2015 Nisan Anneleri

Canım ben de Çarşamba günü koltukta uzanırken kasıklarımda düzensiz aralıklarla hafif ittirmeler hissettim. Genelde uzandığımda ve birşeyler yediğimde oluyor. Hatta az öncede aynı şekilde bir ittirmehissettim. Tam olarak kasık bölgesinde mi hissediyorsun canım?

Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün minnoş.

canım kamudamı özel sektördemi? ben 9 saat calısıyorum aslında 10 saat 8 de gelmem lazım ama 9 da gelıyrm gec kalıyorum hep. 6 da cıkıyorum o zaman ben 10- 10 bucukta ıse gelmem lazım

hosgeldin canım saglıkla kucagına oglusunu evet canım 2 haftada artsa güzel 20 hafta olaymıs daha iyimiş

canım kamudamı özel sektördemi? ben 9 saat calısıyorum aslında 10 saat 8 de gelmem lazım ama 9 da gelıyrm gec kalıyorum hep. 6 da cıkıyorum o zaman ben 10- 10 bucukta ıse gelmem lazım
Canım bu iş kanununda bu şekilde. Kamu ya da özel farketmez. Hamilelerin çalışma saatleri iş kanununda yeniden düzenlendi çünkü.

Reactions: nix
Canım bu iş kanununda bu şekilde. Kamu ya da özel farketmez. Hamilelerin çalışma saatleri iş kanununda yeniden düzenlendi çünkü.
peki yemek molaları bu 7 bucuk saate dahılmı atıyorum ben 30 dk yemek molam var. 8 saatmı calısmalıyım:?

Rabbim hayırlı , uğurlu etsin oğluşunu CNm .. Sağsalim kuçağına Alman dileğiyle ..

Sanırım ben de hissetmeye başladım artık :) Çok güzel bi duygu gerçekten şükürler olsun. Bi anlık oluyor zaten sanki baloncuk patlıyormuş gibi oluyor anlatılacak gibi de değilki o his
Evt sanki üst katta birileri vardırda tıkırdı eder ya işte öyle olucak yakında misafirlerimiz daha çok pıtırdıcıklar :)) anlatılmaz zaten CNm ancak yaşanır ve yaşayan bilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…