2015 Nisan Anneleri

evet canım ücrete herşey dahil. gerçi ben devam eden hastaları olduğum için ayrıca kontrolü sormadım ama hastanenin kontrol süresi on gün. yani on gün içinde ücretsiz kontrol olunabilir sanırım. maltepede olduğunu da özellikle yazdım çünkü ben bile başta uzak diye tereddüt etmiştim. ama dediğim gibi onun dışında bir olumsuzluk yaşamadım çok şükür. aklında bulunsun yine.

Evet canım saol madem yakınız birbirimize yardımcı olalım hastane konularında

Kızlar sezeryan olacak varmı aranızda genel mi oluyorsunuz..ben ilkinde genel olmustum şimdide uyuyup uyanmak istiyorum Allahın izniyle..şimdiden strese girdim ben nedense
Ben varim ilkinde epidural sezeryan oldum ikincide nasip bakalim

Bursa medical parka gideniniz var mı hamişler?ayrıntılı ultrason fiyatı nasıl?bide ne kdr sürüyor?

Allah gonlune gore versin canim..her kadin bi kizi olsun istiyo sanirim icten icten.Allah hayirlisini versin hepimize :)

Sen medical parka mı gidiyorsun canım?
Ben pembe mavi ye gidiyorum 291 tl dediler ama 3 hafta sonra giricem ben ne kadar sürer bilmiyorum
Evet canim medical parka gidiyorum.misafirim burada.1 kez gittim.bidahaki gidisimizde ayrintili ultrason cekecegini soyledi.bende sevket yilmazdan randevu aldim.orda cektirip ozeldeki dr uma gostermeyi dusundum.forumdada bi kac arkadas oyle yapiyormus heralde.

Gunaydin kizlar su kilo meselesi uyjularimi kaciriyor az once tartildim ve suana kadar 6 kilo almisim 63 kiloyum suan bu gidisle doguma kaadar kac olacagim kim bilir ...

umraniye devlet ins cunku sen su bayan die gidersin dogum karsina pat adam hayirdir dersin yok ben onun yerine bakiyorum der o yuzden sevmiom

bılmıyorum canım olabılır fırsat bulamamıstır belkıde beklemekteyım hala

sagol canım benım oyle muhakkak onemlı olan sevgı gerısı teferruat :)
Bizim nisan yildonumumuzdu hatirlattim aa 9 kasimmiymis dedi :) hi bari evlilik yildonumunu unutma emi dedim tmm dedi. Hic uzulmem canm kocam, erkekler pek sevmez boyle seyleri . Biz niye kendimize dert edelim bosveriiiinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…