yok tatlım normal benm de ayrıntılı 19 da oldu :) herşey gözlemlenebiliyor sorun yokBebişleri hissedemeyenler bende hissetmiyorum henuz randevumda haftaya insan merak ediyo napıo içerde acaba diye napalım sabretcez insallah yakındır tekmeler bide buarada ayrıntılıyı kaçıncı haftada yapıyolar benim hastane 400 tl istedi ben dısarda bi goruntuleme merkezınde 150 tl ye buldum arkadasım orda yaptırdı 2 ay once gayette memnun beni 19 haftada cagırdılar erken değilmi kızlar
Katılıyorum sanagünaydın kızlar. yeni bir hafta ve ben bugün çok zor geldim işe. ne yapacağız böyle bilmiyorum. evde olup dinlenmek istiyorum. çok zor oluyor çalışmak allah kolaylık versin bizlere. bugün nasıl akşam olur bilmiyorum
haftasonu bebekli misafirlerim vardı canım bebek 3 yaşındaydı hala park yatakta yatıyormuş... geniş bir taneyse eğer baya kullanılır (15 kilo sınırı var sanırım onu araştırmak lazım kilo sınırı yazar ürün tanıtımlarında) ben baya derin bir araştırma yapıp markaları inceledim bana gelen misafirler kraft marka kullanıyormuş memnunuz dediler ama ben ilçedeyim ve burada baktığım kraFTLAR pek hoşuma gitmedi sallanma özelliği falan yoktuç. ben prego marka beğendim kumaşları pamuklu naylon gibi hışırdamıyor ve sağlam kasası vardı sallanma özelliği var cibinliği var basit üste örtmeli onu almayı düşünüyorum aybaşında :) nasipseKızlar yatak konusunda ne düşünüyorsunuz ben park yatak almak istiyorum hareket ettiği için taşıması kolay oldugu için ama bu park yataklar kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bir ara konuşmuştuk bu konuyu ama artık zaman yaklaştıkça kafamda tam netleştirmek istiyorum hangi marka alalım uzun süre kullanabilmek için
canım, hangi hastane 375 tl? bizim ki de 300 dedi ama başka bir dr bakacakmış
Hadi gözünüz aydın oğluşun gayet iyiymiş maşallah onaBenim gittiğim hastanede 150 tl ye yapıyormuş fiyatı bana gayet makul geldi. Dr sanırım 22.haftada yapacak sana ayrıntılıyı dimi
Bizimki Uykucu herhalde hiiic doğru düzgün hissetmiyordum arada bir pitirti gibi oluyor kasigima dogru o da belki gazdir diyorum. Agir top gibi hic hareket etmedi bu oğlan yaa :) bende senin gibi hissetmek istiyorum artiiikkızlar 3 gündür bebeğimin hareketlerini deli gibi hissediyorm çooook harika bir şey ya balık gibi sanki içimde yüzerken bana çarpıyor :) babamız da kıskanıyor bu durumu çünkü ne zaman elini koysa hareket gidiyorzaten eli koyup ta dışardan hissetmek şuan için mümkün değildir çünkü çok hafif bir çarpış oluyor ayy canım yavrum yaa kıpır kıpır maşallah
Bende park yatak alcam canim herkes kullanisli diyor. Hem yazin yazliga giderken yada eşimin memlekete giderken bozup götürülebilir. Orada tekara kurup kullanilir diye düşünüyorum. Yavrum da yatagindan mahrum kalmazhaftasonu bebekli misafirlerim vardı canım bebek 3 yaşındaydı hala park yatakta yatıyormuş... geniş bir taneyse eğer baya kullanılır (15 kilo sınırı var sanırım onu araştırmak lazım kilo sınırı yazar ürün tanıtımlarında) ben baya derin bir araştırma yapıp markaları inceledim bana gelen misafirler kraft marka kullanıyormuş memnunuz dediler ama ben ilçedeyim ve burada baktığım kraFTLAR pek hoşuma gitmedi sallanma özelliği falan yoktuç. ben prego marka beğendim kumaşları pamuklu naylon gibi hışırdamıyor ve sağlam kasası vardı sallanma özelliği var cibinliği var basit üste örtmeli onu almayı düşünüyorum aybaşında :) nasipse
Doktor raporum var kist olduğu için ayakta durmamaliyim. O yüzden ben nöbet tutmuyorum. Çok zor olurdu yani Allah kolaylık versin canm :)gerçekten bu durumda zor oluyor canım Allah hepimize kolaylık versin ... bir de hala nöbetten de düşmedik en zoru o sürekli ayakta
Bitti şükür canım Allah bir daha göstermesin sanada çol teşkkür ederim :)Aa kaçırmışım bittimi şukur kanama alanın hadi güle güle git gozun aydın inşallh :)
Bilmez miyim benimde kontrolüm haftaya inşallah ben de merak ediyorum kuzucuğumu :) Haftaya gidicem bende ama ayrıntılı için tarih vermedi belki o gün yaptırırız belkide sonraki haftaya randevu alırız bakalım ne diyecek :)canım ben medicanaya gidiyorum avcılar kendi drmun bakmasına sevindim cünkü çok güzel inceliyor ve tüm ayrıntıları incelerken de tek tek anlatıyor,30-40 dk sürecek dedi şimdi heyecanla bekliyorum.senin hangi hastaneydi canım.
saol canım gerçekten içim huzurla doldu iyi oldugunu bilmek çok güzel. evet canım 22,haftada gitmiş olcaz 150 tl iyiymiş gerçekten bende doktorumdan memnunum o yüzden baska yerde yaptırmak istemiyorum çünkü çok inceleyen birisi onun gözüyle bakmasını istiyorum
6. aya gelince nöbetten düşürüyorlarmış ama daha dayanmam lazım :) sağol teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun inşallah doğumla beraber geçer giderDoktor raporum var kist olduğu için ayakta durmamaliyim. O yüzden ben nöbet tutmuyorum. Çok zor olurdu yani Allah kolaylık versin canm :)
Bizimki Uykucu herhalde hiiic doğru düzgün hissetmiyordum arada bir pitirti gibi oluyor kasigima dogru o da belki gazdir diyorum. Agir top gibi hic hareket etmedi bu oğlan yaa :) bende senin gibi hissetmek istiyorum artiiikmasallahh
Evet canım şimdi baktım prego marka yataklarda güzelmiş internetten yatakta hediyesiymiş bende memlekettedoğum yapacagım adanada biraz araştırdım büyükbir alışveriş merkezi var orada içinde ebebek magzası varmış büyük bir ihtimalle kraft veya prego alırım birde görerek almak en iyisihaftasonu bebekli misafirlerim vardı canım bebek 3 yaşındaydı hala park yatakta yatıyormuş... geniş bir taneyse eğer baya kullanılır (15 kilo sınırı var sanırım onu araştırmak lazım kilo sınırı yazar ürün tanıtımlarında) ben baya derin bir araştırma yapıp markaları inceledim bana gelen misafirler kraft marka kullanıyormuş memnunuz dediler ama ben ilçedeyim ve burada baktığım kraFTLAR pek hoşuma gitmedi sallanma özelliği falan yoktuç. ben prego marka beğendim kumaşları pamuklu naylon gibi hışırdamıyor ve sağlam kasası vardı sallanma özelliği var cibinliği var basit üste örtmeli onu almayı düşünüyorum aybaşında :) nasipse
canım ben medicanaya gidiyorum avcılar kendi drmun bakmasına sevindim cünkü çok güzel inceliyor ve tüm ayrıntıları incelerken de tek tek anlatıyor,30-40 dk sürecek dedi şimdi heyecanla bekliyorum.senin hangi hastaneydi canım.
benim centrol hospital. 27 kasımda gideceğiz bu arada çarşamba da aşıya gidicez korkuyorummm
Şu aralar bende öyleyim cnım :) 2 adım atıorum nefesim kesilio gibi hissediorumarkadaşlar bende buara nefesim yetmiyo gibi olmaya başladı hızlı hızlı merdiven çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum sizdede oluyormu böyle şeyler?? bugün öyleyim
gözün aydın tatlım..kızlar ve kuzuları günaydınn..Biz ctesi günü sonunda oğlumla kavustukk,çok şükür kızlar hiç bir problem yok oğlum bağdaş kurmuş oturuyodu yan oturdugu için bacaklarının arasından bize pipisini gösterdi drmuzda bu pipisi bunlarda fıstıkları diye teyit etti :) 17 cm 225 gr olmuş haftasıyla uyumluymuş Allah'a şükürler olsun onunda bizimde keyfimiz yerinde yani6 aralıkta detaylıya gircez kendi doktorum bakıcak , hastaneye danısmaya sordum ayrıntılı 375 tlmiş. decavitin yanında şimdi gynoferon verdi,basladım,toplamda 4 kg aldım doktorum normal , gidyor dedi böyle giderse normal bir kgla bitirecek gibi duruyorsun dedi.Bizdenn haberler böylee kızlarr herkesin günü haftası güzel olsun inş. Atamız da huzuur içinde yatsın inş.
saol canım tşk ederim hepimiz güzel haberlerle geçirelim günlerimizi inş.gözün aydın tatlım..
söyleme canım hemen, söyleyince de çok yorum yapan oluyor, insanın morali bozuluyorİyi Pazarlar hanımlar. Ben de dün doktora gittim. Nihayet cinsiyeti öğrendik. Bir kızımız olacak inşallah.Ultrasonda ilk defa bu kadar hareketli gördüm. Bağdaş kurmalar el kol oynatmalar. Bir ara ne bakıyorsunuz der gibi bize döndü. Tabi doktor şu an bize doğru dönük demese anlamazdım. Gelişimi güzel. 214 g olmuş. Boyunu söylemedi. Daha önce başka doktora gidiyordum ultrason resminde yazıyordu boyu. Bunda yazmıyor.
Cinsiyeti öğreneceğimizi biliyordu herkes. Hemen paylaştık biz de. Şimdi isim önerilerinde bulunuyorlar. Şu güzel. Şunun anlamı şu. Ben bunu beğeniyorum diyorlar. Dün akrabaların olduğu kalabalık bir ortamdaydık. Üstüme geldiler biraz.Bunaldım açıkcası. Benim beğendiğim iki üç isim var. Onlardan biri olacak inşallah ama şimdiden paylaşmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?