• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Ben progestani 2.5 aydir kullaniyorum.yaklasik 3 hafta daha kullanicam. Lanet bi ilac hazimsizlik siskinlik bi suru yan etkisi var. Birakmayi 4 gozle bekliyorum :)
kullanman gerekiyosa kullan bebeğn için hiç bırakma çok uzun süre kullananları bilirim kilo yaptımı peki

evet canım çatlak oldu bende hem de çok, yağlanıyordum ama yetmedi gibi, şimdi başka çözümler de arıyorum

canm ben cildiyeciye gittim ne kullana bilirim diye o zaman da lierac serum kullanıyodum ama doğum yapalı iki yıl olmuştu o krem işe yarar dedi ama ben doğumdan hemen sonra kullanmadın 2 yıl sonra duydum zaten türkiyeye yeni gelmişti hamileyken lierac krem çok kullandım 6 tüp bitirdim sonra aloe vera kullandım konturtubex kullandım çeşitli yağlar banamısın demedi doktor bi lazer yöntemiyle yok edebiliriz dedi 4 seyansla ama hamile kaldığında tekrar oluşur dedi yaptırmadı o zaman bebeklere son verince yaparım artık:KK68:

Günaydın güzel anneler. Dünden beri bir kabusun içinde gibiyim.
Karnım kasiklarim başım ağrıyor bi üşüme bi titreme bi terleme:((dikkat edin kendinize ben çok fenayim uyuyamadim:(eve yakın hastane var kadın doğuma gidicem saat 09:45 te korkuyorum çünkü çok kötüydüm

Karnım kasiklarim başım ağrıyor bi üşüme bi titreme bi terleme:KK43:(dikkat edin kendinize ben çok fenayim uyuyamadim:KK43:eve yakın hastane var kadın doğuma gidicem saat 09:45 te korkuyorum çünkü çok kötüydüm

Canim kötü düşünme guzel haberler getir insallah... bekliyoruz durumunu

Karnım kasiklarim başım ağrıyor bi üşüme bi titreme bi terleme:KK43:(dikkat edin kendinize ben çok fenayim uyuyamadim:KK43:eve yakın hastane var kadın doğuma gidicem saat 09:45 te korkuyorum çünkü çok kötüydüm
Canım benim cok gecmiş olsun üşüttün ayaktan belki endişelenme dr.bi yolunu bulur haber ver bizede canım Allah şifa versin

Günaydın annişleeeeeerr :rolleyes::rolleyes:

Bu sabah diş fircalarken kusarak bir ilke daha imza attım kendi çapımda ama bugun moralimiz bozulamaz çünkü bugün randevumuz vaaaar:KK73::KK73: :KK73:

Yeni doktorumuz ile tanışacağız inşallah guzel geçer insallah bebik iyidir.... inşallah kalp atışını duyarız sonra insallah ikili teste hemen alir , belli cinsiyetini de öğreniriz Ayyy yogun bir gün bugun üstelik aksam 5i nasıl yapacağız bakalim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Ya kızlar bu grip bebeğime zarar verirmi ilaçda almıyom mahvoldum ya gecmioda aman dikkat edin cok zormuş ya
Ya ben de perişan durumdayım boğazım cayıt cayır baş ağrısı ve hapşırık durmuyor sınıfımda 50 küçük yaramaz öğrenci çok zor durumdayım...

Benim sağ ayak bileğim inanılmaz ödem oldu ya kalp damardan randevu aldım artık.ilk kızımda varis çorabı vermişti bundada sanırım çorap vericekler :KK51:

Günaydın bayanlar,
Dün yazmıştım lekenmem oldu diye. Dün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Çok üzgünüm fakat yapacak birşey yok. Verende Allah alanda. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Hoşçakalın

DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
biraz önce hastaneden aradılar ikili test sonucunuz çıktı doktor sizinle yarın görüşmek istiyor dedi korktum kötü birşey mi var dedim doktor açıklama yapacak diyip üstü kapalı konuştu içime bir korku geldi yarına kadar bu düşünce beni yiyip biterecek dua edin inşaallah herşey yolunda yolunda olsun
DUA İSTİYORUM ARKADAŞLAR
biraz önce hastaneden aradılar ikili test sonucunuz çıktı doktor sizinle yarın görüşmek istiyor dedi korktum kötü birşey mi var dedim doktor açıklama yapacak diyip üstü kapalı konuştu içime bir korku geldi yarına kadar bu düşünce beni yiyip biterecek dua edin inşaallah herşey yolunda yolunda olsun
Canım bişey yoktur inş.bilgilendirme amaçlıdır haber ver olur mu hayırlı haberler inş.

Canı
Günaydın bayanlar,
Dün yazmıştım lekenmem oldu diye. Dün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Çok üzgünüm fakat yapacak birşey yok. Verende Allah alanda. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Hoşçakalın
Canım benim Rabbim sabrını versin çok üzüldüm acıyı yaşayan bilir kendini iyi koru bebeğin hep seninle zaten Rabbim en kısa zamanda ömürlü evlat nasip etsin Allaha emanet ol.

Günaydın bayanlar,
çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim yar ve yardımcınız olsun

dualarınız için Allah razı olsun arkadaşlar öğleden sonra randevum inşaallah hayırlı haberlerle gelirim

Günaydın bayanlar,
Canım çok geçmiş olsun ne söylenirse söylensin senin için boş biliyorum ama dirayetini koru...

Canim kötü düşünme guzel haberler getir insallah... bekliyoruz durumunu
Inşallah canım kapının önünde bekliyorum.canim sen de inşallah beklediğin gibi çok güzel haberler alırsın ve doktorundan memnun kalırsın
Canım benim cok gecmiş olsun üşüttün ayaktan belki endişelenme dr.bi yolunu bulur haber ver bizede canım Allah şifa versin
olabilir valla canım ya havalar bi ayarsiz ben de anlayamıyorum ki üşüyor muyum:(inşallah bi çıkayım hayırlısı ile haber vericem

Günaydın bayanlar,
Canım çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin dediğin gibi verende o alanda ama inşallah bi dahakine sağlıkla kucağına almak nasip olur çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin

Kızlar baş agrısı icin napiyosunuz fena halde basim agriyo migrende var ilacta alamiyorum deliricem artik
Baş ağrısı beni de çıldırtacak migrenim var benimde ve bazen dayanamıyorum artık ağrısına gebeliktede tetikliyormuş iyice ben perşembe doktora gidince sorucam belki ilaç önerir

Back
X