırdım şarjlı kablolu mini elektirikli süpürveler var almaya karar verdim inanın şimdi okadar rahatki hem hafif hemde egilmeden temizlik yapabiliyorum her markanın var nerdeyse şarj olmuyor elektrik kablosuyla çalışiyor şarjlı olmadıgı için emiş gücü yüksek artık belim agrımadan evi süpürüyorum reklam gibi oldu ama reklam degil beni rahatlattıgı için bu konuda önermek istedim çokta uygun fiyatları yarın bir gün minişler geldiğindede kullanmasıçok pratik neyse ben çamaşır asmaya geri dönim aklınızda bulunsun kızlar

ben iyilik yapsam gormuyolarki bosver arkadasim hayatinizi yasayin kimseye kopek olmayin ezilmeyen öldükmu iki aglayip.sonra silecekler bos insanlarla kahrolmayin

ben iyilik yapsam gormuyolarki bosver arkadasim hayatinizi yasayin kimseye kopek olmayin ezilmeyen öldükmu iki aglayip.sonra silecekler bos insanlarla kahrolmayin
offf cok sıkıntılı bı durum valla allah yardımcın olsun. diyecek bırsey bulamıyorum bu yasananlara
cok uzgunum

bide ben bilsem ne yapcami dayanilmio

Msj atabilsem sana birşeyler yazmak isterdim. Ama kisaca şunu söyleyim canim kendini ezdirme ve kendinden ödün verme. Önce kendini ve bebeğini düşün.inan bana bu kötü günler gececek.

insallah bi gecse o kadar kotu oldukki esimlede olmuyo sonra artik bazen bosanma asamasi geliyorum kalbimi kirarken sen nie korumuyorsun diyorum ya oyle surekli sitres yapioyalarki ne dinlenebiliyorum ne baska birsey surekli onlarin dirdiri sinir hastasi olacam

Allah korusun bitanem bişe yok ama hani hani hareketler beni kötü etkiler

kayinpeder soylendi soylendi gitti eve gelince devam edecek onlar rizede evi var 15 yasinda ogluda orda okuyo kalmislar bizim basa
eee madem evleri var ne duruyolar tepenizde gidip dursunlar yaa hem oğullarıda varmış insanlar ne kadar düşüncesizler yaaaa

cnmm yaaaaa bide yeni evlisinnn ALLAHIMM yardımcın olsunnn kocanda biraz düşüncesiz galibaaaa

S
Kizlar ciktim drdan kizimolcakmis ins 150gr dedi hersey normalmis cok sukur darisi herkese olsun ins. Ama kagittan hicbisey anlamadim boyunu falan da sormayi unuttum

Hadi canım gözün aydın olsun :) sağlıkla al kucağına

insallah bi gecse o kadar kotu oldukki esimlede olmuyo sonra artik bazen bosanma asamasi geliyorum kalbimi kirarken sen nie korumuyorsun diyorum ya oyle surekli sitres yapioyalarki ne dinlenebiliyorum ne baska birsey surekli onlarin dirdiri sinir hastasi olacam
eee madem evleri var ne duruyolar tepenizde gidip dursunlar yaa hem oğullarıda varmış insanlar ne kadar düşüncesizler yaaaa

onu diyorum ya cocuk orda lise okuyo oda enistesi ablasi ile kalio kendi evleri bos cocuk hafta sonu evine kalma gidio ev guzel onlara ait bi daire burda huzur bozmakdan baska borsey yaptiklarida yok zaten

Ahhh kuzum ahhh ev üstüne ev kurulmuyo işte. Uzak olmak en iyisi ama en baştan öyle yapsaydınız ağzınızın tadı hep yerinde olurdu. Hepimiz sorunlar yaşıyoruz gözünü seveyim dikkat et bebeği düşün. eşimle tartıştık 2 gün öldüm sıkıntıdan küstüm kıpır kıpır olan bebek hiç hareket etmedi. Hissediyo bebişler bencil ol takma yoklar gibi eşinle aranı iyi tut

Ya bu isim seçmek ne zor işmiş. Dün öylesine bir bakayım derken yaklaşık 1 sat bilgisayar başında harcadım hiç içime sinen bir şey bulamadım. Ama içinde s harfi geçen isimleri daha sıcak bulduğumu farkettim 4-5 isim bulalım sonra seçeriz diyordum dün ilk seçeneğim Melis olmuştu ısınmıştım da ama........ Yunan kökenli bir isimmiş üstelik yunan mitolojisinde tanrıça anlamına geliyormuş bizdeki anlamı bal arısı, tatlı sevimli ama içime sinmedi ben mümkün olduğunca Türkçe kökenli bir isim istiyorum işimiz zor sanırım.

Bu arada erkek bebek bekleyen arkadaşlara bir isim önerebilirim. Kardeşimin ismi cidden çok seviyorum manası da güzel söylenişi de. Burak

basta ev ayri olacakdi ama esim onlar 6 ay istanbul kalir rize gider bosuna kira vermesinler felan dedi babam emekli felan adam rizede karsilikli iki evi biri dahali doseli bos digeri kirada emeklisi var araba satarakda para kazanio kalmis bizim basa esim beni korumuyo babasi babama adammi o felan die asalio annem yokmus gibi bos konusuyo kaynana desen gecen esimin kaptancilik ve polislik isini kazanip gitmedi mesele konustuk kaynana hemen seni alacakdi die bise yok bizim istedimiz kiz almazsa baska kiz alcakdi ben sadece orda dedimko denizcilik yapip aylarca onumu bekliycekdim yada polis olsaydi silah vurulma hersey var her gun onumu dusuncem dedim isi guzel bu lafima valla kusura bakma meryem seni alacakdi die birsey yok ona gore baska kiz alirdi yada bizimkisi dedi kahroldum ben hamileyim ya bide cocumun ismini kendi koma calisio dogurdummuda calismami istio babasi bu gun hazir yicek deyip aptal aptal konusup cekti gitti aksam sikinti vermeye devam edecek ben zorlandim artik sabah kalk sofralari kur ise git evde yemek yok yemek yap herkezi yedir icir yat vakti gelio iki uc utu yapamadimmi esim kadinlima laf edio hem eve erkek gibi . para getirmemi hemde robot gibi evi cevirmemi beklio hamileyim kanim cok fazla dusuk cikti ustune enfeksiyon hic yokken.simdi hic gitmiyo bile anlayis sifir devamli kalbim kiriliyor is desen aile ici hep erkek istemiyorum amcam ve k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…