• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kızlar çok kötü bir rüyayla uyandım. Rüyamda kan geliyordu doktora yetişmeye çalışıyorum hastanede benimle birtürlü ilgilenmiyorlardı. Karnımdada ağrı vardı. Uyandığımda üşümüşüm hırka giydim tekrar yattım ama karnım hafiften sızlıyor hayır olsun çok korktum :KK61::KK61:

Kızlar çok kötü bir rüyayla uyandım. Rüyamda kan geliyordu doktora yetişmeye çalışıyorum hastanede benimle birtürlü ilgilenmiyorlardı. Karnımdada ağrı vardı. Uyandığımda üşümüşüm hırka giydim tekrar yattım ama karnım hafiften sızlıyor hayır olsun çok korktum :KK61::KK61:
kan görmek rüyayı bozar derler o sebeple içini ferah tut arkadaşım kafamıza taktığımız için böyle rüyaları sık sık görüyoruz işte

Kızlarrr mutlu pazarlar:)bizimde dün kontrolümüz vardı ikili tarama için ultrason incelemesi yapıldı kan verdim hersey yolunda çok şükür bir sıkıntı yok ultrason açısından kan sonuçları 3-5 güne çıkarmış şükürler olsun Maşallah Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inş.güzel anneler

Mrhb kızlar nasılsınız, biz dün senelik izinden döndük arabada bayagı yükümüz vardı kıyamadım esime yardımettim bizim apt asansör yok 4 kat 3 kez inip cıktım elimde cantalarla esim işe ggitti bende temizliğe basladım ev süpür balkon yıka derken bayagı yoruldum inşallah bir sıkıntı olmaz simdi ayaklarımın altına yastık koyup uzandım, 11 haftalarda da düşük riski varmı inşallah bişey olmaz yaa

Şelalecim 12. Hafta bitene kadar düşük riski vardır kendini bu kadar yorma bence. Rüya arkadaşımıza da geçmiş olsun bebeği kaybetmiş bu haberler hem üzüyor hem strese sokuyor... profiline baktım sanırım yeni gelinmiş 3 ağustosta düğünüm var yazmış ama sanırım düğün daha erken olmuş çünkü benim ovulasyon tarihim 30 temmuz ve 10 haftalık olduk daha. Bu arada ben acayip nezleyim ılık süt içicem şimdi canım annem de çorba yapmış bol mandalina limon vs umarım çabuk geçer 50 tane öğrencim var ama hiç mecalim kalmadı

Mrhb kızlar nasılsınız, biz dün senelik izinden döndük arabada bayagı yükümüz vardı kıyamadım esime yardımettim bizim apt asansör yok 4 kat 3 kez inip cıktım elimde cantalarla esim işe ggitti bende temizliğe basladım ev süpür balkon yıka derken bayagı yoruldum inşallah bir sıkıntı olmaz simdi ayaklarımın altına yastık koyup uzandım, 11 haftalarda da düşük riski varmı inşallah bişey olmaz yaa
inşallah bir şey olmaz canm dinlen bol bol benimde 3 yaşında ğolum va onun peşinden koşmaktan yoruluyorum temizliğede başladım malüm bayrama az kaldı kışda geliyo havalar soğudu

Back
X