2015 Nisan Anneleri

kizlar minikler tepinmeye basladimi benimki dun hareketliydi biraz ben zaten bi kac gundur hissediyordum ama esimde dun ilk defa hissetti elimi karnima koymama bile gerek yok farkli farli yerlere dokunuyor canim yanmiyor hosuma gidiyor ama sizde durumlar nasil tek fark ettim gun gectikce daha sanki guclendigi daha cok hissetme basladim bu yani sizde durumlar nasil

ben de ilk gün gaz hareketleri diye bekledim ama tüm gün boyunca bişi olmayınca dedim heralde bu bebişimiz oluyor

zaten insan anatomisi bak nette anlarsin ayirica benimki cipamin minik altlarinda yana dogru bazen cipaya yakin dokunuyor ayrica gazlada arasi buyuk fark var bebegim dokundunda hem hafif hemde cabu geciyor ama gaz yanma koku ve basinc gibi birsey yapiyor minim suan cok sesiz.ya

Bugun ogrendi

ogrendim cinsiyetini ve cok sevindimmmm pipisini gosterdi doktor teyzesi oglumun
hadı gozun aydın canım rabbım saglıklı uzun omurler versın ıns bende bırazdan gıdıcem bakalım dokktora bu sefer ne dıyecek genemı muallakta bırakcak bızı 15 haftalıkken doktor pıpısınden testıslerıne varana kadar gosterdıydı hangısı yanılıyor gorucez bakalım bırazdan ınss

dua edın kızlar banaaa

arkadaşlar bende buara nefesim yetmiyo gibi olmaya başladı hızlı hızlı merdiven çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum sizdede oluyormu böyle şeyler?? bugün öyleyim
bende çok nefes nefeseyim arkadaşım iki adım atsam tıkanıyorum

6. aya gelince nöbetten düşürüyorlarmış ama daha dayanmam lazım :) sağol teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun inşallah doğumla beraber geçer gider
Amin canim :) doguma kadar yok olmazsa sezeryanla bebekle bir alacaklar galiba. Çünkü rahimde degil yumurtalıkta. Rahimde olsa bebek doğarken cikip gidiyomus kistlerde...

Benimki Uykucu galiba :) pek bir şey hissetmiyorum arada pitirti oluyor o da gaz mi anlamıyorum..

Kizlar tetanos asisi olan var mi ben bu gün sağlık ocagina gideyim diyorum. Yarin 20. Hafta olacak buradaki takvime gore ama doktorun da sanki birkaç gün daha önden gidiyorum. Şimdiye girmiş olmaliyim 20. Haftama.

kızlar birde bana 18+4 iken ayrıntılıya randevu al dedi yani 19. haftanın içinde erkenmi değilmi anlayamadım ben aldım c.tesi ayın 22 sine ama karıştımda şimdi

kızlar bebği tam olarak nerede hissediyorsunuz benimki çok aşağıda hissediyorum kasıklarımda tam genital üstünde hissediyorum. sizinki nerde

kızlar birde bana 18+4 iken ayrıntılıya randevu al dedi yani 19. haftanın içinde erkenmi değilmi anlayamadım ben aldım c.tesi ayın 22 sine ama karıştımda şimdi
ya canım banada 19 haftalıkken randevu al dediler ama ben suan 18 +4 üm 1 hafta daha beklemelımiyim bilemedim benimde kafam karıştı burdaki takvime gore 19 um cunkü

kızlar bebği tam olarak nerede hissediyorsunuz benimki çok aşağıda hissediyorum kasıklarımda tam genital üstünde hissediyorum. sizinki nerde
benimde oyle canım gobek deliğinin 2 parmak falan altında oluyo zaten şuan bende o bolgede hissediyom

ya canım banada 19 haftalıkken randevu al dediler ama ben suan 18 +4 üm 1 hafta daha beklemelımiyim bilemedim benimde kafam karıştı burdaki takvime gore 19 um cunkü
canım o zaman seninde şimdi almış olman gerekli 2 güne de girmen gerekli oluyor randevuya.

Allahim gonlundekini versin sana sagsalim kucagina almayi nasip etsin

BENDE AYNI YERDE HİSSEDİYORUM CNM NORMAL GALİBA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…