2015 Nisan Anneleri

yok tatlım normal benm de ayrıntılı 19 da oldu :) herşey gözlemlenebiliyor sorun yok

Katılıyorum sana Bende sabah çok zor kalktım bugün yoğun olacak bi de Allah güç versin bize

haftasonu bebekli misafirlerim vardı canım bebek 3 yaşındaydı hala park yatakta yatıyormuş... geniş bir taneyse eğer baya kullanılır (15 kilo sınırı var sanırım onu araştırmak lazım kilo sınırı yazar ürün tanıtımlarında) ben baya derin bir araştırma yapıp markaları inceledim bana gelen misafirler kraft marka kullanıyormuş memnunuz dediler ama ben ilçedeyim ve burada baktığım kraFTLAR pek hoşuma gitmedi sallanma özelliği falan yoktuç. ben prego marka beğendim kumaşları pamuklu naylon gibi hışırdamıyor ve sağlam kasası vardı sallanma özelliği var cibinliği var basit üste örtmeli onu almayı düşünüyorum aybaşında :) nasipse

canım, hangi hastane 375 tl? bizim ki de 300 dedi ama başka bir dr bakacakmış

canım ben medicanaya gidiyorum avcılar kendi drmun bakmasına sevindim cünkü çok güzel inceliyor ve tüm ayrıntıları incelerken de tek tek anlatıyor,30-40 dk sürecek dedi şimdi heyecanla bekliyorum.senin hangi hastaneydi canım.

Hadi gözünüz aydın oğluşun gayet iyiymiş maşallah ona Benim gittiğim hastanede 150 tl ye yapıyormuş fiyatı bana gayet makul geldi. Dr sanırım 22.haftada yapacak sana ayrıntılıyı dimi

saol canım gerçekten içim huzurla doldu iyi oldugunu bilmek çok güzel. evet canım 22,haftada gitmiş olcaz 150 tl iyiymiş gerçekten bende doktorumdan memnunum o yüzden baska yerde yaptırmak istemiyorum çünkü çok inceleyen birisi onun gözüyle bakmasını istiyorum

Bizimki Uykucu herhalde hiiic doğru düzgün hissetmiyordum arada bir pitirti gibi oluyor kasigima dogru o da belki gazdir diyorum. Agir top gibi hic hareket etmedi bu oğlan yaa :) bende senin gibi hissetmek istiyorum artiiik masallahh

Bende park yatak alcam canim herkes kullanisli diyor. Hem yazin yazliga giderken yada eşimin memlekete giderken bozup götürülebilir. Orada tekara kurup kullanilir diye düşünüyorum. Yavrum da yatagindan mahrum kalmaz

gerçekten bu durumda zor oluyor canım Allah hepimize kolaylık versin ... bir de hala nöbetten de düşmedik en zoru o sürekli ayakta
Doktor raporum var kist olduğu için ayakta durmamaliyim. O yüzden ben nöbet tutmuyorum. Çok zor olurdu yani Allah kolaylık versin canm :)

Bilmez miyim benimde kontrolüm haftaya inşallah ben de merak ediyorum kuzucuğumu :) Haftaya gidicem bende ama ayrıntılı için tarih vermedi belki o gün yaptırırız belkide sonraki haftaya randevu alırız bakalım ne diyecek :)

Doktor raporum var kist olduğu için ayakta durmamaliyim. O yüzden ben nöbet tutmuyorum. Çok zor olurdu yani Allah kolaylık versin canm :)
6. aya gelince nöbetten düşürüyorlarmış ama daha dayanmam lazım :) sağol teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun inşallah doğumla beraber geçer gider

gunaydin kizlar.dr kan ilaci yazdi bana ferrum .eczaneden aldim orda gece yatarken ic gun icerisinde sut yogurtla icme dediler sizede dediler mi boyle

Bizimki Uykucu herhalde hiiic doğru düzgün hissetmiyordum arada bir pitirti gibi oluyor kasigima dogru o da belki gazdir diyorum. Agir top gibi hic hareket etmedi bu oğlan yaa :) bende senin gibi hissetmek istiyorum artiiik masallahh

ben de ilk gün gaz hareketleri diye bekledim ama tüm gün boyunca bişi olmayınca dedim heralde bu bebişimiz oluyor

Evet canım şimdi baktım prego marka yataklarda güzelmiş internetten yatakta hediyesiymiş bende memlekettedoğum yapacagım adanada biraz araştırdım büyükbir alışveriş merkezi var orada içinde ebebek magzası varmış büyük bir ihtimalle kraft veya prego alırım birde görerek almak en iyisi

arkadaşlar bende buara nefesim yetmiyo gibi olmaya başladı hızlı hızlı merdiven çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum sizdede oluyormu böyle şeyler?? bugün öyleyim

gözün aydın tatlım..

söyleme canım hemen, söyleyince de çok yorum yapan oluyor, insanın morali bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…