Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de var aynı agrı. egılerek bısey yapamıyorum dogrulurken canım yanıyoKuyruk sokumu agriyan varmi. Bnm kalça kemigim agriyo otururken hep batiyo cok fenayim.
acaba doğum beklediğimiz tarihten sonra oluradetlerin çok duzensizse benm gibi pcossan olabilir...benm fark 2 haftaydı zamanla bir haftaya duştu canm 45 günde bir adet olurum
hoşgeldiniz Rabbim tamamına erdirsin inşaallahmeraba kızlar bende nisan annesiyim aranıza katılabilirmiyim listeye eklenmek istiyorum heppimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah
günaydın arkadaşımGünaydın mutlu pazarlar annişleeeerrr![]()
süper yaGünaydın. Bugün Pazar eşim fosur fosur uyuyor ben ise öğüre öğüre kalktım. Ama sorarsan çocuk ikimizin.![]()
bende de var aynı agrı. egılerek bısey yapamıyorum dogrulurken canım yanıyo
amin canm inşallah heppimizinhoşgeldiniz Rabbim tamamına erdirsin inşaallah
kan görmek rüyayı bozar derler o sebeple içini ferah tut arkadaşım kafamıza taktığımız için böyle rüyaları sık sık görüyoruz işteKızlar çok kötü bir rüyayla uyandım. Rüyamda kan geliyordu doktora yetişmeye çalışıyorum hastanede benimle birtürlü ilgilenmiyorlardı. Karnımdada ağrı vardı. Uyandığımda üşümüşüm hırka giydim tekrar yattım ama karnım hafiften sızlıyor hayır olsun çok korktum![]()
kan görmek rüyayı bozar derler o sebeple içini ferah tut arkadaşım kafamıza taktığımız için böyle rüyaları sık sık görüyoruz işte
inşallah bir şey olmaz canm dinlen bol bol benimde 3 yaşında ğolum va onun peşinden koşmaktan yoruluyorum temizliğede başladım malüm bayrama az kaldı kışda geliyo havalar soğuduMrhb kızlar nasılsınız, biz dün senelik izinden döndük arabada bayagı yükümüz vardı kıyamadım esime yardımettim bizim apt asansör yok 4 kat 3 kez inip cıktım elimde cantalarla esim işe ggitti bende temizliğe basladım ev süpür balkon yıka derken bayagı yoruldum inşallah bir sıkıntı olmaz simdi ayaklarımın altına yastık koyup uzandım, 11 haftalarda da düşük riski varmı inşallah bişey olmaz yaa