2015 Nisan Anneleri

Canım ekmeği şekeri unlu gidaları çok mu tuketiyorsun

Yok canim o kadar fazla degil hatta normal yani ama bilmiyorum tabi benim istahimda baya artti gece acikiyorum onuda sutle filan bastirmaya calisiyorum ama yinede hizli kiloaliyorum ekmek tuketimini kesicem bu hafta bakalim etkileyecek mi kilo alisimi

Günaydın Kızlar iyi haftalar ben 2 kg aldım sadece ama zaten kilolu hamile kaldığım çin umarım çok almam dr um 10 kg ile tamamlayalım deyip duruyor yarın gidicem inşallah almamışımdır.

kızlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini deli gibi hissediyorm çooook harika bir şey ya balık gibi sanki içimde yüzerken bana çarpıyor :) babamız da kıskanıyor bu durumu çünkü ne zaman elini koysa hareket gidiyor zaten eli koyup ta dışardan hissetmek şuan için mümkün değildir çünkü çok hafif bir çarpış oluyor ayy canım yavrum yaa kıpır kıpır maşallah

Ben günde 7,5 saat çalışıyorum kızlar. Ayrıca doktor kontrollerinin olduğu saatler de ücretli izinli olarak sayılıyorsunuz. Haklarınızı asla yedirmeyin canlarım.

normalde mi 7,5 yoksa hamile olduğun için mi 7,5? ben ik ile konuştuğumda doktorun sana bir rapor hazırlar ona göre düzenleme yapabiliriz dedi. ama yönetmelikte doktor raporu diye bir şey yazmıyor hamileler 7,5 saatten fazla çalıştırılamazlar yazıyor

Çok güzel gözün aydın canım inşallah bizde bir an önce hissederiz bu duyguyu

kızlar ve kuzuları günaydınn..Biz ctesi günü sonunda oğlumla kavustukk,çok şükür kızlar hiç bir problem yok oğlum bağdaş kurmuş oturuyodu yan oturdugu için bacaklarının arasından bize pipisini gösterdi drmuzda bu pipisi bunlarda fıstıkları diye teyit etti :) 17 cm 225 gr olmuş haftasıyla uyumluymuş Allah'a şükürler olsun onunda bizimde keyfimiz yerinde yani 6 aralıkta detaylıya gircez kendi doktorum bakıcak , hastaneye danısmaya sordum ayrıntılı 375 tlmiş. decavitin yanında şimdi gynoferon verdi,basladım,toplamda 4 kg aldım doktorum normal , gidyor dedi böyle giderse normal bir kgla bitirecek gibi duruyorsun dedi.Bizdenn haberler böylee kızlarr herkesin günü haftası güzel olsun inş. Atamız da huzuur içinde yatsın inş.

bizimde 8 kasım nikah tarihimizdi ve ben unuttum esim hatırlattı
biz tüm kutlamaları düğün günümüzde topladık

benimde bogazım agrıyor sanırım grip oldum olcam

canım, hangi hastane 375 tl? bizim ki de 300 dedi ama başka bir dr bakacakmış

bizimde 8 kasım nikah tarihimizdi ve ben unuttum esim hatırlattı
biz tüm kutlamaları düğün günümüzde topladık

benimde bogazım agrıyor sanırım grip oldum olcam

:) çok mantıklı hepsini tek tarih yapmak bizim bi 11 temmuz var bunu atlayamayız ilk tanışmamız ve evlilik teklifi tarihi 17 kasım da evlilik yıldönümü ben de dün dedim sakın hediye filan alma diye :) bizim ki çok düşünceli ve romantik bişiler yapar kesin

gerçekten bu durumda zor oluyor canım Allah hepimize kolaylık versin ... bir de hala nöbetten de düşmedik en zoru o sürekli ayakta

günaydın kızlar. yeni bir hafta ve ben bugün çok zor geldim işe. ne yapacağız böyle bilmiyorum. evde olup dinlenmek istiyorum. çok zor oluyor çalışmak allah kolaylık versin bizlere. bugün nasıl akşam olur bilmiyorum

Hadi gözünüz aydın oğluşun gayet iyiymiş maşallah ona Benim gittiğim hastanede 150 tl ye yapıyormuş fiyatı bana gayet makul geldi. Dr sanırım 22.haftada yapacak sana ayrıntılıyı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…