2015 Nisan Anneleri

aaaa.odaha uygun ben umraniyedeyim cok saol arkadasim bende arim o zaman
Aa ne güzel bende ümraniyede oturuyorum dediğim yerde sondurakta banada iyi geldi hastane nereye gidiosun canım ben erdem hastanesine gidiyom çakmaktaki devlettede zeynep kamile gidiyom

benimaşkpastam merhaba nasılsın?Senin profilindeki tickeri nasıl ekledin canım?Ben imza kısmına yapıştırıyorum bbcode olan bölümü ama olmuyor tarif edersen sevinirim.

Ben günde 7,5 saat çalışıyorum kızlar. Ayrıca doktor kontrollerinin olduğu saatler de ücretli izinli olarak sayılıyorsunuz. Haklarınızı asla yedirmeyin canlarım.

Aa ne güzel bende ümraniyede oturuyorum dediğim yerde sondurakta banada iyi geldi hastane nereye gidiosun canım ben erdem hastanesine gidiyom çakmaktaki devlettede zeynep kamile gidiyom

Canim ben de umraniyedeyim, bu dedigin yerin adi ne? Bir de zeynep kamilden memnun musun? Ben cok kalabaliktir diye hic gitmedim ama arada devlete de gitmek istiyorum.

Ya çok heyecanlıyım ben ya salı 4lü test sonucumu alcamm

Benim de pazartesi...'valla çatlıyorum meraktan :)

Aynen ya özendiriyorlar Bende bu yakışıklı kıyafetleri bulmuştum Eki Görüntüle 1297133 Eki Görüntüle 1297134

Ayy tatlim bunlar süper süper süper :)

Ankara'da özel hastanede doğum yapacak olanlar bildikleri fiyatları söyleyebilirler mi lütfen, ben sadece sincan koru 1750 normal diye biliyorum.

Balgat koru normal sezaryen 3500 epidural 4150

Arkadaşlar günaydın...
Guzel ve upuzun bitmeyen guzel bir pazar olsun insallah...
Ben şok içindeyim şu an. Çünkü hayatımda ilk kez uçuk cikti dudağımda... bunca zaman hic olmamışken niye olduğunu bile anlamış degilim...
Bu uçuk için doğal yöntemler vardır illa... bana fikir verir misiniz? ne yapmam lazim?

Günaydın
Vücut direnci düşmüş olabilir kuzum. Tez zamanda geçer inşallah netten baktım ama herkes ayrı bişey söylemiş. Yanlış bilgi vermek istemiyorum :) 4-5 güne geçer zaten sıkıntı etme kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…