CNm pembe alma istersen çünkü ikinci içinde kullanım şansı olsun eğer istiyorsan kırmızı al her ikisinide olur . Benimki kırmızı meselaGüzelmiş canım bende aynı modelin pembesini düşğnüyorum bunların ciminliği varmı sonradanmı alınıyor
Aa ne güzel bende ümraniyede oturuyorum dediğim yerde sondurakta banada iyi geldi hastane nereye gidiosun canım ben erdem hastanesine gidiyom çakmaktaki devlettede zeynep kamile gidiyomaaaa.odaha uygun ben umraniyedeyim cok saol arkadasim bende arim o zaman
Ben de çok ağlamıştım bu filmi izlediğimde.Hachiko isimli köpeğin hikayesi anlatan bir film iZledim kızlar mahvoldum ama ağlamaktan off durduk yere ne dertlen ya..
.
Ben günde 7,5 saat çalışıyorum kızlar. Ayrıca doktor kontrollerinin olduğu saatler de ücretli izinli olarak sayılıyorsunuz. Haklarınızı asla yedirmeyin canlarım.bu metnin çıktısını alıp ik'ya gösterebilirsin o da bilmiyorsa öğrenmiş olur. muayene izinlerini kesinlikle yıllık izninden düşemezler!! gerekirse şikayet et bence. o izinlere doğum sonrası çok ihtiyacımız olacak unutma. hakkını yedirtme. ben şu 7,5 saat çalışmanın peşindeyim 1 saat erken çıkabilirsem ne ala :)
Aa ne güzel bende ümraniyede oturuyorum dediğim yerde sondurakta banada iyi geldi hastane nereye gidiosun canım ben erdem hastanesine gidiyom çakmaktaki devlettede zeynep kamile gidiyom
Ya çok heyecanlıyım ben ya salı 4lü test sonucumu alcamm
Aynen ya özendiriyorlarBende bu yakışıklı kıyafetleri bulmuştum Eki Görüntüle 1297133 Eki Görüntüle 1297134
Ankara'da özel hastanede doğum yapacak olanlar bildikleri fiyatları söyleyebilirler mi lütfen, ben sadece sincan koru 1750 normal diye biliyorum.
Daha buldukça yüklerim canım :)Benim de pazartesi...'valla çatlıyorum meraktan :)
Ayy tatlim bunlar süper süper süper :)
Balgat koru normal sezaryen 3500 epidural 4150
GünaydınArkadaşlar günaydın...
Guzel ve upuzun bitmeyen guzel bir pazar olsun insallah...
Ben şok içindeyim şu an. Çünkü hayatımda ilk kez uçuk cikti dudağımda... bunca zaman hic olmamışken niye olduğunu bile anlamış degilim...
Bu uçuk için doğal yöntemler vardır illa... bana fikir verir misiniz? ne yapmam lazim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?