ben de ilk gün gaz hareketleri diye bekledim ama tüm gün boyunca bişi olmayınca dedim heralde bu bebişimiz oluyor
ogrendim cinsiyetini ve cok sevindimmmm pipisini gosterdi doktor teyzesi oglumunCanim bende seninle ayni durumdayim çok yediğinde yemek rahatsız ediyor benide ama benim bulantilarimda var
hadı gozun aydın canım rabbım saglıklı uzun omurler versın ıns bende bırazdan gıdıcem bakalım dokktora bu sefer ne dıyecek genemı muallakta bırakcak bızıBugun ogrendi
ogrendim cinsiyetini ve cok sevindimmmm pipisini gosterdi doktor teyzesi oglumun
bende çok nefes nefeseyim arkadaşım iki adım atsam tıkanıyorumarkadaşlar bende buara nefesim yetmiyo gibi olmaya başladı hızlı hızlı merdiven çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum sizdede oluyormu böyle şeyler?? bugün öyleyim
Amin canim :) doguma kadar yok olmazsa sezeryanla bebekle bir alacaklar galiba. Çünkü rahimde degil yumurtalıkta. Rahimde olsa bebek doğarken cikip gidiyomus kistlerde...6. aya gelince nöbetten düşürüyorlarmış ama daha dayanmam lazım :) sağol teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun inşallah doğumla beraber geçer gider
Darisi basimaaaben de ilk gün gaz hareketleri diye bekledim ama tüm gün boyunca bişi olmayınca dedim heralde bu bebişimiz oluyor
Benimki Uykucu galiba :) pek bir şey hissetmiyorum arada pitirti oluyor o da gaz mi anlamıyorum..kizlar minikler tepinmeye basladimi benimki dun hareketliydi biraz ben zaten bi kac gundur hissediyordum ama esimde dun ilk defa hissetti elimi karnima koymama bile gerek yok farkli farli yerlere dokunuyor canim yanmiyor hosuma gidiyor ama sizde durumlar nasil tek fark ettim gun gectikce daha sanki guclendigi daha cok hissetme basladim bu yani sizde durumlar nasil
ya canım banada 19 haftalıkken randevu al dediler ama ben suan 18 +4 üm 1 hafta daha beklemelımiyim bilemedim benimde kafam karıştı burdaki takvime gore 19 um cunkükızlar birde bana 18+4 iken ayrıntılıya randevu al dedi yani 19. haftanın içinde erkenmi değilmi anlayamadım ben aldım c.tesi ayın 22 sine amakarıştımda şimdi
benimde oyle canım gobek deliğinin 2 parmak falan altında oluyo zaten şuan bende o bolgede hissediyomkızlar bebği tam olarak nerede hissediyorsunuz benimki çok aşağıda hissediyorum kasıklarımda tam genital üstünde hissediyorum. sizinki nerde
canım o zaman seninde şimdi almış olman gerekli 2 güne de girmen gerekli oluyor randevuya.ya canım banada 19 haftalıkken randevu al dediler ama ben suan 18 +4 üm 1 hafta daha beklemelımiyim bilemedim benimde kafam karıştı burdaki takvime gore 19 um cunkü
Allahim gonlundekini versin sana sagsalim kucagina almayi nasip etsinhadı gozun aydın canım rabbım saglıklı uzun omurler versın ıns bende bırazdan gıdıcem bakalım dokktora bu sefer ne dıyecek genemı muallakta bırakcak bızı15 haftalıkken doktor pıpısınden testıslerıne varana kadar gosterdıydı hangısı yanılıyor gorucez bakalım bırazdan ınss
dua edın kızlar banaaa
öylemi oluyo canım bende haftaya gidiyim diyodum iyiki soyledin ben alıyım ozaman randevumu 2 3 gune kadar gırmiş olurum cok saolcanım o zaman seninde şimdi almış olman gerekli 2 güne de girmen gerekli oluyor randevuya.
BENDE AYNI YERDE HİSSEDİYORUM CNM NORMAL GALİBA :)kızlar bebği tam olarak nerede hissediyorsunuz benimki çok aşağıda hissediyorum kasıklarımda tam genital üstünde hissediyorum. sizinki nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?