- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Kızlar
Bende cuma kalp atışlarını duydum kansızlık ve idrar yollarında enfeksiyon çıktı 3 ay dolmadan ilaç vermedi bol bol et tüket ve su iç dedi umarım ilaca gerek kalmadan atlatırım.
Onun dışında mide bulantım falan yok sadece zeytin görmek istemiyorum..
Asya:)
Ben Ankara Üniversitesine gittim sabahtan akşama kadar bi kan verdim bi de sonuca bakıp bi ultrasona soktular kalp atışı duymak için hicbirsey soylemediler 12. Haftada randevu alacaksın dediler. Napsam bilmiyorumve aleykumselam canim:) hoşgeldin aramıza. Ben de Allah nasip ederse perşembe duymak için gidicem. Daha doya doya haykiramadim bebek geliyor diye
Daha erken git bence 7.hafta kalp atışı 9. Hafta bebek hareketlerine bakılıyorBen Ankara Üniversitesine gittim sabahtan akşama kadar bi kan verdim bi de sonuca bakıp bi ultrasona soktular kalp atışı duymak için hicbirsey soylemediler 12. Haftada randevu alacaksın dediler. Napsam bilmiyorum![]()
:)Umarım bulantıların hemen geçerİlk hamilelik gibi olmuyor tabi, bakıma muhtaç başka bir çocuk olunca evde. İlk hamileliğini hatırla, nasıl geçip gitti. Ne kadarını hatırlıyorsun. Bu ad geçecek, çok kısa süre sonra birşeyciğin kalmaz ve doya doya hamileliğin tadını çıkarırsın.
Of bende de baş dönmesi ve halsizlik var. Bulantım varken rahatsız oluyorum bulantım yokken korkuyorum bi aksilik mi var ki diyehafif mıde bulantım o da acken ve bukez baş dönmem tekrar benımle
Canım seni görmek çok güzel burda, durumuna çok üzüldüm inş hemen atlatırsın ..benimde öyle iyi geçmiyor ilkine göre ama sabır işte başka çare gelmiyor elden . Keşke Asya kızımın çorbasını ben yapabilsem yavrum benim oda çok üzülmüştüm annesineBende aksam acilde serum taktirdim...aksama kadar yatiyorum kizim kresten geldigi anda yatmak yok en kotusu corbasini yapmak zorundayim...
Cok zor aglamakliyim hep....
Insaallah gecerr uzun surmez
Hoşgeldin:) kan testi yaptır mutlaka süreç güzel gidiyor mu takip et canimIyi aksamlar herkese :)
Bende nisan annesi olacagim ama hala doktora gitmedim. Evde test yaptim sadece.
Insanin yüzündenmi anlaşılıyor nedir hemen anliyorlar.gözlerimizin ici gülüyo ondandir belki :)2 ay tatilden sonra seminerin ilk gununu bitirdik kizlar sozde kimseye hamileligimi soylemeyecektim ama arkds ruyamda hamile gordum seni cok mutluydun deyince duramadim soyledim) okuldaki herkes biliyo hayirlisi olur ins
) velilerim de ogretmen hamile falan olmasin demis arkdslara
)
canim bende eksiye düstüm özellikle limon.bi salata yapiyorum sırf limonu bol sıkmak için.Geçmiş olsun benimde dün gece mide yanması ile geçti sık sık uyandım diyecem ama zaten biz hep uyanık gibiyiz oğlumdan dolayı halan aralıksız uyku nedir bilmiyoruz . Hamilelikle yavaştan başlayacak olan uykusuzluk talimleri çoçuk olduktan sonra da yoğun şekilde sürüyor Rabbim bizleri şimdiden yavaş yavaş alıştırıyor .. Yoksa ilk zamanlarda gece iki saatte bir kalkıp bebeğimizi nasıl emziririz di mi ..
Mide bulantım yoktu son bir hafta böyle limoni gibi , birde canım bol bol limonlu şeyler çekiyor özellik salataya acaip düşkünlüğüm arttı .. Sizlerde car mı böyle aşırı istekler veya değişim süreçleri .. Normalde sevmem de ekşiyi ..
a.s canim gözün aydin olsun.ben ankaradayim fakat tüp bebek oldugu icin hep özele gittim.devlet hastanesinde önerebilecegim biyer yok.belki diger arkadaslar görür mesajiniziCümleten selamun aleyküm sayın anne adayları1 haftadır bu konuyu takip ediyorum ve yazacağım günü bekliyorum nihayet o gün geldi
2015 Ocak annelerinde yazıyordum ama Mayıs ayında düşük yaptım onun için bu kez kalp artışının olduğunu bilmeden yapmayacağım dedim. Ve bu gün itibariyle öğrenmiş bulunuyorum çok şükür .
Ben Ankara'dayim ve düzgün bir hastane insan olan bir doktor arıyorum. Devlet Hastanesi olması ilk tercihim. Aranızda ankarada olanlar var yardımcı olacak biri var mı acaba? Elif arkadaşımıza da mesaj atacağım ama buraya da yazayım 30 nisan olacak inşaallah doğum tarihi..
![]()
valla bende oleyım 3 gun once burda soruyodum mıde bulantım yok oldu normalmı dıye. goguslerımı yokluyordum hala agrıyomu dıyeOf bende de baş dönmesi ve halsizlik var. Bulantım varken rahatsız oluyorum bulantım yokken korkuyorum bi aksilik mi var ki diye(öf şu süreci bo atlatsak
Canım seni görmek çok güzel burda, durumuna çok üzüldüm inş hemen atlatırsın ..benimde öyle iyi geçmiyor ilkine göre ama sabır işte başka çare gelmiyor elden . Keşke Asya kızımın çorbasını ben yapabilsem yavrum benim oda çok üzülmüştüm annesine(
Hehe şimdi göğüs yokluyoruz hersey yolunda mı diye bi süre sonra bitsin bu göğüs sancısı dicez:) ya peki sende aşerme de var mı? Benim bulantım azaldığı vakit kıtlıktan çıkmış gibi birseyler aseriyorumvalla bende oleyım 3 gun once burda soruyodum mıde bulantım yok oldu normalmı dıye. goguslerımı yokluyordum hala agrıyomu dıyeşimdi bulantı basladı, bundan sıkayetcı oluyorum
Ödemiyorum canım doktorum heyet raporu çıkarttı dahiliyeden teşhisi kan pıhtılaşması olarak yazdı belki ondan ödemiyorsunuzdur dedi eczacım. Normalde fark çıkar mıydı bilmiyorum.arkadaşlar merhaba emekli sandığına bağlı olup kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar eczaneye fark olarak ücret ödüyor musunuz acaba?