2015 Nisan Anneleri

kızlar bu bulantılar benı oldurecek hıc bırsey yıyemıyorum , yedıgım hıc bıseyde durmuyor mıdemde herkes kılo alır ben kılo verıyorum:KK9:
Ilk bebeğin mi canım ? Benim ilk hamileliğimde hiçbir şey yiyemiyordum, bütün günüm klozet başında geçiyordu, gece de hastaneye gidip serum yiyordum :( bunda da bulantıların var ama yemek yiyebiliyorum midem boşalmaya başlayınca bulantı da başlıyor, çıkarıyorum da ama buna şükür :) 7-8-9.haftalar en yoğun yaşanıyor, biraz dişimizi sıkıcaz

Karın şişkinliği bende de var, çok su içemiyorum belki ondan ama limonlu suyu deniycem

Günaydın sevgili anne adayları. Benimki de sağa yerleşmiş. Erkek mi demek oluyormuş. Ama ben sadece kız isimleri düşünmüştüm. :oops: Neyse sağlıklı olsun da isim bulunur. :D Ben iki defa doktora gittim. Bir ilk öğrendiğimde gittim iki hafta sonra tekrar gelirsin demişti ama o da on gün önceydi. Bir dahaki haftaya Cumartesi gitmem gerekiyor ama aralar bana çok uzun geliyor. Yerinde duruyor mu ne yapıyor merak ediyorum. Hafif bulantılar dışında hamile olduğumu pek hissetmiyorum. Bir de doktor sağlık ocağına kayıt ol demişti. Aşı falan için dedi. Hamilelikte mi aşı olacağız yoksa çocuk doğduktan sonra mı oluyor anlamadım ben. Kayıt için acele de etmedim. o_O
Hamileyken tetanos aşısı vuruluyor canım

Bütün gün mü bulanıyor?
aynen canım butun gun devamlı bı bulantı halındeyım
Ilk bebeğin mi canım ? Benim ilk hamileliğimde hiçbir şey yiyemiyordum, bütün günüm klozet başında geçiyordu, gece de hastaneye gidip serum yiyordum :KK43: bunda da bulantıların var ama yemek yiyebiliyorum midem boşalmaya başlayınca bulantı da başlıyor, çıkarıyorum da ama buna şükür :) 7-8-9.haftalar en yoğun yaşanıyor, biraz dişimizi sıkıcaz

Karın şişkinliği bende de var, çok su içemiyorum belki ondan ama limonlu suyu deniycem
sorma canm daha cok sabahları klozet basında soluk alıyorm ama aksamlarıdaa cok bısey yedırmıyor zorla yemeğe çalışıyorum ama bu seferde bulantıdan duramıyorum

aynen canım butun gun devamlı bı bulantı halındeyım
sorma canm daha cok sabahları klozet basında soluk alıyorm ama aksamlarıdaa cok bısey yedırmıyor zorla yemeğe çalışıyorum ama bu seferde bulantıdan duramıyorum
Ben ilkinde dayanamayacak durumdaydım, aldıralım bunu dayanamıyorum diye ağlıyordum, ne salakmışım :) çalışmıyorsan bol bol dinlen, yemek yerken kendini zorlama midenin kaldırabilir şeyleri Keşfet, ekşi tuzlu şeyler iyi gelebilir. Allah yardımcımız olsun, kısa süre sonra geçecek inşallah...

Ben ilkinde dayanamayacak durumdaydım, aldıralım bunu dayanamıyorum diye ağlıyordum, ne salakmışım :) çalışmıyorsan bol bol dinlen, yemek yerken kendini zorlama midenin kaldırabilir şeyleri Keşfet, ekşi tuzlu şeyler iyi gelebilir. Allah yardımcımız olsun, kısa süre sonra geçecek inşallah...
bende sabahlari hamile olmak istemiyorum diyorum ama icimdende deli gibi istiyorum elimden geldiğince yemek yiyorum iste

Kızçeler listede adı olmayanlar özelden mesaj atarlarsa ekleyebilirim :D

Kaçıncı bebek
Sat
Bek.Doğum Tarihi

Cevap için teşekkür ederim. Bu hafta bir gideyim.
Tetanos aşısını bebek hareketlerini hissettiğim zaman yapıyorlar 1 ay sonra da ikinci doz yapılıyor, ama aylık kilo takibini yapıyorlar, seni doğum emzirme gibi konularda bilgilendiriyor. Biran önce gidip kaydını yaptırmadan yarar var :)

Bn de ayni durumdayim kalp atisini gordu esim ama bn gormedim de duymadim da duymak icin sabirsizlaniyorum ama dayanabildigim kadar dayancam ;)
ben 6 hafta 4 gunluken bebegimi gordum sesi duyurmadi ama kalbi atmaya baslamis dedi doktor 1 ay sonra kontrol gel dedi daha 9 gun oldu sen yine bi hafta ben nasil dayanacam 21 gun felan ins sende bebegini gorur kalp atislarini duyarsin bencede gec git ki sesini duy kalp ayis benimki ultrasyonda attigi belli oluyordu sadece ses felan duyurmadi o yuzden diyorum icim icimi yiyo gitmek icin ama sık ultrasyon bebegin gelisimine zararmis ilk uc ay doktorda oyle dedi ne yapsam bilmem ki

Tamam canım. Totoyu kaldırabilirsem kayıt için gideceğim. :-)

Bugün ilk defa kötü hissediyorum. Bulantıdan ayakta duramıyorum. Klimayı açtım yatıyorum. Allah çalışan hamilelere güç versin.
Amiiin o kadar zorlanıyorum ki çalışırken yatamıyorum uzanamıyorum midem bulanıyor bişey yapamıyorum çok fena inan çok zor sabrediyorum işte :(

Back
X