Msj atabilsem sana birşeyler yazmak isterdim. Ama kisaca şunu söyleyim canim kendini ezdirme ve kendinden ödün verme. Önce kendini ve bebeğini düşün.inan bana bu kötü günler gececek.beraber yasiyoruz malesef ya hem adam gibi calisip eve para getircem hem eve gelince onu yap bunu . yap yetisemedim seylere bin tane laf dicekler ben hamileymisim neyim.yok ustelik.cocun.ismi onnlar karar vercek hem dogurunca bile ben ise gidecem kardesim bakacak dedikleri lafa bak inat ettim biraktim dedim hazir yiyici oldum.simdide daha 5 aylik evliyiz bunlardan sebeb kocamla ayrilma.asamasi kac defa geldim kalbimi kirio ailemi asalio babasi annesi beni istemedini .acik.acik belli edio sonra hizmet bekliyolar dayanamiyorum bende sabir sabir duyma bosver demek olmuyo uyuyamiyorum oturdum hersey bile batio bana.takmim diuorum ama surekli sitres icindeyim ya
Bende öyle biliyordum ama doktorum bu kontrolde sordu hissediyor musun diye bende daha değil deyince sanki garipsedi gibi oldu hayırlısı inşallah bende hisseleri yakındaSaol canim benim darisi basina :) Ben daha oncedende hissediyordm ama tepik seklinde deil icimde sa ki bisey kayiyomus gibi ama su 1 haftadir giderek guclenen ve cogalan tepikler hissediyorum :) Bence kisiden kisiye degisir ama seninde az kalmis zten nirmalde 18 20. Hf arasi hissetmeye baslaniyo
kayinpeder soylendi soylendi gitti eve gelince devam edecek onlar rizede evi var 15 yasinda ogluda orda okuyo kalmislar bizim basaKİM NEREYE GİDİYO CNM ANLAMADIM :):)
madem oyle ya susup kabullen ama ıcıne atma
ya da sakası yok bu ısın deyıp cık ısın ıcınden
her turlusu can sıkıcı ama
aman canım sakın. anllıyorum zor bır durum hemde cok.ama ofkeyle kalkan zararla oturur. sen kotu olursun.
madem oyle ya susup kabullen ama ıcıne atma
ya da sakası yok bu ısın deyıp cık ısın ıcınden
her turlusu can sıkıcı ama
aman canım sakın. anllıyorum zor bır durum hemde cok.ama ofkeyle kalkan zararla oturur. sen kotu olursun.
offf cok sıkıntılı bı durum valla allah yardımcın olsun. diyecek bırsey bulamıyorum bu yasananlara
cok uzgunum
Msj atabilsem sana birşeyler yazmak isterdim. Ama kisaca şunu söyleyim canim kendini ezdirme ve kendinden ödün verme. Önce kendini ve bebeğini düşün.inan bana bu kötü günler gececek.
hamılelıgın hayırlı olsun.
düşük mü
acıkcası bunu dusunmenı bıle ıstemem.olumsuz bır dusunce sonucta
ama bebegın dusecegı varsa yanı saglıklı bır durum degılse agzınla kus tutarsın o bebegı tutamazsın demıstı benım dr.
asırı kanama en buyuk belırtı benım bıldıgım.
hayırdır sıkıntılı bır durumun mu var?
eee madem evleri var ne duruyolar tepenizde gidip dursunlar yaa hem oğullarıda varmışkayinpeder soylendi soylendi gitti eve gelince devam edecek onlar rizede evi var 15 yasinda ogluda orda okuyo kalmislar bizim basa
cnmm yaaaaa bide yeni evlisinnn ALLAHIMM yardımcın olsunnn kocanda biraz düşüncesiz galibaaaainsallah bi gecse o kadar kotu oldukki esimlede olmuyo sonra artik bazen bosanma asamasi geliyorum kalbimi kirarken sen nie korumuyorsun diyorum ya oyle surekli sitres yapioyalarki ne dinlenebiliyorum ne baska birsey surekli onlarin dirdiri sinir hastasi olacam
İnsallah hepimiz icinBNM GÖNLÜMDEN GEÇEN ERKEK AMA BAŞINDAN BERİ KIZ HİSSEDİYORUM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN :)
Kizlar ciktim drdan kizimolcakmis ins 150gr dedi hersey normalmis cok sukur darisi herkese olsun ins. Ama kagittan hicbisey anlamadim boyunu falan da sormayi unuttum
Msj atabilsem sana birşeyler yazmak isterdim. Ama kisaca şunu söyleyim canim kendini ezdirme ve kendinden ödün verme. Önce kendini ve bebeğini düşün.inan bana bu kötü günler gececek.
eee madem evleri var ne duruyolar tepenizde gidip dursunlar yaa hem oğullarıda varmışinsanlar ne kadar düşüncesizler yaaaa
beraber yasiyoruz malesef ya hem adam gibi calisip eve para getircem hem eve gelince onu yap bunu . yap yetisemedim seylere bin tane laf dicekler ben hamileymisim neyim.yok ustelik.cocun.ismi onnlar karar vercek hem dogurunca bile ben ise gidecem kardesim bakacak dedikleri lafa bak inat ettim biraktim dedim hazir yiyici oldum.simdide daha 5 aylik evliyiz bunlardan sebeb kocamla ayrilma.asamasi kac defa geldim kalbimi kirio ailemi asalio babasi annesi beni istemedini .acik.acik belli edio sonra hizmet bekliyolar dayanamiyorum bende sabir sabir duyma bosver demek olmuyo uyuyamiyorum oturdum hersey bile batio bana.takmim diuorum ama surekli sitres icindeyim ya
aman yok hiç düşünme öyle şeyler.Allah korusun bitanem bişe yok ama hani hani hareketler beni kötü etkiler
Ahhh kuzum ahhh ev üstüne ev kurulmuyo işte. Uzak olmak en iyisi ama en baştan öyle yapsaydınız ağzınızın tadı hep yerinde olurdu. Hepimiz sorunlar yaşıyoruz gözünü seveyim dikkat et bebeği düşün. eşimle tartıştık 2 gün öldüm sıkıntıdan küstüm kıpır kıpır olan bebek hiç hareket etmedi. Hissediyo bebişler bencil ol takma yoklar gibi eşinle aranı iyi tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?